tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit Centara Karon Resort Phuket - Kuntosali Centara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit Centara Karon Resort Phuket - Kokoushuone Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Palvelut Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Lasten klubi Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Pubi/Aula
Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Aula Centara Karon Resort Phuket - Sviitti Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Kylpylä Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Ravintola
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 335

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 274 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (274)
Järjestä:
Laura M. Yksin matkustava Finland, 28. maaliskuuta 2012
Siisti hotelli, hyvä palvelu

Iso poolialue, ei liikaa tungosta, hyvät ravintolat
8,3
huoneet olivat siistit ja poolialue viihtyisä. hotelli oli perheiden suosima, mutta allasalueelta löytyi uima-allas myös "aikuisten" makuun. yöt olivat rauhalliset, ei meteliä. ainoa miinus hotellissa oli "etukupongit" joita tarvittiin ravintolassa alennusten saamiseen. näitä etuja ei lisäksi pahemmin mainostettu.
Jouni R. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 15. maaliskuuta 2012
Hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta

Pareille tai perheille lasten iästä riippumatta -Tennis-mahdollisuus plussaa
9,3
Hyvä sijainti. Tenniskentät 2 kpl kunnassa.Pingistä,ilmastoitu kuntosali,Petankki-kenttä. Isohkot aikuisten ja lasten alla-alueet. Siistiä. Deluxe huoneet 3 kerroksessa( siiven ylin kerros)erinomaiset ja tilavat.Leveät sängyt. Ilmastointi toimii. Hyvä aamiainen. Karonin keskusta aivan vieressä,mutta ei häiriöksi.Ranta lähellä.Hienoa hiekkaa. Patong-beatsille yöelämään tuk-tuk-kyyti alle 10 euroa ja 15 min. Mukana lapset ( nuoria aikuisia 20-22 v) kaikki viihtyivät :) 11 päivän reissu eikä pitkästytty. Suosittelemme.
Vinkki: Tennis plussaa
Joni S. Pariskunta Finland, 8. tammikuuta 2010
Loistava hotelli

Todella siisti, hyvät palvelut, ystävällinen henkilökunta, loistavat uimaaltaat ja todella hyvä Kylpylä. Huoneet todella siistit ja ilmastointi toimii todella hyvin
9,3
Jos kaipaat rentouttavan loman niin valitse tämä hotelli!
Joni S. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2010
Luksusta

Todella upea hotelli missä kaikki toimii
9,3
Jos halaut viettää lomasi altailla makoillen niin tämä hotelli on todella hyvä vaihtoehto..
Julia B. Pariskunta New Zealand, 28. lokakuuta 2014
Would not recommend

Location, reasonable value
5,3
Too many Russians and tourists
Angela A. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 27. lokakuuta 2014
location, great resort, great pool

The pool, good service beautiful beach
8
enjoyable stay
Sutthichai M. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 5. lokakuuta 2014
Standard of services

Noting spacial
4
room not ready for check in (16.30 o'clock double standard between Thai and foreigner
Lingling J. Perhe pienten lasten kanssa China, 29. syyskuuta 2014
good staff. convenient location.pool
9
good staff but duty on SEP 27 front counter miss
Lingling J. Perhe pienten lasten kanssa China, 25. syyskuuta 2014
worth to spent your time and money

location breakfast and pool
9,3
All of staff is ok but who duty on front counter September 27. I wanted to borrow a umbrella and a towel take to the beach,she told me i can get umbrella form my room and the shower towel was not allowed to carry outside.rejected me intelligently ,then i had some other thing need to back to the room.and time i cost 20 min at least,because my room number is almost in the farest distant of the RESORT. furthermore ,when i went to the gate of resort saw another family took 3 or 4 yellow shower towels and prepared get out,and! the entrance guard say nothing. - -b What's problem with me? There had some different from guest to guest? Even though, other staff was really friendly and kindly, breakfast was great variety and the pool was clean.Maybe i will come back next time. and hope increase some service staff can speak Chinese
Joseph M. Pariskunta New Zealand, 16. syyskuuta 2014
Home away from home

Location, Staff were attentive, Breakfast the best
9,7
Apart from the rain I had an excellent experience, the location was great I enjoyed breakfast a lot. I did find the bed a bit hard but not an issue.. Over all CKR will be my first choice of stay for my wife and I if we should return next year. I know she had a great experience as well. Thank you to the staff very friendly and ready to assist

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Karon Resort Phuket - KuntosaliCentara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Karon Resort Phuket - KokoushuoneCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - PalvelutCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - Lasten klubiCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - Pubi/AulaCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - AulaCentara Karon Resort Phuket - SviittiCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - KylpyläCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - KylpyläCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - KylpyläCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C01