Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK

Flat C1, 15th Floor, Block C, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Vastaanotto Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Vastaanotto Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Sisäänkäynti Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kylpyhuone Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kylpyhuone Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kylpyhuone Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kylpyhuone Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat
Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilat Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Aula Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Näkymä Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Aula Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellihuone Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellihuone Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellihuone Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 108

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,7

yhteensä 725 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
8,6
Henkilökunta
6,0
Hotellin kunto/siisteys
6,7
Huonemukavuus/taso
6,5
Ruoka/syöminen
5,4
Kaikki arvostelut (725)
Järjestä:
Rami S. Pariskunta Finland, 8. tammikuuta 2013
Pienet huoneet.

Halvimmasta päästä.
5
Oli aika vaikea löytää. Sisälle rakennukseen mennään kauppojen aulasta,ja takakulmasta löytyvästä hissistä mennnään 15:ta kerrokseen. Huom hissin oltava C Blokissa, B:stä ei pääse.. Huone on todella pieni,vissiin jotain 4 neliön luokkaa.Vessassa on suihku pöntön päällä. Tilaa parisängyn vieressä vain 20cm.Huone kuitenkin siisti ja Tsim Tsa Tsuin aluella jossa näkemistä riittää.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yufan K. Yksin matkustava Taiwan, 20. lokakuuta 2015
Friendly hotel

Guys so friendly
9,3
Guys made me like in hometown,like a homie.(By the way,there has a nice hip-hop store over there.)
Ilmoita tästä arvioinnista
Marilyn P. Pariskunta Philippines, 15. lokakuuta 2015
The worst hotel I have ever been

1. Staying in Tsim Sha Tui is ok
3,3
There is nothing good I can tell with this guesthouse I booked in this hostel due to their pictures advertised so nice and clean and yet when we reached to our room, the bath soap has black algae and we feel like we are sleeping in a morgue and yet the man at the reception lead us to our room using a stair without helping us carrying our luggage from 15th floor to 12th floor. I asked a help but the man say they don't offer a help to their guest. Me and and my cousin were female and have to carry the luggage down the stair with all our strength. So disappointed.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nichapat B. Ryhmät Thailand, 1. heinäkuuta 2015
Convenience but rude staff, overadvertised hotel.

Very convenience and closed to MTR and shopping places.
4,3
It was not pleasant. First when we had checked in, we amended booking to Tripple bed as hotel voucher but we still get twin bed as original booking. They said they never get any amendment and they were really rude when we asked any information, they blamed me why you keep asking us so we stopped asking because they were so scary. Also internet didn't work at all so we asked them to move to smaller room that fits for 2 but we had to stay for 3 but it was better than we could not use internet at all but it was still working sometime. As well as room never clean up at all after 1 night cleaned up but we never ever complainted anything because we just need room for sleeping during the night. We alway left early morning and get back quite late. Room was very small and it is overadvertised so we can move at all in our room. But the best thing is it is very convenience to get to anywhere.
Ilmoita tästä arvioinnista
Charmaine N. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 28. tammikuuta 2015
Pleasant place to stay

Good value for money, accessible to bus and MTR stations
6,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Reyner R. Yksin matkustava Indonesia, 2. tammikuuta 2015
Value for Money

Location, Price, Near by Public Transport
6
Ilmoita tästä arvioinnista
Alan G. Yksin matkustava Ireland, 7. joulukuuta 2014
Not great

Location
4,3
Very basic room, horrific shower but good location
Ilmoita tästä arvioinnista
Eliza I. Pariskunta Philippines, 22. syyskuuta 2014
good and clean

clean
7,7
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Davy W. Yksin matkustava China, 21. syyskuuta 2014
African operates hotel with no window room offered
2,7
Bad totally
Ilmoita tästä arvioinnista
Arlene J. Ryhmät Philippines, 30. elokuuta 2014
ok! :)

location and price
8,7
In the middle of tst and very near the stations. Value for money!
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong KongCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - VastaanottoCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - VastaanottoCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - SisäänkäyntiCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KylpyhuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KylpyhuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KylpyhuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KylpyhuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellin sisätilatCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - AulaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - NäkymäCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - AulaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - HotellihuoneCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B01