tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kylpylä Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kuntosali Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 241
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 1755 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,5
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (1755)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 28. joulukuuta 2013
muutama yö hotellissa ennen saarille menoa.

henkilökunta(kielitaito) sijainti, palvelut
10
täydellinen kuntosali ja suomalainen sauna, nopea nettiyhteys ja monipuolinen aamupala buffet.
Jenni K. Pariskunta Finland, 27. joulukuuta 2013
yö cebu cityssä ennen saarille menoa.

kuntosali, sauna, huonepalvelu
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 26. joulukuuta 2013
kattavat palvelut kaupungissa oleiluun

sauna, buffet aamiainen, henkilökunnan palvelualttius
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 25. joulukuuta 2013
loistava kaupunku hotelli

henkilökunnan palvelualttius, nettiyhteys, kuntosali
10
kaikki tarvittavat palvelut samassa paikassa, kuntosali, sauna, uima-allas, huonepalvelu, laaja ruokalista.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2012
Iso hotelli

Matkustaja.
8
Hotelli iso, Langaton netti toimi ainoastaan aulassa ja sielläkin pikkasen huonosti. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Ostoskeskukseen mentäessä mies lähti saattamaan ja pysäytti liikenteen x 2 että päästiin kadun yli.
Terry M. Yksin matkustava United States of America, 21. lokakuuta 2014
My home away from home.

The staff, the food and comfort.
2,7
felt safe and comfortable and secure here at this hotel. the staff were always nice and smiling and good people. I registered three times here because I went away for awhile and came back because I felt it was the place I felt good in. I knew there was always good food downstairs with the buffets and the ala cartes choices. They always sent up good filtered water when I called for it on the phone. The call center was VERY polite and professional. The waiters and waitresses in the dining hall always made me feel good and at home. Everyone called me sir and that made me feel special and cared about and they said it with feeling, not just because they had to. This is my first trip to Asia and the Philippines and this hotel was my home and I appreciate everything they did for me. The building is a bit dated and so is the furniture, but for the price, hey, its nice. There were several power outages due to storms but the auxiliary electrical system always kicked in and saved the day and things continued as usual without long delays. Wow, I like this place. Thanks for being my family everyone, and respecting and giving me such good care everyone on the staff.
Mark B. Pariskunta Canada, 16. lokakuuta 2014
Comfortable stay

Great bed, large rooms and nice facilities.
8,3
The was a great place to stay. The king size bed and non smoking room will be missed! The restaurant and pool side restaurant were very good. The location 5 minutes walking to the Ayallah mall is GREAT! My only complaint was that I could not get a hot shower at any time I showered in the morning.
Jaydon J. Yksin matkustava Singapore, 7. lokakuuta 2014
My stay in Cebu Parklane International Hotel

1) Staff friendliness 2) 5 mins to Ayala Center (my favourite haunt) 3) Getting a taxi is fast
9,3
Doroteo B. Yksin matkustava United States of America, 7. lokakuuta 2014
noisy everywhere.

The lobby, the room, the gym except for the excessive noise
6,7
Staff needs training in customer awareness. Loud talking does not bring back customers to the restaurant.
Eunice E. Pariskunta Philippines, 5. lokakuuta 2014
Good location

Location
8
The room was quite small for an international hotel , but it's okay in all other aspects ei., cleanliness, location, food, ect

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KylpyläCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KuntosaliCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola


AS-AGWEB-3A01