tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pubi/Aula Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kokoushuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pubi/Aula Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kylpylä Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kuntosali Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 241
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 1713 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,5
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (1713)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 28. joulukuuta 2013
muutama yö hotellissa ennen saarille menoa.

henkilökunta(kielitaito) sijainti, palvelut
10
täydellinen kuntosali ja suomalainen sauna, nopea nettiyhteys ja monipuolinen aamupala buffet.
Jenni K. Pariskunta Finland, 27. joulukuuta 2013
yö cebu cityssä ennen saarille menoa.

kuntosali, sauna, huonepalvelu
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 26. joulukuuta 2013
kattavat palvelut kaupungissa oleiluun

sauna, buffet aamiainen, henkilökunnan palvelualttius
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 25. joulukuuta 2013
loistava kaupunku hotelli

henkilökunnan palvelualttius, nettiyhteys, kuntosali
10
kaikki tarvittavat palvelut samassa paikassa, kuntosali, sauna, uima-allas, huonepalvelu, laaja ruokalista.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2012
Iso hotelli

Matkustaja.
8
Hotelli iso, Langaton netti toimi ainoastaan aulassa ja sielläkin pikkasen huonosti. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Ostoskeskukseen mentäessä mies lähti saattamaan ja pysäytti liikenteen x 2 että päästiin kadun yli.
Johnpaul F. Liikematkailija Guam, 19. elokuuta 2014
Don't waste your time or money

Hot Water
2
Not worth it. I spend 10 to 20 days a month in Cebu for work and I can tell you "Do Not" stay in this hotel walk across the street and stay in quest hotel. At the quest cares about their customers and are not lazy!
Bjoern G. Liikematkailija Germany, 9. elokuuta 2014
OK stay, however unremarkable

good location, reasonable price, friendly staff
7
I had a very short business stay late night to early morning . I had no problems - nothing else to report here, left before breakfast was available (starts at 6)
Jorge J. Yksin matkustava Spain, 8. elokuuta 2014
Not good service

location pool sauna
3,7
Is a busy hotel that I don't feel wellcome . they made me wait 1h to check it and I check in at 4:30 pm. big old TV. chair broke. bette hotel around 3 stars
Graeme D. Pariskunta Australia, 8. elokuuta 2014
keep away

restrant near mall position
6,7
I pay'd for airport trans they would not honor the room was not the one I booked and I was fed lies till I left
Glenn M. Pariskunta Philippines, 29. heinäkuuta 2014
I be loyal to hotel

Clean, location, personnel
8,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - Pubi/AulaCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - KokoushuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Pubi/AulaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KylpyläCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KuntosaliCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola


AS-AGWEB-3C07