tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allas Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kylpylä Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kuntosali Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellihuone Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola Cebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 241
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 1865 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (1865)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 28. joulukuuta 2013
muutama yö hotellissa ennen saarille menoa.

henkilökunta(kielitaito) sijainti, palvelut
10
täydellinen kuntosali ja suomalainen sauna, nopea nettiyhteys ja monipuolinen aamupala buffet.
Jenni K. Pariskunta Finland, 27. joulukuuta 2013
yö cebu cityssä ennen saarille menoa.

kuntosali, sauna, huonepalvelu
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 26. joulukuuta 2013
kattavat palvelut kaupungissa oleiluun

sauna, buffet aamiainen, henkilökunnan palvelualttius
10
isot mukavat huoneet, yhdistettynä nopeaan huonepalveluun, viihtyisä kuntosali ja sauna. nopea nettiyhteys.
Jenni K. Pariskunta Finland, 25. joulukuuta 2013
loistava kaupunku hotelli

henkilökunnan palvelualttius, nettiyhteys, kuntosali
10
kaikki tarvittavat palvelut samassa paikassa, kuntosali, sauna, uima-allas, huonepalvelu, laaja ruokalista.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2012
Iso hotelli

Matkustaja.
8
Hotelli iso, Langaton netti toimi ainoastaan aulassa ja sielläkin pikkasen huonosti. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Ostoskeskukseen mentäessä mies lähti saattamaan ja pysäytti liikenteen x 2 että päästiin kadun yli.
Jamie T. Pariskunta Australia, 25. maaliskuuta 2015
location was great

location was close to shops and felt safe staying there
7,7
very good, i would stay there again
Arnulfo M. Liikematkailija Philippines, 25. maaliskuuta 2015
Superb and excellent place

Accomodating staff, fantastic service and nice and safe parking space
8,3
Excellent and amazing experience. Looking forward to come back soon....
Jamie T. Pariskunta Australia, 24. maaliskuuta 2015
great location

buffet breakfast grat
8,7
it was a good location and value for money for a 3 to 4 star hotel
Jean C. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 18. maaliskuuta 2015
A conveniient location..

Good location and nothing much..
6,3
Me and my son stayed only for 2 nights. We were greeted by an indifferent but attentive staff at the desk, while all others were friendly. My son's constant complain was the very wet toilet & bathroom floor as the water from sides of bathtub kept flowing into the floor. He even used all the toilet papers to wipe his feet before going out of the bathroom and that's when we discovered there's only one roll provided in the room! We asked and we were given one! We used all towels to dry the floor. I informed the front desk about it as we checked out and I was informed all the rooms have similar issues.
Lee C. Liikematkailija United Kingdom, 17. maaliskuuta 2015
Value's Worth

Location
7
Pleasant stay. Given a room next to the noisy lifts and the change request was timely executed by the friendly and efficient front office staff Van. She made my day.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - Uima-allasCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KylpyläCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - KuntosaliCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebu - HotellihuoneCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCebu Parklane International Hotel Cebu - RavintolaCebu Parklane International Hotel Cebu - Ravintola


AS-AGWEB-3B07