tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Aula
Casa Hotel Hong Kong - Aula Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat
Alue: Yau Ma Tei Huoneiden lukumäärä: 162
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 6593 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
9,0
Henkilökunta
6,8
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (6593)
Järjestä:
Matti H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. marraskuuta 2012
Ystävällinen palvelu

Nuorekas
7,7
Sijanti hotellilla oli erinomainen. Kävelymatka moniin kohteisiin, jos kävely ei maita niin hyvät bussi ja metroyhteydet ihan hotellin vieressä. Shoppailusta kiinnostuneet löytävät ihan hotellin kulmilta parhaita ostospaikkoja, niin basaarimaisia kujia kuin huippu tavarataloja. Kulttuurin nälkäiselle Nathankadun päässä sijaitseva Taidemuseo on vierailun arvoinen. Suurta budhaa pääsee hämmästelemään noin puolen tunnin metromatkan ja hienon köysiratavaunu matkan jälkeen. Edellämainitut asiat koimme ainoastaa kahden päivän ja yhden yön kestäneellä Hong Kongin vierailullamme. Ensikerralla täytyy varata aikaa väintään 3-4 päivää, se luultavasti riittää, onhan se sellainen hullunmylly.
Nähtävyysvinkki: Kaikki suurta budhaa kumartamaan!
Timi L. Pariskunta Finland, 26. lokakuuta 2009
Casa Hotel Hong Kong

Sijainti, sijainti ja sijainti. Huoneet ovat siistejä
7,7
Huone ajoi asiansa. Siellä pystyi nukkumaan ja käymään suihkussa. Yli yhtä yötä ei siellä kyllä mahtuisi olemaan.
Anicha R. Liikematkailija Netherlands, 24. helmikuuta 2015
Not that great

Location
6,7
For the price we paid I would've at least expected a decent bathroom, there is none. There's a toilet and a sink, with a shower head in between the two. The space is about 1x1m! And it's sort of like a wet room. You can't even turn around in that space and taking a shower leaves the whole bathroom and toilet wet! It's truly horrible
Pham T. Perhe pienten lasten kanssa Vietnam, 24. helmikuuta 2015
Very bad sound isolation between rooms.

Location
3
Bad sleep at night
Ye H. Yksin matkustava Singapore, 17. helmikuuta 2015
Good location with clean and comfortable room

Room size, location, cleanliness
9
My stay at Casa Hotel was fantastic. The reception operates 24 hours as such I was able to check in and out at wee hours. The staff are friendly and was able to help me in any way I have required. Room is of a good size and is maintained at a high level of cleanliness. There was a couple of days that I slept in and the cleaners were not able to clean my room, but they left a form for me to fill up the time I would like them to do the cleaning. For the location and cleanliness, it is definitely worth the price to stay there. Would definitely return to stay there for my next trip there!
Pak Y. Liikematkailija Hong Kong, 14. helmikuuta 2015
good

good
6
Low H. Liikematkailija Malaysia, 11. helmikuuta 2015
good location but the room toilet is too small.

good location near to MTR. Bathroom and toilet is 2 in 1, too small and basin don't have hot water supply. Others thing was ok
7
Sujay R. Liikematkailija India, 10. helmikuuta 2015
There were some shortfalls in the room amenities.

location
5
Average
Pochang C. Yksin matkustava Taiwan, 9. helmikuuta 2015
the smallest room I ever lived

location, clean, location
6,7
the smallest room I ever lived in my life
Waraporn C. Yksin matkustava Thailand, 8. helmikuuta 2015
Good, Comfort and very near MTR Yau Ma Tei Station

Good, Comfort and very near MTR
8

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - AulaCasa Hotel Hong Kong - AulaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3A02