Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Casa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Casa Hotel Hong Kong - Ravintola
Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Aula Casa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Casa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Casa Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Casa Hotel Hong Kong - Kylpyhuone
Alue: Yau Ma Tei Huoneiden lukumäärä: 162

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 7459 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,1
Sijainti
9,0
Henkilökunta
6,9
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
6,9
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (7459)
Järjestä:
Carita H. Yksin matkustava Finland, 17. kesäkuuta 2015
Liian kallis

Wlan toimi, metroasema vieressä, ei ötököitä
4,7
Huoneen seinät paperia eli äänet kuuluvat läpi. Yhden hengen huone (standari) aikansa nähnyt, nuhjuinen, epäsiisti (seinissä, matossa tahroja, kylpyhuoneen kaakelien välit epämääräiset), mutta ei varsinaisesti likainen. Todella pieni ja synkkä huone ja kylpyhuone kooltaan postimerkki.Siinä ei ollut erillistä suihkutilaa, vaan kastelit joka paikan wc-pöntöstä lähtien. 2 yön jälkeen vaihdoin lisämaksusta isompaan huoneeseen, joka oli siistimpi. Huoneiden kuvat netissä taitavat olla kauan sitten otettuja ja älä sekoita Casa Hotellia ja Deluxe Casa Hotellia. Molemmat ovat samassa rakennuksessa, ovet melkein vierekkäin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Matti H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. marraskuuta 2012
Ystävällinen palvelu

Nuorekas
7,7
Sijanti hotellilla oli erinomainen. Kävelymatka moniin kohteisiin, jos kävely ei maita niin hyvät bussi ja metroyhteydet ihan hotellin vieressä. Shoppailusta kiinnostuneet löytävät ihan hotellin kulmilta parhaita ostospaikkoja, niin basaarimaisia kujia kuin huippu tavarataloja. Kulttuurin nälkäiselle Nathankadun päässä sijaitseva Taidemuseo on vierailun arvoinen. Suurta budhaa pääsee hämmästelemään noin puolen tunnin metromatkan ja hienon köysiratavaunu matkan jälkeen. Edellämainitut asiat koimme ainoastaa kahden päivän ja yhden yön kestäneellä Hong Kongin vierailullamme. Ensikerralla täytyy varata aikaa väintään 3-4 päivää, se luultavasti riittää, onhan se sellainen hullunmylly.
Nähtävyysvinkki: Kaikki suurta budhaa kumartamaan!
Ilmoita tästä arvioinnista
Timi L. Pariskunta Finland, 26. lokakuuta 2009
Casa Hotel Hong Kong

Sijainti, sijainti ja sijainti. Huoneet ovat siistejä
7,7
Huone ajoi asiansa. Siellä pystyi nukkumaan ja käymään suihkussa. Yli yhtä yötä ei siellä kyllä mahtuisi olemaan.
Ilmoita tästä arvioinnista
Uswatun H. Pariskunta Indonesia, 8. helmikuuta 2016
Comfort hotel (not for the bathroom)

Located in the main street
6,7
Pleasant.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jeffrey S. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 2. helmikuuta 2016
I think, generally, I felt like I was home!

The location is close to MTR, Shopping Market, and it is really easy to find!
8,7
Our stay was okay. The room wass small, so was the bathroom - mind that bathroom has opening to the room so if you poop, there's a tendency to spread the smell in the whole room. The best thing about Casa Hotel is their friendly staff and its location. It was easy to find should you be coming from the airport. Receptionists were all helpful, i like that they smile all the time. Call it your home away from home. I'll definitely choose this hotel again in the future. #TalkAboutValueForMoney
Ilmoita tästä arvioinnista
Min S. Pariskunta Malaysia, 27. tammikuuta 2016
Superb location but tiny toilet

Location, location still location
6,7
The location was great, only few steps to Yau Ma Tei station (exist C) and bus stations. The airport bus (A21) drop us right opposite the hotel and we took also bus# 171 that go to Ocean Park directly. The hotel is located at a busy street, very convenient to look for food and shopping. Too bad the hotel toilet is so tiny, only 4 pieces of mosaics width! I have to stand in front of basin to bath. If you are like me that need to bend down and wash hair, forget about it. I didn't wash my hair at all when I stay here, no enough space!
Ilmoita tästä arvioinnista
Walker S. Yksin matkustava United States of America, 22. tammikuuta 2016
great location in Yau Ma Tei

location, staff, location
7
I had never stayed here before, but found the hotel to have a great location - immediately next to the metro stop. Staff competent, room small as expected. Bed comfortable, too. A budget hotel that is worth its money.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ong S. Yksin matkustava Singapore, 22. tammikuuta 2016
Good location but small room

Good location and friendly staff
6,7
Room is too small for triple sharing, need to shift the extra bed upward in order to open the door to enter or exit the room. Bathroom is also very small. No sound proof wall, can be noisy at times. Good location and near to MTR station.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dieu Q. Pariskunta Vietnam, 21. tammikuuta 2016
Room Too Small

Room too small, and conform room is super small, but clean and staff performance is good, location is very convenience.
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Hui L. Pariskunta Singapore, 20. tammikuuta 2016
Great Location and Very Convenient

Location, Location, Location
7
Everything was great from location to value, small space is expected in Hong Kong and not for those looking for luxurious grand rooms. The only slight issue we feel is that the pillows were way too flat, giving us some neck pain :) as well very very loud screaming kids and mothers at around 6am every morning from other rooms, we assume we are just unlucky to encounter some very excited tourists. Otherwise, the hotel was at a perfect location like a skip and hop to the MTR and near all the shopping belt.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - AulaCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - Kylpyhuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01