tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellin ulkopuoli Best Western Oxford Suites Makati Manila - Aula Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellihuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kylpylä Best Western Oxford Suites Makati Manila - Business Center Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kokoushuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kokoushuone Best Western Oxford Suites Makati Manila - Business Center Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ravintola Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ravintola Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ravintola
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Kuntosali Best Western Oxford Suites Makati Manila - Aula Best Western Oxford Suites Makati Manila - Aula Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sisäänkäynti
Alue: Makati Huoneiden lukumäärä: 232
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 1469 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (1469)
Järjestä:
Jyri M. Yksin matkustava Finland, 11. lokakuuta 2012
En pitänyt hotellista

sopii biletykseen
6
Ensiksi sain tupakoivien huoneen vaikka olin ilmoittanut haluavani savuttoman. Oikeaa huonetta jouduin odottamaan useita tunteja.Muurahaisia huoneessa. Meluisessa paikassa koska baarit vieressä.
Pasi K. Yksin matkustava Finland, 25. elokuuta 2012
ystavallinen henkilokunta

hyvalla paikalla
7
asun hotellissa 20 yota 5-25 elokuuta.hotellissa oli erittain ystavallinen henkilokunta.aamupala oli hyva.siivous pelasi mutta lattiaa ei kertaakaan imuroitu.hotellissa oli myos aika kallis pesula palvelu ja hieman musiikki hairitsi naapuri baareista vaikka asuin 6 kerroksessa.myos ilmastointi laite piti hieman aanta hotellin kaikin puolin ok/suosittelen
Yöelämävinkki: baarialue kavely etaisyydella
David T. Yksin matkustava Australia, 31. elokuuta 2014
reliable as usual

location, price and cleanliness
7,3
No complaints, I'll keep coming back!
Joseph D. Yksin matkustava United States of America, 31. elokuuta 2014
Wouldn't stay there again

food was decent for the area, staff seemed nice, great location
6,3
Overall, I wouldn't stay here again. The rug in the room smelled terrible and was in need of a cleaning. The towels were old and need to be replaced. My internet password kept expiring and I had to call for a new one every day. The staff was very nice and helpful though, and the location was excellent. I was a bit disappointed but the hotel served its purpose for me. I haven't stayed other places in Manila, but I would definitely try something different next time.
Yuta A. Liikematkailija Japan, 19. elokuuta 2014
nice place

none
8
total balance good
Shahid H. Yksin matkustava United Kingdom, 16. elokuuta 2014
Its worth the 60 usd a night !

location / price / size
7,7
As expected ... 7 / 10 ....
Norainni R. Liikematkailija Singapore, 16. elokuuta 2014
Good value for money accommodations

Location, good sized rooms, working hot shower
8,3
This is my usual hotel when I visit Manila for business. It is near halal food outlets. 7-11 is nearby. Although it is smack within the "entertainment" district, there are lots of people thronging the street below, and getting to and from hotel is always safe.
Harbans S. Liikematkailija Malaysia, 9. elokuuta 2014
Good Stay

Location, Price and Convenience
6,3
Good stay and this time, the WIFI worked quite well.
Talal A. Ryhmät Saudi Arabia, 8. elokuuta 2014
not good for human use

bad smell rooms not clean bad hotel
3,3
Jee K. Liikematkailija Malaysia, 7. elokuuta 2014
quiet hotel situated at busy center

easy transportation,happening area, 24 hours food shop
8
justshophouses feel comfortable and keep returning

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Hotellin ulkopuoliBest Western Oxford Suites Makati Manila - AulaBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - HotellihuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - KylpyläBest Western Oxford Suites Makati Manila - Business CenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - KokoushuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - KokoushuoneBest Western Oxford Suites Makati Manila - Business CenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - RavintolaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RavintolaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RavintolaBest Western Oxford Suites Makati Manila - KuntosaliBest Western Oxford Suites Makati Manila - AulaBest Western Oxford Suites Makati Manila - AulaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sisäänkäynti

Asiakasarvioita - Best Western Oxford Suites Makati, Manila

AS-AGWEB-3A05