tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Castle Peak Hotel Cebu - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebu - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebu - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebu - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebu - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebu - Kokoushuone Castle Peak Hotel Cebu - Kokoushuone Castle Peak Hotel Cebu - Aula Castle Peak Hotel Cebu - Ravintola Castle Peak Hotel Cebu - Ravintola Castle Peak Hotel Cebu - Vastaanotto Castle Peak Hotel Cebu - Kauneussalonki Castle Peak Hotel Cebu - Kylpylä Castle Peak Hotel Cebu - Kylpylä Castle Peak Hotel Cebu - Kylpylä Castle Peak Hotel Cebu - Uima-allas
Castle Peak Hotel Cebu - Palvelut Castle Peak Hotel Cebu - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebu - Hotellihuone Castle Peak Hotel Cebu - Kylpylä
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 106
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1311 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (1311)
Järjestä:
Tarja K. Pariskunta Finland, 4. joulukuuta 2014
Loistava hotelli

viihtyisä, ihana henkilökunta ja siisteys
9,7
Ensimmäinen ja viimeinen etappi kuukauden Filippiinivierailun aikana. Hotellissa upea kattoterassi, loistava palvelu, todella siistiä ja mukavaa.
Esa V. Pariskunta Philippines, 18. toukokuuta 2014
Rentoa lomailua

Siisteys, henkilökunta ja spa
6,7
Esa V. Pariskunta Philippines, 11. toukokuuta 2014
Edullinen vaihtoehto

Kuntosali, ravintola ja hinta
6,7
Vähän syrjässä, mutta hintaan nähden ihan hyvä.
Esa V. Pariskunta Philippines, 4. toukokuuta 2014
Kolme viikkoa Cebussa.

Siisti huone, Punttisali ja spa.
6,7
Kimmo S. Yksin matkustava Finland, 31. tammikuuta 2013
uusittu hotelli

siisti uusittu
8,7
yövyin 6päivää hotellissa. kaikki hoitui asiallisesti. vanhassa huoneessa äänekäs ilmastointi, mutta vaihdoin uudempaan huoneeseen,(sama hinta ainakin minulla), jossa taisin olla ensimmäinen asukas. ilmastointi äänetön, taulutelevisio, hyvä kylpyhuone ja valaisimet. sijainti lähellä casinoa ja ostareita, mutta kuitenkin taksimatkan päässä.
Nähtävyysvinkki: waterfront hotel casino lähellä. n. 1-2km. 70pesoa taksi.
Ari R. Pariskunta Finland, 30. maaliskuuta 2011
siisti pieni hotelli

turvallisen tuntuinen siisti hotelli
7,7
erittäin siisti hotelli jossa palvelu pelaa,henkilökunta aina valmis auttamaan jos tarvitset jotain,viihtyisä baari kahvio myös,mutta jos haluat mennä jonnekkin kävellen ilman taksia se on hiukan vaikeaa,koska hotelli vähän syrjässä keskustasta,
Jazzie S. Ryhmät Philippines, 24. maaliskuuta 2015
Value for Money

Price, Location and Staff
6,3
A friend suggested that I book at Castle Peak because it's not that expensive. When I checked the price, the price was indeed within our range. The staff was very accommodating with our queries and helping us hail taxis. Although there are not much food choices within the area, the food from its restaurant should suffice. It was also nice to have a convenience store just beside the hotel. Took a taxi to and from Ayala, but it's pretty near with less than P60 taxicab. There was a problem with the water though, but was addressed in 15 minutes. All in all, it was a nice stay :)
Adeline C. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 19. maaliskuuta 2015
nice place for a family

location
6,7
it was good. the hotel staff are nice
Keiichi S. Liikematkailija Japan, 12. maaliskuuta 2015
confortable Hotel.,

Free, location good, clean enough.,
6,7
I like to stay this Hotel again.,
Leslie F. Ryhmät Philippines, 12. maaliskuuta 2015
Convenient location and pleasant staff

Best thing about this hotel is that it's near ayala cebu, north bus terminal, and the people working in the place are all nice
8,7
Our itinerary for our cebu trip is to stay in the city for one night. So we decided to check in this hotel and check out early morning to go to bantayan. When we arrived at the airport I gave the hotel a call and they were nice enough to let us check in really early since our flight was early in the morning. Checking out was also hassle free with agoda.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Castle Peak Hotel CebuCastle Peak Hotel Cebu - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebu - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebu - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebu - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebu - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebu - KokoushuoneCastle Peak Hotel Cebu - KokoushuoneCastle Peak Hotel Cebu - AulaCastle Peak Hotel Cebu - RavintolaCastle Peak Hotel Cebu - RavintolaCastle Peak Hotel Cebu - VastaanottoCastle Peak Hotel Cebu - KauneussalonkiCastle Peak Hotel Cebu - KylpyläCastle Peak Hotel Cebu - KylpyläCastle Peak Hotel Cebu - KylpyläCastle Peak Hotel Cebu - Uima-allasCastle Peak Hotel Cebu - PalvelutCastle Peak Hotel Cebu - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebu - HotellihuoneCastle Peak Hotel Cebu - Kylpylä


AS-AGWEB-3A06