Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 6166 arviota

6 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (6166)
Järjestä:
Tari O. Pariskunta Finland, 29. joulukuuta 2012
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Hyvä sijainti, paljon ravintoloita ja baareja korttelin päässä.
7
Pienehkö huone, Naapurissa rakennetaan isoa taloa, työmaan ääniä kuuluu huoneeseen. Hotellissa ei ravintolaa, mutta 100m säteeltä löytyy useita.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rauno S. Pariskunta Finland, 5. marraskuuta 2012
Yleellinen ja huippusiisti hotelli ystävällisellä

Siisteys ja uudet pinnat yhdessä avaran huomeen kanssa tekivät hotellista toimivan myös liikematkaajalle.
8,7
HongKong hotelliksi tilavan huoneen tarjoava Butterfly on moutitavaroita myyvien kauppojen vieressä. (Kivoja vaatteita, käsilaukkuja ja kenkiä...)
Ravintolavinkki: Ihan naapurissa on hyvä Korealainen ravintola. Ocean Parkissa kannattaa käyttää koko päivä, siellä viihtyy nuorisokin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anne H. Pariskunta 22. tammikuuta 2011
mukava pieni hotelli

sopii kaikkille
7,3
Hotelli keskeisellä paikalla hong kongissa,lyhyt kävelymatka ihan ydinkeskustaan.huone pieni mutta toimiva. Lähellä hyvää aamupala ravintola missä saa tuoretta leipää ja hyvää kahvia hohtuuhintaan. henkilökunta ystävällisiä,hotellin vieressä hyvää ruokapaikka ja paljon pubeja.lyhyt matka metron. voin suositella hotellia kaikkille jotka halua asua lähellä ydinkeskusta kohtuuhintaan.
Vinkki: Hotellin ihan vieressä hyvää ruokapaikka,ja juomapaikkoja.
Ilmoita tästä arvioinnista
Merja K. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2010
Great place to stay!

location, staff, room
9,7
Perfect location in Kowloon. The staff is very friendly and helpful. Room are clean. Rooms are a bit small, but it did not bother us eventhough we are big people. Fridge and a microwave! Great small restaurants and western chains around ( try Happines Dim Sum around the corner of Hart Ave.).
Ravintolavinkki: Happines Dim Sum! Cheap, but fresh!
Ilmoita tästä arvioinnista
Mika S. Pariskunta Finland, 14. tammikuuta 2010
Nice hotel, good location

- Good location - Close to sightseeing and night life - Good service, staff was friendly - Excellent interior - Microwave oven
7,7
Good value for money. Good hotel for couples. Not suitable for large families, because there's no privacy and room is quite small. We didn't have any breakfest in the hotel, but there are other places where to eat.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tuomo N. Liikematkailija Finland, 30. elokuuta 2009
hyvä paikka

sijainti, siisteys, pienuus
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Zenia M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 31. tammikuuta 2016
Enjoyed our stay here

The staff is nice, the room is clean and the bed was comfortable, location is great
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Lisa Y. Yksin matkustava Canada, 30. tammikuuta 2016
So glad my friend recommended Butterfly on Prat!

Location, price, room
9
My pal recommended the Butterfly hotel chain, and I stayed at the Butterfly on Prat for my first trip to Hong Kong. Absolutely no regrets - located right in the heart of Tsim Sha Tsui with all the room amenities you need - room is clean and looks just like the photos. Comfy bed, lots of hot water/water pressure for shower, good wifi, mini fridge and microwave, and free handy phone you can use! You can also get a portable phone charger, a selfie stick, and other portable gadgets from the very friendly staff. Will stay here again when back in HK. Great value for money!
Ilmoita tästä arvioinnista
Evan Q. Pariskunta United States of America, 25. tammikuuta 2016
Very helpful hotel staffs, clean rooms

Sincerely friendly staffs, excellent location, clean room
8,7
We are satisfied with hotel staffs, clean hotel and excellent location, but the following issues needs to improve. 1/ Top floor guest can hear loud noise from the rooftop fan (needs publication ) 2/ The doors need to install seal strips to reduce loud banging sound when hotel gust closed their doors. 3/ Bathroom needs to install exhausted fan, due to sensitive fire alarm can easily set off by steam from hot water shower. 4/ Hotel lobby is extremely small I was wondering how they can passed the fire exit regulation, the front door is smaller than my house front door???
Ilmoita tästä arvioinnista
Sarah F. Pariskunta New Zealand, 22. tammikuuta 2016
Faultless

Staff, quality of hotel and location
9,7
We absolutely loved our stay at Butterfly On Prat. There is nothing we would recommend to change or improve. Thank-you for the complimentary room upgrade. Even without the upgrade our rating would remain as 'excellent'.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-6/6 arvioinnista
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong KongButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - VastaanottoButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - AulaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - HotellihuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PalvelutButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KylpyhuoneButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03