Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Thaimaa 83110 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ravintola Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoli Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ranta Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ranta Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ranta
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ravintola Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas
Alue: Mai Khao Huoneiden lukumäärä: 275
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1902 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
6,7
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1902)
Järjestä:
Susanna P. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. maaliskuuta 2015
4

erinomainen palvelu,ystävällinen henkilökunta,ruoka,vesipuisto
8
Krista T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 20. tammikuuta 2014
Vesipuisto, hyvä ranta!

Vesipuisto, ranta, lähellä lentokenttää
7,3
Lapsilla todella hauskaa vesipuistossa. Vesipuistoon pääsy ilmainen hotelliasiakkaille! Myös lasten aamupalat olivat ilmaiset perhehuoneessa (tätä ei juuri muualta löydetty). Aamupala tarjoillaan kahdessa ravintolassa. Hyvä ranta, joka lähes autio muilta kuin tämän hotellin asiakkailta. Lentokenttä aivan hotellialueen vieressä, mutta melu ei kyllä meitä juuri häirinnyt. Paljon venäläisiä lapsiperheitä, mutta ei siinäkään ei ongelmaa, jos ei välitä tylyistä ilmeistä. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällistä. Hyvä kuntosali, joka myös ilmainen. Ruoka kohtuu arvokasta hotellialueella, mutta paikallisille kuppiloille 200-300 m tuloportilta. Hotellialue suuri, mutta "golfauto" kuskaa ympäri aluetta tauotta. Tosin pidimme hyvänä liikuntana kävellä aamupalalle ja muutoinkin.
Simo P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 23. tammikuuta 2013
Luksushotelli ja viihtyisä vesipuisto

Perheille, monipuolinen, lastenklubi
8
Tyylikäs ja kaunis hotellialue. Oma vesipuisto, johon sisäänpääsy kuului hotellin hintaan. Kallis Thaimaan mittakaavassa mutta välillä on kiva maksaa luksuksesta, voitaisiin viettää ensikin kerralla täällä ainakin viikko (nyt vain 2pv). Kävelymatkan päässä vain pikkukojuja. Biitsi vieressä, siisti. Lentokoneet lensivät liki mutteivät häirinneet.
Hotelliin liittyvä vinkki: Vesipuisto kuului hintaan.
Chun Y. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 27. toukokuuta 2015
Terrible staff in the water park

Drivers are polite
3,3
The staff in the splash jungle is impolite and terrible. I arrived about at 5:00p.m. I asked the staff where the changing room was. The staff said there is no changing room, then I asked him where is the toilet. He showed me the way to the changing room. After I got there, I found a locker key was needed and I needed to come back again to the reception for the locker key. I supposed the staff should give me towel and key once I arrived. Next day, when my wife was in the changing room, a man went in the female changing room. I told the staff to check it because my wife needs to use it. However, he didn’t believe me and asked me to go in to find together. I refused to go in the female changing room at first but he didn’t believe me with unfriendly attitude. Finally, we went in and find a guy in the changing room’s toilet.
Zuri Y. Yksin matkustava Israel, 18. toukokuuta 2015
very good

evriting
10
very good
Pranee S. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 17. toukokuuta 2015
Very disappointed

Landscape.
2,3
I'm very disappointed with this hotel. They're called Centara "Grand" but everything in this hotel is under standard from other Centara "Grand" hotel chain. First, breakfast, very hot weather in southern of Thailand but they turn off the air conditioning. Second, we have to wait for buggy almost an hour to pick up. Third, we booked luxury 2 beds, when we got in to the bathroom, there was "unflushed" toilet and spills all over seat. Fridge was broken down, we have to call for several times for changing. Bath tub was very dirty likes they never cleaned also utensils. Room was really dirty, low maintaining, air conditioning was broken down. Everything in our room was dirty and broken down. Lastly, staffs were really bad attitudes. They never smile. Talked to us rudely. Never received what we asked for. I'm really disappointed for this hotel and this trip.
Nenny N. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 17. toukokuuta 2015
Everything ok except for the Balcony

water park
6,3
booked 3 rooms and stayed with friends and families. Upon reservation i already told them to give us rooms with balconies coz we have smokers in the group. They said yes but when we got to our designated rooms in building 9 - there are no balcony in any of the rooms given to us. Had no choice but to open the window and smoke thru the small opening.
Keum S. Yksin matkustava South Korea, 8. toukokuuta 2015
공항 픽업 서비스 없습니다~

한적함 청결 직원서비스
3
~
Thakorn T. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 3. toukokuuta 2015
Will never go back again!!!
2,7
Really disappointed, everything sub-standard, breakfast is bad, insufficient and rubbish.
Wan C. Pariskunta Hong Kong, 30. huhtikuuta 2015
Nice Water Park

BBQ Buffer Dinner, Water Park, Relax
9
Very nice resort and we must come back again with our kids later on. Great water park and great dinner buffer with a reasonable price

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PihaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - KuntosaliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - KuntosaliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - AulaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - AulaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - AulaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - KylpyläCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SviittiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Centara Grand West Sands Resort & Villas, Phuket

AS-AGWEB-3A02