tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kylpylä Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kuntosali Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 241
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 1837 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (1837)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 28. joulukuuta 2013
muutama yö hotellissa ennen saarille menoa.

henkilökunta(kielitaito) sijainti, palvelut
10
täydellinen kuntosali ja suomalainen sauna, nopea nettiyhteys ja monipuolinen aamupala buffet.
Jenni K. Pariskunta Finland, 27. joulukuuta 2013
yö cebu cityssä ennen saarille menoa.

kuntosali, sauna, huonepalvelu
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 26. joulukuuta 2013
kattavat palvelut kaupungissa oleiluun

sauna, buffet aamiainen, henkilökunnan palvelualttius
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 25. joulukuuta 2013
loistava kaupunku hotelli

henkilökunnan palvelualttius, nettiyhteys, kuntosali
10
kaikki tarvittavat palvelut samassa paikassa, kuntosali, sauna, uima-allas, huonepalvelu, laaja ruokalista.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2012
Iso hotelli

Matkustaja.
8
Hotelli iso, Langaton netti toimi ainoastaan aulassa ja sielläkin pikkasen huonosti. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Ostoskeskukseen mentäessä mies lähti saattamaan ja pysäytti liikenteen x 2 että päästiin kadun yli.
Erwin K. Liikematkailija Philippines, 30. tammikuuta 2015
Value for Money

The room was excellent. Room aervice response time was up to standard and the breakfast buffet was excellent. Except for one thing: they never update their email on their website.
9
It was a pleasant stay. But front desk staff should learn how to repond to emails and to pick up the phone. They never replied to my emails when I was trying to get confirmation of my online payment prior to my checking in. Also, it took them 2 days to answer my call.
Walter T. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 28. tammikuuta 2015
5 day stay

staff, location & food
6,7
Rosemee A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 25. tammikuuta 2015
Family Fun

Ammenities, staff , location
10
My kids really enjoyed the stay. Room was clean and had fun swimming
Rene L. Pariskunta Australia, 23. tammikuuta 2015
helpful staff made a difference

locatiion, staff n facilities are fantastic
10
memorable, felt safe and respected by all staff
Regino C. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 22. tammikuuta 2015
perfect...but...

location, food, staff.
8,3
The hotel was good, location, food,and the room. The only thing that got me worried was the key card to open our room also happens to open the room next to us. What happen was we kind of got confused which room we have and thought that we have the right room. They're excused was, that they must have put wrong program to the key given to us.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KylpyläCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KuntosaliCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola


AS-AGWEB-3B04