tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Best Western Sun Sun Hotel

No. 14-16, Praca Ponte E Horta, Macau City, Macao 00853 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Sviitti Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone
Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellin sisätilat Best Western Sun Sun Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Best Western Sun Sun Hotel Macao - Ravintola Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Ravintola Best Western Sun Sun Hotel Macao - Ravintola Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 178
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä 1536 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1536)
Järjestä:
Lasse A. Pariskunta Finland, 8. maaliskuuta 2015
peruskauraa

sänky, sijainti ja hyvä kahvikone houneessa
7,3
Jarmo A. Yksin matkustava Finland, 7. huhtikuuta 2010
Sun Sun tärpättiä

No, valitsemassani kerroksessa oli ilmainen nettiyhteys, executive floorissa myös jonkinlaista kokkausmahdolisuutta, yhdistettyä kerrospalvelijaa/matkanjärjestäjää...
4
Hotelli ilman ravintolaa ja aamiaista. 11/7 yms. tarjoavat apua akuuttiin janoon, jääkaappi (ent. minibaari on huonessa pienehkö.Katukeittiöitä, paikallisten suosimia edullisia ravintoloita löytyy kyllä. Hintatasosta jotain kertonee BicMac-ateria (alle 2 euroa). Varsin edullisia ravintoloita, joissa alkoholi on hieman liian kallista, mutta Happu Hourin merkeissä useimmat kuppilat tarjoavat täälläkin ennen iltayhdeksää kohtuuhintaista janonsammutusta.
Vinkki: Kiinan ainoat lailliset kasinot takaavat jatkuvan turistivirran myös "emämaasta", viikonloppupainotteista. Hotellin sijainti on niemen läntisellä rannalla, historialliset siirtomaa-ajalta peräisin olevat nähtävyydet ovat käveltävissä. Koska maasto on jonkinverran mäkistä, ei aluetta ole rakennettu ruutukaavaan. Mutta suunnistamista helpottavat lukuisat opaskyltit, jotka johdattavat tärkeimmille ja merkittävimmille nähtävyyksille. Ja jos yhtään on epävarma sijainnistaan, niin kannattaa ottaa taksi. 1.30 euroa aloitusmaksu, jolla pääsee myös ensimmäisen kilometrin. Kuljettajien englannintaito on puutteellinen, mutta tunnistavat hyväntahtoisesti "änkytyksestäni" heille tutuksi tullet kohteet. Seudulla paljon internetistä löytymätöntä majoitusta. Kannattanee kiertää muutama paikka, jos saapuu ajoissa kaupunkiin. Suhteellisen edullisia verrattuna tällaisiin etukäteisvarauksiin... Kannattanee ajella myös Taipan saarelle kilometrejä pitkiä siltoja pitkin.
Prachaya U. Pariskunta Thailand, 29. maaliskuuta 2015
It's good !!

Great location, Free high speed wifi, Staffs are available 24 hrs
7,3
Ranjit K. Yksin matkustava India, 23. maaliskuuta 2015
Good Rooms..!! Spacious..!! Worth the money.

Locality, Spacious, Cheap and Best
8
Nice and clean rooms, worth the money.
Pik S. Pariskunta Malaysia, 23. maaliskuuta 2015
Good location but bed hard as rock...

Good location and near to famous attraction. All beverage in room are free (beer, coffee, soft drink and mineral water).
8,3
Receptionist upgrade our room to deluxe room due to renovation period. The room is big and comfortable to stay. But the bed is too hard for me.
Jeniffer L. Liikematkailija Philippines, 22. maaliskuuta 2015
Best hotel for the value of your money

Accommodating, pleasant staff and the location ofthe hotel is very convenient
9,3
Pleasant and comfortable
Jovail O. Pariskunta Singapore, 21. maaliskuuta 2015
average

clean, convenient, friendly staff.
6
bought 2 room but my fren last minute couldnt travel, instead of letting us to change from 2 rooms 1 night to 1 room 2 nights, they upgraded our room, in return for that extra room that we have paid for. just so it will be better if they are more flexible in such incidents since we didnt ask for a refund at all.
Maria R. Yksin matkustava Philippines, 21. maaliskuuta 2015
My Hotel Experienced in Macau

The room, The ( not the receptionist) staffs, The hotel amenities.
8
I just stayed for a night. The room was great, I did not expect that I will be getting a nice room for what I pay for. The filipino staff was really helpful. The receptionist was average but she need to learn more about customer service not just doing her job in her post. The place is near to the tourist spots we went to, which is amazing. I would recommend this hotel & if I'll go back to macau I would be staying here again.
Voon T. Pariskunta Malaysia, 21. maaliskuuta 2015
clean, and value for money except small toilet

clean, comfortable bed, shuttle service to mtr station & ferry terminal
7,7
nice rooftop pool, clean room and toilet, free shuttle service to nearby MTR station and ferry terminal. But the toilet to way too small! Me and gf feel uncomfortable for the toilet! i hope they can fix those small toilet....it just don't suit their star rating. Even cheap guest houses in TST have bigger toilet space!
Michael S. Liikematkailija Canada, 20. maaliskuuta 2015
Great Place to stay

Location, Local Dishes and Great Staff
9,3
This was the second time I booked this place. The rooms are great and clean and the staff are extremely helpful. I love the park right in front of the hotel. When you have had a long day of meetings it is very nice to just sit in the park and chill. There are lots of places to eat, but not a lot of people in the surrounding area can speak English so you may need some help. The hotel is located outside the main casino area but that is a major benefit as you get to experience many local dishes and cuisines at a much more reasonable price. Take your family here and as a matter a fact take anyone as this place is great.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Best Western Sun Sun Hotel MacaoBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - SviittiBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellin sisätilatBest Western Sun Sun Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetBest Western Sun Sun Hotel Macao - RavintolaBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - RavintolaBest Western Sun Sun Hotel Macao - RavintolaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Sviitti

Asiakasarvioita - Best Western Sun Sun Hotel, Macao

AS-AGWEB-3A07