tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Best Western Sun Sun Hotel

No. 14-16, Praca Ponte E Horta, Macau City, Macao 00853 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Best Western Sun Sun Hotel Macao - Ravintola Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Sviitti Best Western Sun Sun Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Ravintola Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Ravintola Best Western Sun Sun Hotel Macao - Ravintola Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula
Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 178
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä 1480 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,1
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1480)
Järjestä:
Jarmo A. Yksin matkustava Finland, 7. huhtikuuta 2010
Sun Sun tärpättiä

No, valitsemassani kerroksessa oli ilmainen nettiyhteys, executive floorissa myös jonkinlaista kokkausmahdolisuutta, yhdistettyä kerrospalvelijaa/matkanjärjestäjää...
4
Hotelli ilman ravintolaa ja aamiaista. 11/7 yms. tarjoavat apua akuuttiin janoon, jääkaappi (ent. minibaari on huonessa pienehkö.Katukeittiöitä, paikallisten suosimia edullisia ravintoloita löytyy kyllä. Hintatasosta jotain kertonee BicMac-ateria (alle 2 euroa). Varsin edullisia ravintoloita, joissa alkoholi on hieman liian kallista, mutta Happu Hourin merkeissä useimmat kuppilat tarjoavat täälläkin ennen iltayhdeksää kohtuuhintaista janonsammutusta.
Vinkki: Kiinan ainoat lailliset kasinot takaavat jatkuvan turistivirran myös "emämaasta", viikonloppupainotteista. Hotellin sijainti on niemen läntisellä rannalla, historialliset siirtomaa-ajalta peräisin olevat nähtävyydet ovat käveltävissä. Koska maasto on jonkinverran mäkistä, ei aluetta ole rakennettu ruutukaavaan. Mutta suunnistamista helpottavat lukuisat opaskyltit, jotka johdattavat tärkeimmille ja merkittävimmille nähtävyyksille. Ja jos yhtään on epävarma sijainnistaan, niin kannattaa ottaa taksi. 1.30 euroa aloitusmaksu, jolla pääsee myös ensimmäisen kilometrin. Kuljettajien englannintaito on puutteellinen, mutta tunnistavat hyväntahtoisesti "änkytyksestäni" heille tutuksi tullet kohteet. Seudulla paljon internetistä löytymätöntä majoitusta. Kannattanee kiertää muutama paikka, jos saapuu ajoissa kaupunkiin. Suhteellisen edullisia verrattuna tällaisiin etukäteisvarauksiin... Kannattanee ajella myös Taipan saarelle kilometrejä pitkiä siltoja pitkin.
Paul S. Pariskunta United States of America, 19. helmikuuta 2015
Good service and location

Location, service, view
9
It has a good view if you are on the right side. No problems apart from minor noise. Overall, good for a cheaper room in a very expensive place.
Ok J. Yksin matkustava South Korea, 13. helmikuuta 2015
friendly staff. good people

the staff restaurant service
7,3
Pleasant.
Smatpon V. Yksin matkustava Thailand, 10. helmikuuta 2015
Nice Hotel

Price, Location, and Environment
7
The room is clean and facilities are ok. Not far from the city centre.
Alberto C. Yksin matkustava Portugal, 9. helmikuuta 2015
Nice hotel

Clean, not expensive & easy to find
6,3
Kean M. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 6. helmikuuta 2015
City hotel

Location , bed & staff
7,3
I'm very satisfied with my stay in this hotel
Muhammad A. Liikematkailija Malaysia, 30. tammikuuta 2015
Best location

Walking distance to Senado Sq. found 2 halal restaurant. The nearest is only 2 minits walking distance. Walking distance to Lisboa, MGM, Sofitel & others.
8,3
Danny H. Pariskunta Malaysia, 29. tammikuuta 2015
unpleasant stay
3,7
Dear hotel General Manager, I am a guest who stayed in your hotel on 28.1.2015 and checked out on 29.1.2015 for a double bed room.  Friendly speaking, It was unpleasant stay and bring us bad memories for our tripDuring that night, I try to look for the hairdryer int he room. At the end i notice that the hairdryer is keep inside the maintable drawer. I try to pull out the drawer and it accidently hit the standing lamp which put infront of the drawer and i guest any other guest will do the same thing as me. The lamp post was broken after that .    I am honest enough to call up your hotel reception and the staff came to check and take some pictures after that.  They came to clean the broken glass but without vacumn it which we feel that not taking care of our safety.       The night shift manager came in 15 mins time after their clearing, about 12 midningt. But he is very funny that just telling us that we have to pay for the lamp damage macau dollar 1500 on tomorrow morning when we check out.   Yours hotel is really comerciallise rather than taking guest safety.    The next morning when we check out, we try to resolve the matter with the staff at the counter but she insists us to pay for Macau dollar 1500.  We just feel that because of the lamp post located at improper position to create this issue and not our fault totally, we should not pay for the damage.   At last we paid to your hotel macau dollar 1500 due to we were rusing to the airport to catch our early flight.I just feel that we should not charged for the damage as the fault was from your side as the lamp post was put in improper position.We hope you can review the case and refund back the macau dollar 1500 to us as soon as posible.   I attached the picture for your reference.  One of the picture was taken when we check in. Kindly reply me the outcome. I am very disappointed.
Kathleen L. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 16. tammikuuta 2015
Friendly staff

accomodating staff, english speaking, near the ruins
7,7
staff were very friendly and helpful. Proximity close to the central/ Ruins of St. Paul
Alberto C. Yksin matkustava Portugal, 15. tammikuuta 2015
Good hotel

Not expensive, easy access & good location
5,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Best Western Sun Sun Hotel MacaoBest Western Sun Sun Hotel Macao - RavintolaBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - SviittiBest Western Sun Sun Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - RavintolaBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - RavintolaBest Western Sun Sun Hotel Macao - RavintolaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/AulaBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellin sisätilatBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B08