Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel

263 Hollywood Road, Central, Hong Kong Central, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Vastaanotto Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Hong Kong Central Huoneiden lukumäärä: 148

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 2775 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
7,9
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
5,8
Kaikki arvostelut (2775)
Järjestä:
Juha K. Yksin matkustava Finland, 9. huhtikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti, sijainti, sijainti
7,3
Palvelu toimi, huone oli kompakti. Sijainti on loistava, kävelymatka Sohoon ja LKF:ään. Huoneessa tila oli otettu maksimaalisesti käyttöön. Jos on huonouninen, niin ääneneristyksen puutteesta saattaa aiheutua ongelmia. Vessan/suihkun äänet kuuluvat viereisistä huoneista selvästi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kristiina R. Yksin matkustava Finland, 10. elokuuta 2013
Rauhallinen yöpymispaikka Hong Kongissa

Siisti, hiljainen, ystävällinen palvelu
7,7
Rauhallinen ja turvallinen yöpymispaikka vuorokauden Hong Kongin vierailulla. Melko lähellä Hong Kong stationia, josta yhteys lentokentälle Airport Express Trainilla. Ei kuitenkaan kävelymatka matkatavaroiden kanssa (lyhyt matka taksilla), jolloin parempi ottaa Shuttle Bus lentokentältä suoraan hotellille (Hotelink Airport Shuttle). Ei aamupalaa. Hyvä tilava suihku. Ystävällinen palvelu respassa, josta sain ohjeita kaupunkiin tutustumiseen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Fred F. Yksin matkustava United States of America, 24. tammikuuta 2016
my standard choice

location, room design
8,3
I've stayed here before and will continue to do so. It's a relatively good deal for this lovely part of Central. I missed the night I booked because of bad weather departing New York. I arrived at 8am the next morning and asked if I could stay until 6pm instead of the normal 12 noon deadline as I had to continue on to Singapore that evening. They did not seem full and I think they could have offered that extra bit of hospitality but instead they charged me another half night. Were not willing to extend check out to even 1pm. Fair enough - it was a no -show but still - I think one can be more creative with faithful guests. Nonetheless I will be back; it's a lovely place.
Ilmoita tästä arvioinnista
Aimen K. Ryhmät Singapore, 17. tammikuuta 2016
Excellent Location with Great Staff

Staff, Location and Cleanliness
9,3
Really enjoyed my time at the Butterfly on Hollywood. The staff were very attentive and even walked out to hail a cab for us because the one we had called was taking too long. The rooms were very clean. They are compact but well designed. The location is fantastic. The only thing that they don't have is food within the hotel so keep that in mind when planning your trip.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nien H. Yksin matkustava Taiwan, 17. tammikuuta 2016
Nice service

Nice service. Nice location. Small but clean.
9,3
They gave me a map and tell me where to have the good food, they marked the places on the map for me which is very nice. We are two girls and they always help us to carry the luggages when we check-in and check-out. They have handy in the room which you can carry it and search some information in it, but its wifi cannot be shared tho.
Ilmoita tästä arvioinnista
John J. Pariskunta Singapore, 16. tammikuuta 2016
Pleasant staff but room not up to standard

Location & staff
6,3
Room poorly insulated as we can hear the other people talking/noises in their rooms. Toilet have a very strong odor smell due to poor sanitation too. Brought this up to the reception but nothing was done about it as I think this must be an outstanding issue not corrected. Other than that it quite a pleasant stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Danny J. Ryhmät United States of America, 16. tammikuuta 2016
There was a cockroach in one of the beds!

Location
4,7
Cockroach!
Ilmoita tästä arvioinnista
David M. Liikematkailija Australia, 12. tammikuuta 2016
Well located hotel

Location, staff performance and room comfort
8,7
Well located hotel. Close to the MTR and all amenities. Very comfortable rooms. Good size by Hong Kong standard. Staff performance was excellent. They really go out of their way to help you feel at home.
Ilmoita tästä arvioinnista
Doron S. Liikematkailija Israel, 11. tammikuuta 2016
Excellent location with tiny rooms

location location and location
6
Alright but tiny rooms, no air and all noisy from rooms beside. :( :(
Ilmoita tästä arvioinnista
Todd W. Yksin matkustava United States of America, 11. tammikuuta 2016
Convenient

location, cleanliness, Academy Awards info on each floor
7,7
Very nice
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong KongButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - VastaanottoButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01