tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong keskusta / Sheung Wan alue, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Aula Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kuntosali Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Uima-allas Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kokoushuone Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sviitti Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sviitti Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotellihuone Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotellihuone Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotellihuone Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sviitti Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotellihuone Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Ruoka ja Juomat Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kuntosali Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kuntosali Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Ruoka ja Juomat Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Uima-allas
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Palvelut Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Business Center Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Palvelut Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Uima-allas Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Ravintola Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotellihuone Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Ravintola Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Ravintola Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Ruoka ja Juomat Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Palvelut Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kokoushuone
Alue: Hong Kong keskusta / Sheung Wan alue Huoneiden lukumäärä: 227
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 2903 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
7,9
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (2903)
Järjestä:
Mika P. Liikematkailija Finland, 20. maaliskuuta 2013
Levähdyspaikka ja Mid-levelsin nähtävyyt

Siisteys ja henkilökunnan palvelun ripeys
5
Hotelli oli helppo saavuttaa taksilla mm. Centralista. Mid-levels -liukuportaiden yläpäästä hotelliin kävelee muutamassa minuutissa, joten sen sijainti on kiireettömälle turistille hyvä. Lähistöllä, kävelymatkan päässä ja pienen taksimatkan päässä on paljon ravintoloita ja nähtävyyksiä. Hotellin henkilökunta toimi todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Huone oli pieni. Pesuhuone sen sijaan oli sopivankokoinen. Hotelli ja huone olivat siistejä. Kerroksia on 23, hissejä kolme, joten siirtyminen hotellin sisällä toimii hyvin.
Pekka N. Pariskunta Finland, 6. joulukuuta 2012
Siisti, hienolla paikalla, rullaportaiden yläpääss

Sijainti
8,7
Siisti paikka, upeat näkymät lahdelle ja kaupunkiin. Helppo kulkea koska hotelli sijaitsee korkealla rinteessä sinne vievien rullaportaiden keskivaiheilla. Eli keskustasta pääsee vaivattomasti hotelliin kävelemällä. Ilmainen bussikuljetus lentoaseman metrolle noin tunnin välein. Wifin kanssa jatkuvia ongelmia, eli pakko rampata respassa koko ajan asian takia.
Timo P. Pariskunta Finland, 27. huhtikuuta 2011
Perushotelli

Siisti, melko tyylikäs huone. Liukuportaat ja Sohon ravintolat lähellä.
6,3
Bishop Lei International Hotel sijaitsi kohtuullisen kävelymatkan päässä metroasemasta (15-20 min. rullaportaita käyttäen). Mukava ja vilkas Sohon alue lähellä. Hotellihuone oli suht' pieni, mutta ymmärtääksemme lähes kaikki tämän kaupungin huoneet ovat pienikokoisia. Huoneessa oli kaikki tarpeellinen minibaarista ilmastointiin. Kylpyhuone oli suhteessa huoneen kokoon hyvän kokoinen ja siisti.
Ravintolavinkki: Lähistöllä useita loistavia ravintoloita, mutta ne ovat melko tyyriitä.
Antti K. Yksin matkustava Finland, 29. tammikuuta 2011
Siisti, asiallinen ja pieni

Hyvä sijainti ja asiallinen hotelli
7,7
Vietin neljä yötä hotellissa. Edullinen hinta ja hyvä sijainti lähellä liukuportaita. Huoneet ovat todella pienet. Mutta asialliset
Bernhard B. Liikematkailija Germany, 22. lokakuuta 2014
Business trip to Hong Kong

Location, Standard, Price
9
I used the Hotel several times, and it was like always good.
Enzo B. Liikematkailija Austria, 14. lokakuuta 2014
nice but never again

the free bus ride from central station
6
The WiFi was not working proper in the room. Especially in the afternoon I was not able to download a simple pdf file from my email account. So I had to go town to the lobby. For me WiFi is not a nice to have feature, it is a must have. Europe is 6 hours late so the best time to do business is in the evening. As I made the checkout I had to wait. Although I told them that I needed to get on the bus in 20 minutes they didn’t moved on. After 15 minutes I forced them to move on and surprise, surprise suddenly I could check out. But not without one more surprise. They charged me a water bottle although I never opened the fright. In 25 year, I never had such a mess. I told them, that I never opened the fright, but the answer was that a water bottle was opened. So what? I paid the water, but one thing is sure, this Hotel will never see me again!!!
Sara A. Yksin matkustava Sweden, 8. lokakuuta 2014
Good value for money - Clean - Safe

Comfort of room; Location; Staff
9,3
+ Great location, only 5 min walk from Midlevels escalators. Staff is polite and attentive. As a young female single traveller, I never felt unsafe or anxious staying here. I also felt safe in the surrounding area, returning in the evening. Rooms are clean and in good condition. Quiet and calm. Bathroom is clean and hygienic; power shower. Gym facilities are adequate; nice view. Shuttle was on time and efficient. - The shuttle stops running relatively early in the evening. Would be good if it could be available later as well, on request, for arriving guests. Some of the gym equipment was out of order. Could easily have been a very good hotel gym had there been some weights.
Michael L. Liikematkailija United Kingdom, 7. lokakuuta 2014
HK hotel

locartion, location location
5,7
Mariana P. Pariskunta Portugal, 5. lokakuuta 2014
very good location and quality

location, quality and price
8
The hotel is very good quality, very central and nearby everything. good rooms, clean and good areas. staff very polite and professional!
Christopher H. Pariskunta Canada, 5. lokakuuta 2014
Great place!

Location, View, Pool.
8,3
Great place to stay! Only minutes away from the escalator. Easy to pop out for lunch, do some something and then come back to the hotel for a little relax and a dip in the pool. Highly recommend it.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - AulaBishop Lei International Hotel Hong Kong - KuntosaliBishop Lei International Hotel Hong Kong - Uima-allasBishop Lei International Hotel Hong Kong - KokoushuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - SviittiBishop Lei International Hotel Hong Kong - SviittiBishop Lei International Hotel Hong Kong - HotellihuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - HotellihuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - HotellihuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - SviittiBishop Lei International Hotel Hong Kong - HotellihuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - Ruoka ja JuomatBishop Lei International Hotel Hong Kong - KuntosaliBishop Lei International Hotel Hong Kong - KuntosaliBishop Lei International Hotel Hong Kong - Ruoka ja JuomatBishop Lei International Hotel Hong Kong - Uima-allasBishop Lei International Hotel Hong Kong - PalvelutBishop Lei International Hotel Hong Kong - Business CenterBishop Lei International Hotel Hong Kong - PalvelutBishop Lei International Hotel Hong Kong - Uima-allasBishop Lei International Hotel Hong Kong - RavintolaBishop Lei International Hotel Hong Kong - HotellihuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - RavintolaBishop Lei International Hotel Hong Kong - KylpyhuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - RavintolaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Ruoka ja JuomatBishop Lei International Hotel Hong Kong - PalvelutBishop Lei International Hotel Hong Kong - KokoushuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliBishop Lei International Hotel Hong Kong - KokoushuoneBishop Lei International Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetBishop Lei International Hotel Hong Kong - AulaBishop Lei International Hotel Hong Kong - PalvelutBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliBishop Lei International Hotel Hong Kong - Aula


AS-AGWEB-3C07