tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellihuone Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Casa Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Vastaanotto Casa Hotel Hong Kong - Aula
Casa Hotel Hong Kong - Aula Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Ravintola Casa Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat
Alue: Yau Ma Tei Huoneiden lukumäärä: 162
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 6525 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
9,0
Henkilökunta
6,8
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (6525)
Järjestä:
Matti H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. marraskuuta 2012
Ystävällinen palvelu

Nuorekas
7,7
Sijanti hotellilla oli erinomainen. Kävelymatka moniin kohteisiin, jos kävely ei maita niin hyvät bussi ja metroyhteydet ihan hotellin vieressä. Shoppailusta kiinnostuneet löytävät ihan hotellin kulmilta parhaita ostospaikkoja, niin basaarimaisia kujia kuin huippu tavarataloja. Kulttuurin nälkäiselle Nathankadun päässä sijaitseva Taidemuseo on vierailun arvoinen. Suurta budhaa pääsee hämmästelemään noin puolen tunnin metromatkan ja hienon köysiratavaunu matkan jälkeen. Edellämainitut asiat koimme ainoastaa kahden päivän ja yhden yön kestäneellä Hong Kongin vierailullamme. Ensikerralla täytyy varata aikaa väintään 3-4 päivää, se luultavasti riittää, onhan se sellainen hullunmylly.
Nähtävyysvinkki: Kaikki suurta budhaa kumartamaan!
Timi L. Pariskunta Finland, 26. lokakuuta 2009
Casa Hotel Hong Kong

Sijainti, sijainti ja sijainti. Huoneet ovat siistejä
7,7
Huone ajoi asiansa. Siellä pystyi nukkumaan ja käymään suihkussa. Yli yhtä yötä ei siellä kyllä mahtuisi olemaan.
Chau G. Yksin matkustava Singapore, 26. tammikuuta 2015
a good stay

location, room and staff
9
the hotel staff was courteous and provided speedy service. the single room was spacious enough and clean. value for money.
Adrian T. Pariskunta Singapore, 25. tammikuuta 2015
Fantastic Location

Good Location, Hot Water, Strong Aircon
6,7
Rooms were small and bathroom even smaller than expected. Cupboards were small too. Given all that, the location was fantastic, near to MTR and all amenities. There was hot water for shower, strong pressure and strong aircon. Was fine with me, but wife didn't enjoy the room much.
Chau G. Ryhmät Singapore, 25. tammikuuta 2015
will come to this hotel again

great location, pleasant staff, clean room
8,7
Had a pleasant stay at the hotel with my friend. The hotel is just 2mins away from Exit C of the Yau Ma Tei MTR station. many eateries in the area, and also walking distance to Mongkok.
Chi H. Liikematkailija Hong Kong, 23. tammikuuta 2015
cheap

cheap
7
cheao
Guai L. Liikematkailija Singapore, 23. tammikuuta 2015
Great Location!

Location, Clean, Value for money
8,3
Very good location, will come back again.
Kokseng O. Liikematkailija Malaysia, 22. tammikuuta 2015
Best location in Jordan Road

Location, Value, Fast Internet
7,3
I was travelling to Hong Kong to discuss my fingerprint training for HR development (for companies). I was like to stay around Jordan Road (Wongkok or Yau Ma Tei) because it is easier to find food and best is the Airport bus can send us there directly (1 hour ride) or fetch us right in front of the hotel. The MRT station (exit D) is just next to Casa Hotel. I can walk to Temple Street (right at the back of the hotel and in fact my window view is Temple Street) or even to Wongkok for its famous pedestrian walk (for shopping). However, the hotel is so small especially the toilet. It is not meant for big size travellers. If I am travelling to Hong Kong for business again and for a short 1-2 days, I will stay at Casa Hotel again. If I am travelling with my wife & kids, I will choose a better hotel like Metropark Wongkok.
Zice X. Perhe pienten lasten kanssa China, 22. tammikuuta 2015
easy to find this hotel and the location is nice.

location,price,transportation
8
Wiphusit A. Pariskunta Thailand, 20. tammikuuta 2015
Near subway and market

comfort staff
9
the hotel location is good. Close to subway. Behind hotel is a market. Lots of food!! The hotel overall is ok.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - HotellihuoneCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - AulaCasa Hotel Hong Kong - AulaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - RavintolaCasa Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - KylpyhuoneCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - VastaanottoCasa Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiCasa Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B01