Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., IT Park, Cebun kaupunki, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kylpylä Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kuntosali Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola
Alue: IT Park Huoneiden lukumäärä: 241
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä
1943 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (1943)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 28. joulukuuta 2013
muutama yö hotellissa ennen saarille menoa.

henkilökunta(kielitaito) sijainti, palvelut
10
täydellinen kuntosali ja suomalainen sauna, nopea nettiyhteys ja monipuolinen aamupala buffet.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jenni K. Pariskunta Finland, 27. joulukuuta 2013
yö cebu cityssä ennen saarille menoa.

kuntosali, sauna, huonepalvelu
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jenni K. Pariskunta Finland, 26. joulukuuta 2013
kattavat palvelut kaupungissa oleiluun

sauna, buffet aamiainen, henkilökunnan palvelualttius
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jenni K. Pariskunta Finland, 25. joulukuuta 2013
loistava kaupunku hotelli

henkilökunnan palvelualttius, nettiyhteys, kuntosali
10
kaikki tarvittavat palvelut samassa paikassa, kuntosali, sauna, uima-allas, huonepalvelu, laaja ruokalista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilpo L. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2012
Iso hotelli

Matkustaja.
8
Hotelli iso, Langaton netti toimi ainoastaan aulassa ja sielläkin pikkasen huonosti. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Ostoskeskukseen mentäessä mies lähti saattamaan ja pysäytti liikenteen x 2 että päästiin kadun yli.
Ilmoita tästä arvioinnista
Matthew E. Pariskunta Philippines, 23. elokuuta 2015
Best place to stay while in Cebu City!!

Location, service and room comfort. Good place to unwind and relax.
9,7
Great!! Good food, good location and great place to stay!!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Li Y. Yksin matkustava China, 22. elokuuta 2015
Different price from when i booked

Superior room and nice buffet
8,7
Good. But too expensive, especially when i got there, they charged me 800piso more per night even though i've booked from agoda. they told me this is a complusive tax, i don't know whether it is true, but i did not have any choice. Be careful about that!
Ilmoita tästä arvioinnista
Mary A. Liikematkailija Philippines, 9. elokuuta 2015
Goodnight 's rest

Location location location
8,7
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Werner T. Pariskunta Switzerland, 9. elokuuta 2015
first time back again

location, Gym, food
6,7
after the 5 last overnights at Mandarin Plaza did like to try Parklane again, same Price but no breakfast and rooms not as big as at Mandarin Plaza, rest all fine but as Long as Mandarin Plaza holds the Price will stay there again
Ilmoita tästä arvioinnista
Marvin F. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 7. elokuuta 2015
Plus here, minus there...

Location, polite staffs, food ok.
7,3
Check-in was bit slow. But it was worth the wait coz we were given free extra bed (mattress so horrible) when the 2 double beds on a non-smoking room we requested wasn't available...thanks to Wella. But, when we're about to order breakfast the following day, noticed that the phone wasn't working. Wasted more than 2hrs trying to fix the issue...and front desk even hesitated to extend our check out time! What a shame after they wasted our time and envaded our privacy due to their technical issues. Also, Filipino Breakfast meal options were misleading (options not presented well)!
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Cebu Parklane International Hotel Cebun kaupunkiCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - KylpyläCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - KuntosaliCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebun kaupunki - Ravintola


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C06