tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellin ulkopuoli Best Western Oxford Suites Makati Manila - Aula Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kylpylä Best Western Oxford Suites Makati Manila - Business Center Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kokoushuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kokoushuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Business Center Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ravintola Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ravintola Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ravintola
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kuntosali Best Western Oxford Suites Makati Manila - Aula Best Western Oxford Suites Makati Manila - Aula Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sisäänkäynti
Alue: Makati Huoneiden lukumäärä: 232
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 1453 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (1453)
Järjestä:
Jyri M. Yksin matkustava Finland, 11. lokakuuta 2012
En pitänyt hotellista

sopii biletykseen
6
Ensiksi sain tupakoivien huoneen vaikka olin ilmoittanut haluavani savuttoman. Oikeaa huonetta jouduin odottamaan useita tunteja.Muurahaisia huoneessa. Meluisessa paikassa koska baarit vieressä.
Pasi K. Yksin matkustava Finland, 25. elokuuta 2012
ystavallinen henkilokunta

hyvalla paikalla
7
asun hotellissa 20 yota 5-25 elokuuta.hotellissa oli erittain ystavallinen henkilokunta.aamupala oli hyva.siivous pelasi mutta lattiaa ei kertaakaan imuroitu.hotellissa oli myos aika kallis pesula palvelu ja hieman musiikki hairitsi naapuri baareista vaikka asuin 6 kerroksessa.myos ilmastointi laite piti hieman aanta hotellin kaikin puolin ok/suosittelen
Yöelämävinkki: baarialue kavely etaisyydella
Shahid H. Yksin matkustava United Kingdom, 16. elokuuta 2014
Its worth the 60 usd a night !

location / price / size
7,7
As expected ... 7 / 10 ....
Talal A. Ryhmät Saudi Arabia, 8. elokuuta 2014
not good for human use

bad smell rooms not clean bad hotel
3,3
Jee K. Liikematkailija Malaysia, 7. elokuuta 2014
quiet hotel situated at busy center

easy transportation,happening area, 24 hours food shop
8
justshophouses feel comfortable and keep returning
Seng P. Yksin matkustava Hong Kong, 3. elokuuta 2014
Great location in price

Price, location, and hassle free
7,7
you literally walk out into night life
Seng P. Yksin matkustava Hong Kong, 1. elokuuta 2014
Can't beat this location

Location, high floors, and safe in rooms
7,7
stay was great. no hassles.
Craig M. Pariskunta Australia, 26. heinäkuuta 2014
Average room for what we paid.

Eventhough having to ask, them giving me a shower before I flew later that night. High floor. Free gym workout.
6
A bit disappointed with my stay at the Oxford. After staying at the Tropics Best Western in Boracay I was expecting the same great stay. It was ok, but not great. The room was not the same as shown in the picture on the website. The air conditioner was old, broken and icey. It got fixed but with the amount I pay per night you would think they could afford a new one! Also it is nice to be offered than to have to ask for things. And early check in... I arrived at 8am,tired and worn out from an overnight flight, they said a room was available by 10am but i would have to pay an extra 1000 peso, I paid 4 times that much to stay, asking for more is just greedy. Probably give it a 5/10.
John I. Pariskunta Australia, 26. heinäkuuta 2014
Staff are great

Staff were welcoming and very helpful. Breakfast is lovely
7
Good value for money, a great spot for singles due to the location. Enjoyed the stay and would stay again.
Dennis P. Yksin matkustava Australia, 24. heinäkuuta 2014
Great Accom.

Location, Value, Staff
10
For what I was looking for the location was great. A steady 15 minute walk to Greenfields shopping and in amongst the night life for the evening.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellin ulkopuoliBest Western Oxford Suites Makati Manila - AulaBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - KylpyläBest Western Oxford Suites Makati Manila - Business CenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - KokoushuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - KokoushuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - Business CenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - RavintolaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RavintolaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RavintolaBest Western Oxford Suites Makati Manila - KuntosaliBest Western Oxford Suites Makati Manila - AulaBest Western Oxford Suites Makati Manila - AulaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sisäänkäynti

Asiakasarvioita - Best Western Oxford Suites Makati, Manila

AS-AGWEB-3A02