tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Aula
Casa Hotel Hong Kong - Aula Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat
Alue: Yau Ma Tei Huoneiden lukumäärä: 162
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 6510 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
9,0
Henkilökunta
6,8
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (6510)
Järjestä:
Matti H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. marraskuuta 2012
Ystävällinen palvelu

Nuorekas
7,7
Sijanti hotellilla oli erinomainen. Kävelymatka moniin kohteisiin, jos kävely ei maita niin hyvät bussi ja metroyhteydet ihan hotellin vieressä. Shoppailusta kiinnostuneet löytävät ihan hotellin kulmilta parhaita ostospaikkoja, niin basaarimaisia kujia kuin huippu tavarataloja. Kulttuurin nälkäiselle Nathankadun päässä sijaitseva Taidemuseo on vierailun arvoinen. Suurta budhaa pääsee hämmästelemään noin puolen tunnin metromatkan ja hienon köysiratavaunu matkan jälkeen. Edellämainitut asiat koimme ainoastaa kahden päivän ja yhden yön kestäneellä Hong Kongin vierailullamme. Ensikerralla täytyy varata aikaa väintään 3-4 päivää, se luultavasti riittää, onhan se sellainen hullunmylly.
Nähtävyysvinkki: Kaikki suurta budhaa kumartamaan!
Timi L. Pariskunta Finland, 26. lokakuuta 2009
Casa Hotel Hong Kong

Sijainti, sijainti ja sijainti. Huoneet ovat siistejä
7,7
Huone ajoi asiansa. Siellä pystyi nukkumaan ja käymään suihkussa. Yli yhtä yötä ei siellä kyllä mahtuisi olemaan.
Kokseng O. Liikematkailija Malaysia, 22. tammikuuta 2015
Best location in Jordan Road

Location, Value, Fast Internet
7,3
I was travelling to Hong Kong to discuss my fingerprint training for HR development (for companies). I was like to stay around Jordan Road (Wongkok or Yau Ma Tei) because it is easier to find food and best is the Airport bus can send us there directly (1 hour ride) or fetch us right in front of the hotel. The MRT station (exit D) is just next to Casa Hotel. I can walk to Temple Street (right at the back of the hotel and in fact my window view is Temple Street) or even to Wongkok for its famous pedestrian walk (for shopping). However, the hotel is so small especially the toilet. It is not meant for big size travellers. If I am travelling to Hong Kong for business again and for a short 1-2 days, I will stay at Casa Hotel again. If I am travelling with my wife & kids, I will choose a better hotel like Metropark Wongkok.
Frederic C. Pariskunta Indonesia, 20. tammikuuta 2015
good place

good, good, good
7,3
Wong Y. Pariskunta Singapore, 19. tammikuuta 2015
review

the location.
4
great, just that the room and toilet is too small
Lee H. Liikematkailija Malaysia, 17. tammikuuta 2015
good location

Food, room, location
7,7
good location and near taxi stand. direct bus from airport to hotel at only $33
C. Pariskunta Thailand, 17. tammikuuta 2015
Good location

Good location with important facilities and easy to get buses to elsewhere.
6
It was small as we thought.
Jiun F. Pariskunta Malaysia, 15. tammikuuta 2015
Good location, LRT besides

location, room size ok,
8
Ok
Glenn A. Pariskunta Philippines, 15. tammikuuta 2015
Tiny hotel room

Location
6,7
Location was good, jus a few steps away from the mtr and the a21 bus station. Lots of things to see and do around the vicinity. Room was really small but it's alright, you're not going stay in your room the whole day. If you're on a budget holiday, will recommend this hotel most def.
Soh K. Liikematkailija Singapore, 15. tammikuuta 2015
I like this place

Location, Comfort, Quiet Room
9
It is Ideal :)

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - AulaCasa Hotel Hong Kong - AulaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3C04