Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Cebu Guest House

211 Mango Avenue, Cebu City, Cebu City, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Cebu Guest House Cebu City - Hotellihuone Cebu Guest House Cebu City - Hotellin ulkopuoli Cebu Guest House Cebu City - Aula Cebu Guest House Cebu City - Aula Cebu Guest House Cebu City - Hotellin ulkopuoli Cebu Guest House Cebu City - Kaupat Cebu Guest House Cebu City - Hotellin ulkopuoli Cebu Guest House Cebu City - Sisäänkäynti Cebu Guest House Cebu City - Kaupat Cebu Guest House Cebu City - Kaupat Cebu Guest House Cebu City - Hotellin sisätilat Cebu Guest House Cebu City - Kaupat
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 20
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Keskitasoa parempi

6,0

yhteensä
215 arviota

Vastinetta rahalle
6,7
Sijainti
7,1
Henkilökunta
5,4
Hotellin kunto/siisteys
5,2
Huonemukavuus/taso
6,3
Ruoka/syöminen
5,2
Kaikki arvostelut (215)
Järjestä:
Aleksi H. Pariskunta Finland, 5. kesäkuuta 2010
Cebu Guest House

Hinta
5,3
Huoneessa ei ollut ilmastointia (pelkka tuuletin) vaikka agodasta sai sen kuvan, etta kaikista huoneista loytyy ilmastointi. Huone oli melko tukahduttavan kuuma, ja onneksi vietimme taalla vain yhden yon. Huoneessa ja yleisemminkin guest housen alueella esiintyi torakoita. Yleisissa suihkutiloissa veden paine oli aika onneton, ja muutenkin siisteydessa olisi parantamisen varaa. Hinnaltaan yopyminen oli kyllakin edullinen, mutta vahan huono maku paikasta silti loppujen lopuksi jai.
Ilmoita tästä arvioinnista
Soeren M. Pariskunta Denmark, 18. heinäkuuta 2015
I did Travel in 71 countries around the world,
2,3
Very bad, so fare the badest place i ever have seen. Very dirty, no ligths in our room, not friendly personal, overall a place You dont wana stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Shunsuke O. Yksin matkustava Japan, 1. toukokuuta 2015
everything is nige

clean low cost friendly
10
i would like to stay again!
Ilmoita tästä arvioinnista
Haidee V. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 19. huhtikuuta 2015
surprising accomodation
2,7
uncomfortable, will never consider it again
Ilmoita tästä arvioinnista
Razvan M. Pariskunta Philippines, 20. tammikuuta 2015
it's a place you will never want to be

absolutely nothing
2
Ugly experience, it might be well called as the worst of Philippines you can find there. I won't advise anybody to go there.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pietro R. Yksin matkustava United States of America, 23. joulukuuta 2014
good location, good 4 price stay.

good location, good 4 price stay.
8,3
stay was ok!
Ilmoita tästä arvioinnista
Cris E. Yksin matkustava Philippines, 5. marraskuuta 2014
Not worth it
4,7
This hostel's quality has disintegrated over the years. I had a terrible stay. Dirty room, filthy and smelly restroom, unfriendly staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lau K. Yksin matkustava Malaysia, 30. lokakuuta 2014
Dirty, bad Location, Dark Guest House
2,3
It was worse guest house I stay before. A bad roommate stay with us & the condition of the dorm room was dirty, unclean & uncomfortable. The location was not good, only a fast food restaurant near the guest house. Inconvenient for backpackers to find out the interest. Suggested backpackers do not stay in.
Ilmoita tästä arvioinnista
Niclas J. Perhe pienten lasten kanssa Denmark, 30. lokakuuta 2014
Okay

Cheap!!!!
6,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Garrod H. Yksin matkustava United Kingdom, 19. lokakuuta 2014
Adequate for the money

Location Price
4
The hotel is okay for the price, I wanted somewhere close to the nightlife, the room was okay but nothing special There was a lot of noise from neighbouring rooms which was a bit disturbing but overall reasonable value,
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Cebu Guest House Cebu CityCebu Guest House Cebu City - HotellihuoneCebu Guest House Cebu City - Hotellin ulkopuoliCebu Guest House Cebu City - AulaCebu Guest House Cebu City - AulaCebu Guest House Cebu City - Hotellin ulkopuoliCebu Guest House Cebu City - KaupatCebu Guest House Cebu City - Hotellin ulkopuoliCebu Guest House Cebu City - SisäänkäyntiCebu Guest House Cebu City - KaupatCebu Guest House Cebu City - KaupatCebu Guest House Cebu City - Hotellin sisätilatCebu Guest House Cebu City - Kaupat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01