tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Lahti, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Aula Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Palvelut Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Causeway Lahti Huoneiden lukumäärä: 98
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 3326 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,3
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (3326)
Järjestä:
Reetta S. Pariskunta Finland, 20. toukokuuta 2013
Mukava perustason hotelli

Hyvä sijainti. Huone oli muuten siisti ja viihtyisä, mutta haisi tupakansavulle vaikka oli non-smoking room. Lähellä useita ravintoloita.
6
Janne L. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2012
Hieno hotelli ja hyvä sijainti

Hotellissa moderni ja viehättävä sisustus. Huoneeseen ei kantautunut kaupungin melut.
8,3
Olimme Hong Kongissa yhteensä 6 yötä. Hotellin sijainti oli hyvä. Saimme huoneen 25 kerroksesta, josta oli upeat näkymät. Huoneen sisustus oli moderni, pohja ratkaisu käytännöllinen. Huoneen siisteystasoon olisi voinut kiinnittää hieman enemmän huomiota, muuten upea hotelli kokonaisuus!
Jani S. Pariskunta Finland, 7. lokakuuta 2011
Loistava sijainti

Ihana henkilökunta
9
Hotelli sijaitsee parin metropysäkin päässä keskustasta ja itse asemakin on suht lähellä hotellia. Hotelli on moderni ja tasokas jossa on 26 kerrosta upeilla maisemilla
Niina H. Pariskunta Finland, 12. maaliskuuta 2011
Erinomainen sijainti ja ystävällinen palvelu

Siisti, hyvä sijainti, ystävällinen ja avulias henkilökunta
8,7
olimme erittäin tyytyväisiä valittuamme butterfly on morrisonin yöpymispaikaksemme. yövyimme kaksi yötä, emmekä oikeen keksineet mitään negatiivista hotellista koko aikana. huoneemme oli siisti, modernisti sisustettu ja hienolla näköalalla varustettu. hotelli sijaitsee lähellä ratikka ja metro yhteyksiä, ostospaikat ovat aivan kivenheiton päässä ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. alakerrassa olevassa ravintolassa emme käyneet, joten siitä emme voi antaa palautetta, mutta muuten hotellin ympärillä sijaitsee monipuolisesti paikallisia ja länsimaalaisia ruokapaikkoja.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellissa on huoneiden luovutus klo 12, mutta matkatavarat voi jättää säilytykseen iltaan asti, jos esimerkiksi lento lähtee vasta illalla.
Leena P. Ryhmät Finland, 20. heinäkuuta 2010
Butterfly On Morrison 2 vkon oleskelu lomaillessa

Hyvä sijainti, lähellä metroasemaa ja yhtä monista ostoskeskuksista, laukkarata ihan vieressä, omatoimimatkailijoille jotka kaipaavat kuitenkin tiettyä laatua asumiseltaan
7,3
Kaupunki on äärettömän monipuolinen kohde, jossa 2 vkoa loppui lyhyeen, ruoka, shoppailu, rannat, kulttuuri kaikki tosi jees. Hotelli vastasi täysin kuvausta ja hinta-laatusuhde erinomainen.
Jukka M. Liikematkailija Finland, 18. tammikuuta 2010
Butterfly

Good place, easy to go Kowloon
6,3
If you are busy, it's better to go Kowloon, but underground and trafik works well. Rooms in that hotel was good and clean. Reception in 3th floor was rather good, they was kindly and helpful. I think it was quite goog choice.
Ridzuan A. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 19. maaliskuuta 2015
worth it and really convenience

its strategic location with friendly and helpful staff really adding our holidays value. The modern concept of its room lay out with complete accessories in our room gave a value for our trip.
8,7
Feel like my sweet home with friendly and helpful staff. Well done!
Woo S. Pariskunta Singapore, 16. maaliskuuta 2015
Handyphone, i like!

handy phone, 5-min brisk walk from causeway bay station, good shopping nearby
7,7
This is my 10th trip and I am glad that I chose to stay in this hotel. Unlike TST, shops on HK island, esp Causeway Bay area, open till very late. There are shops like Forever 21 that open past midnight so it was good that I, a shopaholic, stayed at Butterfly. The room was clean and comfy enough though I thought the air con was too cold, no matter how I adjusted the temperature. The hotel provides a handy phone. I thought it is fantastic for someone like me who needs to be on my phone a lot. I could make local calls and use it as a hotspot for my personal handphone. It is now my current choice of hotel to stay in HK. 💟
Allan Y. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 16. maaliskuuta 2015
Hong Kong

Location, near to time square, at Hong Kong island
6
Nil
Joseph T. Yksin matkustava Philippines, 15. maaliskuuta 2015
Smoke pit

Bed shower and staff
5,7
Horrible first night. I was put in a smoking room! When i asked for a transfer, they said the hotel was fully booked. But i did not ask for a smoking room.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - PalvelutButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Näkymä

Asiakasarvioita - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A07