Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Mabolo, Cebun kaupunki, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Näkymä Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Näkymä Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kylpylä Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Näkymä Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Virkistysmahdollisuudet Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Virkistysmahdollisuudet Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Aula Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Virkistysmahdollisuudet
Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kauneussalonki Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kylpylä Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kylpylä Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kylpylä Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Castle Peak Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone
Alue: Mabolo Huoneiden lukumäärä: 106

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1448 arviota

6 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (1448)
Järjestä:
Tarja K. Pariskunta Finland, 4. joulukuuta 2014
Loistava hotelli

viihtyisä, ihana henkilökunta ja siisteys
9,7
Ensimmäinen ja viimeinen etappi kuukauden Filippiinivierailun aikana. Hotellissa upea kattoterassi, loistava palvelu, todella siistiä ja mukavaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Esa V. Pariskunta Philippines, 18. toukokuuta 2014
Rentoa lomailua

Siisteys, henkilökunta ja spa
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Esa V. Pariskunta Philippines, 11. toukokuuta 2014
Edullinen vaihtoehto

Kuntosali, ravintola ja hinta
6,7
Vähän syrjässä, mutta hintaan nähden ihan hyvä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Esa V. Pariskunta Philippines, 4. toukokuuta 2014
Kolme viikkoa Cebussa.

Siisti huone, Punttisali ja spa.
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Kimmo S. Yksin matkustava Finland, 31. tammikuuta 2013
uusittu hotelli

siisti uusittu
8,7
yövyin 6päivää hotellissa. kaikki hoitui asiallisesti. vanhassa huoneessa äänekäs ilmastointi, mutta vaihdoin uudempaan huoneeseen,(sama hinta ainakin minulla), jossa taisin olla ensimmäinen asukas. ilmastointi äänetön, taulutelevisio, hyvä kylpyhuone ja valaisimet. sijainti lähellä casinoa ja ostareita, mutta kuitenkin taksimatkan päässä.
Nähtävyysvinkki: waterfront hotel casino lähellä. n. 1-2km. 70pesoa taksi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ari R. Pariskunta Finland, 30. maaliskuuta 2011
siisti pieni hotelli

turvallisen tuntuinen siisti hotelli
7,7
erittäin siisti hotelli jossa palvelu pelaa,henkilökunta aina valmis auttamaan jos tarvitset jotain,viihtyisä baari kahvio myös,mutta jos haluat mennä jonnekkin kävellen ilman taksia se on hiukan vaikeaa,koska hotelli vähän syrjässä keskustasta,
Ilmoita tästä arvioinnista
Phillip P. Ryhmät Philippines, 8. helmikuuta 2016
great for group travel

amenities, massage, quiet. :)
9,7
we are a group of young professionals who love staying in hotels to catch up and this one, by far, has been the best. :) kudos! they even allowed us to do late check-in :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Scott M. Pariskunta Central African Republic, 7. helmikuuta 2016
Tiny pool fake windows

Chill out bar, aquarium behind front desk, taxi service
6
Room had a fake window , only given two small bottles of water for two nights stay. Our first morning there was a very loud parade through the hallways that lasted 10-15 minutes. No notification was given and when I attempted to phone the front desk, no one answered. The pool is tiny and was closed when I attempted to try it out. Breakfast was ok but pricey. Expensive for what was provided in general.
Ilmoita tästä arvioinnista
Teodosio A. Liikematkailija Philippines, 2. helmikuuta 2016
Overnight stay

Location, price, cleanliness
7,7
Had a problem with nu booking. I am used to booking under agoda and my credit card will be charged accordingly. This time when i checked in , i was informed that the reservation wasbunder booking.com andbit was only a room guarantee. It was a hassle dor me bexause i was not sure about this arrangement. I had to call and verify with my credit card who could pnly cpnfirm a floating status. It was only the following morning that the hotel sales pepple were able to show me a verifacation cahrge slip from my card.. I wven had to wait for the sales people to come in at 830 and clarification was done at 9am. Was aupposed to leave earlier. It was such a hasslee on my/ guest's part. More so, i thought i was only going to pay 1,400pesos because of the siacount but I ended up paying the regular rate of around 1750. This will make me think teice or thrice beforw o book again with agoda. I was being directed to another boooking site without prior warning. I hope this matter will be resoved soon. I have been a long time member of agoda and never have i experienced this confision.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cheryl L. Ryhmät Singapore, 28. joulukuuta 2015
convenient location, easy access to malls

location, polite staff, free newspaper
8
pleasant, easy to hail a taxi to malls and restaurants nearby. walking distance to go-kart.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-6/6 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Castle Peak Hotel Cebun kaupunkiCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - NäkymäCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - NäkymäCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KylpyläCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - NäkymäCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - VirkistysmahdollisuudetCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - VirkistysmahdollisuudetCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - AulaCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - VirkistysmahdollisuudetCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KokoushuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KokoushuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KauneussalonkiCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KylpyläCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KylpyläCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KylpyläCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KauneussalonkiCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KauneussalonkiCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KylpyläCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - AulaCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - AulaCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Pubi/AulaCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KauneussalonkiCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - AulaCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - KylpyläCastle Peak Hotel Cebun kaupunki - Ravintola


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C08