tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Best Western Sun Sun Hotel

No. 14-16, Praca Ponte E Horta, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Sviitti Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellihuone Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula
Sijainti: Macau City Huoneiden lukumäärä: 178
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä 1133 arviota

Rahanarvoinen
7,0
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,1
Hotellin kunto/siisteys
7,0
Huonemukavuus/Taso
7,2
Ruoka/Syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (1133)
Jarmo A. Yksin matkustava Finland, 7. huhtikuuta 2010
Sun Sun tärpättiä

No, valitsemassani kerroksessa oli ilmainen nettiyhteys, executive floorissa myös jonkinlaista kokkausmahdolisuutta, yhdistettyä kerrospalvelijaa/matkanjärjestäjää...
4
Hotelli ilman ravintolaa ja aamiaista. 11/7 yms. tarjoavat apua akuuttiin janoon, jääkaappi (ent. minibaari on huonessa pienehkö.Katukeittiöitä, paikallisten suosimia edullisia ravintoloita löytyy kyllä. Hintatasosta jotain kertonee BicMac-ateria (alle 2 euroa). Varsin edullisia ravintoloita, joissa alkoholi on hieman liian kallista, mutta Happu Hourin merkeissä useimmat kuppilat tarjoavat täälläkin ennen iltayhdeksää kohtuuhintaista janonsammutusta.
Vinkki: Kiinan ainoat lailliset kasinot takaavat jatkuvan turistivirran myös "emämaasta", viikonloppupainotteista. Hotellin sijainti on niemen läntisellä rannalla, historialliset siirtomaa-ajalta peräisin olevat nähtävyydet ovat käveltävissä. Koska maasto on jonkinverran mäkistä, ei aluetta ole rakennettu ruutukaavaan. Mutta suunnistamista helpottavat lukuisat opaskyltit, jotka johdattavat tärkeimmille ja merkittävimmille nähtävyyksille. Ja jos yhtään on epävarma sijainnistaan, niin kannattaa ottaa taksi. 1.30 euroa aloitusmaksu, jolla pääsee myös ensimmäisen kilometrin. Kuljettajien englannintaito on puutteellinen, mutta tunnistavat hyväntahtoisesti "änkytyksestäni" heille tutuksi tullet kohteet. Seudulla paljon internetistä löytymätöntä majoitusta. Kannattanee kiertää muutama paikka, jos saapuu ajoissa kaupunkiin. Suhteellisen edullisia verrattuna tällaisiin etukäteisvarauksiin... Kannattanee ajella myös Taipan saarelle kilometrejä pitkiä siltoja pitkin.
David B. Pariskunta United Kingdom, 13. huhtikuuta 2014
Convenient located for our sightseeing purposes

Clean, attentive staff, location
9
It was fit for purpose
Soon K. Liikematkailija Malaysia, 6. huhtikuuta 2014
NIice clean hotel & friendlt staffs

Convenient, quiet & friendly staffs.
7,3
My stay at this hotel was quite satisfy. They are some cheap restaurants around the area.
Boon J. Ryhmät Malaysia, 3. huhtikuuta 2014
far from main town

value for money clean and friendly staff
6
value for money clean and friendly staff
Joanne M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 29. maaliskuuta 2014
not near in the main sightseeing places in macau,

filipino staff are very accomodating
5,7
Ok the filipino staff are very attentive, friendly and accomodating
Ng T. Yksin matkustava China, 26. maaliskuuta 2014
becoming much more crowded

new renovation and acceptable space
6,3
-rooms are still fine,since rates of hotels in Macau are become more and more expensive. -staffs are willing to help me to change my room to a bigger one -area around just pass,coz really not too much restaurants can go
Ng L. Ryhmät Malaysia, 20. maaliskuuta 2014
Great and comfortable stay!

comfortable bed, clean toilet, friendly and attentive staff
8,7
Great but if the check out time can extend to 12.00pm that shall be better as it is a bit too rush for us to check out by 11.00am
Jennifer B. Yksin matkustava Philippines, 17. maaliskuuta 2014
Clean rooms and attentive staffs

Staffs were friendly, attentive, and alway ready to assist. Rooms are clean and comfortable. The hotel is located at e center of the city nd is easily accessible to public transportation.
8,7
We did not encounter any wifi problems this time no like when I stayed here last Chinese New Year when wifi was not avaiable the whole night, so I was forced to use my roamin internet data which costed me a lot!
Patrick D. Pariskunta United States of America, 17. maaliskuuta 2014
It was great and would stay in this Hotel again.

Close to the park, fast food and fine dinning restaurants and easy to public transportation.
7,3
It was great and enjoyed my stay at this Hotel. Very attentive,friendly, and helpful staff especially the Filipinos staff and security personnel. The Hotel is close to the bus station and walking distance to the market or restaurants. We had a large room with a nice view of the Harbor. I would definitely stay in this Hotel again if the price would be the same.
Archie Y. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 16. maaliskuuta 2014
Quality centrally located hotel

attentive staffs, location, cleanliness
9,3
Upon arrival, staffs were very attentive specially they know that we were Filipino,a lot of staffs were pinoy. The room I reserved was not available but we were upgraded to executive room,good enough. Breakfast not so expensive. Tourist spots are just walking distance, few minutes from the hotel. Macau tower is also near, from there free buses going to casinos, no need to take taxi. Hotel is clean, comfortable and has very excellent wifi.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Best Western Sun Sun Hotel MacaoBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - SviittiBest Western Sun Sun Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - HotellihuoneBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pubi/Aula


AS-AGWEB-3A06