tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Thaimaa 83110 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ravintola Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoli Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ranta Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ranta Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ranta
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Ravintola Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allas
Alue: Mai Khao Huoneiden lukumäärä: 275
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1835 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
6,7
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1835)
Järjestä:
Susanna P. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. maaliskuuta 2015
4

erinomainen palvelu,ystävällinen henkilökunta,ruoka,vesipuisto
8
Krista T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 20. tammikuuta 2014
Vesipuisto, hyvä ranta!

Vesipuisto, ranta, lähellä lentokenttää
7,3
Lapsilla todella hauskaa vesipuistossa. Vesipuistoon pääsy ilmainen hotelliasiakkaille! Myös lasten aamupalat olivat ilmaiset perhehuoneessa (tätä ei juuri muualta löydetty). Aamupala tarjoillaan kahdessa ravintolassa. Hyvä ranta, joka lähes autio muilta kuin tämän hotellin asiakkailta. Lentokenttä aivan hotellialueen vieressä, mutta melu ei kyllä meitä juuri häirinnyt. Paljon venäläisiä lapsiperheitä, mutta ei siinäkään ei ongelmaa, jos ei välitä tylyistä ilmeistä. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällistä. Hyvä kuntosali, joka myös ilmainen. Ruoka kohtuu arvokasta hotellialueella, mutta paikallisille kuppiloille 200-300 m tuloportilta. Hotellialue suuri, mutta "golfauto" kuskaa ympäri aluetta tauotta. Tosin pidimme hyvänä liikuntana kävellä aamupalalle ja muutoinkin.
Simo P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 23. tammikuuta 2013
Luksushotelli ja viihtyisä vesipuisto

Perheille, monipuolinen, lastenklubi
8
Tyylikäs ja kaunis hotellialue. Oma vesipuisto, johon sisäänpääsy kuului hotellin hintaan. Kallis Thaimaan mittakaavassa mutta välillä on kiva maksaa luksuksesta, voitaisiin viettää ensikin kerralla täällä ainakin viikko (nyt vain 2pv). Kävelymatkan päässä vain pikkukojuja. Biitsi vieressä, siisti. Lentokoneet lensivät liki mutteivät häirinneet.
Hotelliin liittyvä vinkki: Vesipuisto kuului hintaan.
Usa P. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 18. huhtikuuta 2015
Good destination for family

Location, price, splash jungle
9,3
Very very good
Thitima P. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 17. huhtikuuta 2015
Location

Near phuket airport, nice water park, good service
6,3
Room not clean
Thitima P. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 17. huhtikuuta 2015
Good location

Location, good service
8
Good for spend time with my family
Emily M. Perhe pienten lasten kanssa United Kingdom, 15. huhtikuuta 2015
Great for water park, but can't cope with crowds

Access to water park, kids club, buffet dinner
5,7
I booked this for the access to the Water Park, which was good. However, it was during the Thai Songkran holiday and the hotel could not cope with the numbers. Queuing for a table at breakfast, then there weren't even enough glasses to have a drink of juice. Every day. This became tiresome. Resort is very spread out too. Needs more swimming pools. Would only go back to go to water park again. The rest was nothing special.
Douglas L. Yksin matkustava United States of America, 8. huhtikuuta 2015
One night stay

The bed, the breakfast, jacuzzi bath tub
8
Rebecca L. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 8. huhtikuuta 2015
Relaxing trip

Huge villa, splash jungle, the club
6,3
Good
Don H. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 7. huhtikuuta 2015
Thai Restaurant - poor management

Pool, close to beach, water park
6,3
I've stay here before without any complaints. This time is completely different story. We made the reservation for Thai Restaurant within the resort prior to our arrival. We waited to be seated while others just passed us and sat down themselves. Then, we placed our order and waited for 30 min without drinks or anyone. After my patience ran out, I called the waitress for my beer that I had ordered 30 min ago. I begin to ask about our food and she told me that we have to wait additional 20-30. I was shocked and asked again hoping that I did not hear her correctly. She understood that I had waited 30 min already and clearly stated that I have to wait longer because there was a large party of 12 who had ordered their food just before I sat down. WHERE IS SETTING THE RIGHT EXPECTATION? If I had known I had to wait an hour before I can eat, I would have chosen a different option. My kid was hungry from playing in the water all day and I was left with no choice. I asked for a just plain rice just to feed her and was furious!!!!! No concept of service whatsoever!!!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PihaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - KuntosaliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - KuntosaliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Lasten klubiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Uima-allasCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RantaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - AulaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - AulaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - AulaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - KylpyläCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SviittiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RavintolaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HotellihuoneCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C02