Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Casa Real Hotel Macao - Kylpyhuone Casa Real Hotel Macao - Hotellihuone Casa Real Hotel Macao - Kylpyhuone Casa Real Hotel Macao - Kylpyhuone Casa Real Hotel Macao - Kylpyhuone Casa Real Hotel Macao - Hotellihuone Casa Real Hotel Macao - Hotellihuone Casa Real Hotel Macao - Kylpyhuone Casa Real Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Casa Real Hotel Macao - Ravintola Casa Real Hotel Macao - Kuntosali Casa Real Hotel Macao - Kylpyhuone Casa Real Hotel Macao - Hotellihuone Casa Real Hotel Macao - Uima-allas Casa Real Hotel Macao - Kylpyhuone Casa Real Hotel Macao - Pubi/Aula
Casa Real Hotel Macao - Aula Casa Real Hotel Macao - Kokoushuone Casa Real Hotel Macao - Hotellihuone
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 381
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
1935 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,8
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (1935)
Järjestä:
Jari J. Pariskunta Finland, 23. kesäkuuta 2012
Siisti hotelli vähän sivussa keskustasta

Ihan hieno hotelli jossa on myös kasino
6,3
Hotelli on siisti ja ihan hieno. Henkilökunta osaa hommansa mutta kaikki eivät ole kovin ystävällisiä kuten hotellin tason mukaan odottaisi, vain asiallisia. Sijainti on vähän sivussa keskustasta mutta kävelymatkan päässä Hong Kongin lauttaterminaalista. Sopii sijaintinsa puolesta erityisesti jos haluaa lähteä aamulla lautalle.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mikko P. Yksin matkustava Finland, 15. kesäkuuta 2011
Hyva sijainti, pienet mutta ihan hyvat huoneet

Sijainti on hyva,huoneet ovat siistit, hyva palvelu
7,3
Huoneet ovat siisteja, hieman liian pienia omaan makuun mutta periaatteessa aivan riittavia. Sijainti on hyva aivan lauttaterminaalin laheisyydessa. Myos Macaon isommat casinot ovat helposti saavutettavissa kavellen tai taksilla, jotka ovat Macaossa hyvin edullisia. Ruokapaikkoja itse hotellissa ei tullut kokeiltua. Jnkl lounasbuffet taisi ainakin olla tarjolla. Lahistolla on kuitenkin edullisia ja ihan hyvia ruokapaikkoja, niissa vain tahtoo olla ongelmana henkilokunnan taysi englannin kielen osaamattomuus.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellista on helppo lahtea esim paivareissulle Hong kongiin kun sijainti on aivan lauttaterminaalin vieressa. Lauttoja kulkee kuitenkin kaytannossa lapi yon Macaon ja Hong kongin valilla.
Ilmoita tästä arvioinnista
Toni S. Yksin matkustava Finland, 10. tammikuuta 2011
Hyvä sijainti ja hieno!

Sijainti ja taso
8
- puolen joissain huoneissa ruma sisäpiha näkymä toisen talon seinään.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jussi K. Yksin matkustava Finland, 15. tammikuuta 2010
Pari yötä Makaossa

lähellä yöelämää rauhallinen
7,7
Tämä on mukava ja siisti hotelli hyvällä varustelutasolla. Kävelyetäisyydellä suurista kasinoista ja yöelämästä. Hotellin ympäristössä on paljon pieniä ravintoloita. Hotellissa on myös kasino ja kaikissa hotellin tiloissa tupakoidaan. Huoneen ilma oli kuitenkin raikas. Aulapalvelu ja pikkolo olivat ystävällisiä ja auttoivat juuri maahan saapunutta turistia kysymättä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas M. Yksin matkustava Austria, 28. kesäkuuta 2015
good value for money

free upgrade of room, distance to ferry terminal, staff
9
having stayed at this Hotel before I booked it again. The price compared to other similar places is good. Upon arrival the lady at reception told that they have upgraded my room already. A pleasant surprise. Convenient walking distance to Ferry terminal is another plus. Will book it again next time
Ilmoita tästä arvioinnista
Geraldine S. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 18. kesäkuuta 2015
near ferry terminal

big room, near ferry terminal,
5,7
Not much to explore around this hotel.Not convenient to place of interest and shopping. No free shuttle bus to tourist attractions.
Ilmoita tästä arvioinnista
Raymod N. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 16. kesäkuuta 2015
It's clean and staff is helpful

Clean, friendly staff, nice room
9
Perfect, my family like it
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas M. Yksin matkustava Austria, 24. toukokuuta 2015
room upgrade for free

distance to ferry terminal, value for money, staff
8
Arrived slightly before 2pm, the check in time, they asked me to wait and offered me free drink coupons for the waiting. After a while they cam and told me the changed the floor as the room is not ready yet. instead of a normal room I got a room with living room - quite nice and much bigger than in previous stays.
Ilmoita tästä arvioinnista
Wei H. Liikematkailija Malaysia, 16. toukokuuta 2015
Pleasant Stay

Room, Service and Internet
7,3
Clean room, cheap price and fast internet
Ilmoita tästä arvioinnista
Jefferson H. Pariskunta New Zealand, 4. toukokuuta 2015
decent hotel

good location
6,7
Everything would have been perfect had it not been one particular female staff during check out. Despite knowing the fact that I was late for my flight, for some reason her movements were purposely slowed maliciously, and was counting room cards despite there being a huge line. She only made the call to confirm my room was ok when being told by a colleague to do so. I had a taxi waiting for men outside the hotel. Whatever her reasons were for moving slowly, it was extremely unprofessional and I was certain her acts were malicious. This woman needs to be put to the back rather than facing customers and letting the whole place down. Thumbs down
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Casa Real Hotel MacaoCasa Real Hotel Macao - KylpyhuoneCasa Real Hotel Macao - HotellihuoneCasa Real Hotel Macao - KylpyhuoneCasa Real Hotel Macao - KylpyhuoneCasa Real Hotel Macao - KylpyhuoneCasa Real Hotel Macao - HotellihuoneCasa Real Hotel Macao - HotellihuoneCasa Real Hotel Macao - KylpyhuoneCasa Real Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetCasa Real Hotel Macao - RavintolaCasa Real Hotel Macao - KuntosaliCasa Real Hotel Macao - KylpyhuoneCasa Real Hotel Macao - HotellihuoneCasa Real Hotel Macao - Uima-allasCasa Real Hotel Macao - KylpyhuoneCasa Real Hotel Macao - Pubi/AulaCasa Real Hotel Macao - AulaCasa Real Hotel Macao - KokoushuoneCasa Real Hotel Macao - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A05