Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Yau Ma Tei Huoneiden lukumäärä: 90
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä
3189 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (3189)
Järjestä:
Pasi V. Yksin matkustava Finland, 19. joulukuuta 2012
Erinomainen sijainti mutta hotelli huonokuntoinen.

Sopii hyvin low budjet matkaajille, ei liikematkustajille.
5,7
Hotelli sijaitsee vilkkaan Nathan Raodin kupeessa ja siitä on hyvä suunnistaa Kowloonin monipuoliseen ostostarjontaan. Kello- ja kultakauppoja on satoja. Hotelli mainostaa, että tarjolla on ilmainen Wi-fi. Valitettavasti yhteys oli todella hidas ja heikko; välillä ei toiminut lainkaan. Hotellin palvelu asiallista, henkilökunnan englannin kielen taito heikohko. Aamiainen kuudennen kerroksen ravintolassa ei minulta kehuja saa.
Ostosvinkki: Käytettyjä merkkikelloja tarjolla runsaasti Nathal Roadin varrella olevissa kaupoissa järkihintaan.
Wen-Hua K. Liikematkailija Taiwan, 1. heinäkuuta 2015
Good

good location; appropreiate service; and hospitaslity with good hearts
9,3
Kee S. Yksin matkustava Singapore, 1. heinäkuuta 2015
Not so bad. Big room

Big rooom, near MTR station. Except aircon noisy a bit
8,7
Ok lah. Only aircon a bit noisy
Marvin A. Pariskunta Philippines, 1. heinäkuuta 2015
great place to re-commend

spacious, accessible location, clean
8,3
Relaxing and Comfortable... friendly staff...
Verawaty P. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 30. kesäkuuta 2015
Clean and spacious room

Clean and spacious room, convenient location, bus to and from the airport stops nearby the hotel
8,3
I had a great stay at Caritas Bianchi. Room was very spacious and clean. Bedding was of a very good standard. However, breakfast was tasteless.
Seow Y. Ryhmät Malaysia, 28. kesäkuuta 2015
value for money

Clean, spacious and location
7,7
Kee S. Liikematkailija Singapore, 26. kesäkuuta 2015
Koony

Near MTR station , spacious room. But noisy aircon
8,7
Ok not so bad except the noisy aicon
Ong H. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 21. kesäkuuta 2015
good location

big comfortable room,clean,reception staff polite
5,3
One bad issue is that when I checked out I left my room extra key in the room (I am very sure becs I opened the door key to go in to take my luggage to check out and 1 - I always put in the room near the door slot so that my room air conditioner is always on when we go out to keep my room temperature cold when we came back from outside) So without this extra key how I enter the room to take my luggage? So when I check out I pulled the door ones and left the extra key in the room, I am very sure or else how we go into the room without the key. I informed the receiption that I left the extra ones in the room and they called the room service to check but was informed that they cannot find the key and asked me to go back and checked myself but the room already clean up by the room service and I was asked to pay HK$50 for the lost key?
Conan C. Yksin matkustava Australia, 21. kesäkuuta 2015
A pleasant stay

Location, cleanliness and spacious
8,3
Pleasant and convenient
Yeen T. Pariskunta Malaysia, 21. kesäkuuta 2015
Hotel with Comfort Bed and Strategic Location

comfort, location
8
It is strategic location with only 3 mins walk to Yau Ma Tei Station. Great good surroundings such as old style hong kong cafe Mido Restaurant, Yuan Kee. There are bookstores around too. Room is comfort with good size (much larger than usual Hong Kong Standard), so I like the stay very much. Will consider to stay again next time.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Ruoka ja JuomatCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - HotellihuoneCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - VastaanottoCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

SG-AGWEB-6C07