Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit Centara Karon Resort Phuket - Kuntosali Centara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit Centara Karon Resort Phuket - Kokoushuone Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Palvelut Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Lasten klubi Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Pubi/Aula
Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Aula Centara Karon Resort Phuket - Sviitti Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Kylpylä Centara Karon Resort Phuket - Uima-allas Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Centara Karon Resort Phuket - Ravintola Centara Karon Resort Phuket - Hotellihuone Centara Karon Resort Phuket - Ravintola
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 335

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 403 arviota

5 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (403)
Järjestä:
Jaanika R. Pariskunta Estonia, 11. tammikuuta 2015
Tyytyväinen

Puhdas, sijainti ja hotellin kokonaisuus
10
Ilmoita tästä arvioinnista
Laura M. Yksin matkustava Finland, 28. maaliskuuta 2012
Siisti hotelli, hyvä palvelu

Iso poolialue, ei liikaa tungosta, hyvät ravintolat
8,3
huoneet olivat siistit ja poolialue viihtyisä. hotelli oli perheiden suosima, mutta allasalueelta löytyi uima-allas myös "aikuisten" makuun. yöt olivat rauhalliset, ei meteliä. ainoa miinus hotellissa oli "etukupongit" joita tarvittiin ravintolassa alennusten saamiseen. näitä etuja ei lisäksi pahemmin mainostettu.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jouni R. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 15. maaliskuuta 2012
Hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta

Pareille tai perheille lasten iästä riippumatta -Tennis-mahdollisuus plussaa
9,3
Hyvä sijainti. Tenniskentät 2 kpl kunnassa.Pingistä,ilmastoitu kuntosali,Petankki-kenttä. Isohkot aikuisten ja lasten alla-alueet. Siistiä. Deluxe huoneet 3 kerroksessa( siiven ylin kerros)erinomaiset ja tilavat.Leveät sängyt. Ilmastointi toimii. Hyvä aamiainen. Karonin keskusta aivan vieressä,mutta ei häiriöksi.Ranta lähellä.Hienoa hiekkaa. Patong-beatsille yöelämään tuk-tuk-kyyti alle 10 euroa ja 15 min. Mukana lapset ( nuoria aikuisia 20-22 v) kaikki viihtyivät :) 11 päivän reissu eikä pitkästytty. Suosittelemme.
Vinkki: Tennis plussaa
Ilmoita tästä arvioinnista
Joni S. Pariskunta Finland, 8. tammikuuta 2010
Loistava hotelli

Todella siisti, hyvät palvelut, ystävällinen henkilökunta, loistavat uimaaltaat ja todella hyvä Kylpylä. Huoneet todella siistit ja ilmastointi toimii todella hyvin
9,3
Jos kaipaat rentouttavan loman niin valitse tämä hotelli!
Ilmoita tästä arvioinnista
Joni S. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2010
Luksusta

Todella upea hotelli missä kaikki toimii
9,3
Jos halaut viettää lomasi altailla makoillen niin tämä hotelli on todella hyvä vaihtoehto..
Ilmoita tästä arvioinnista
Jean P. Perhe pienten lasten kanssa France, 21. tammikuuta 2016
Nice resort

Carpe Diem staff very friendly, Kid club, food in the Lotus restaurant
9,3
We appreciate our stay in Centara Karon. It is a nice place where you feel in vacations. The room you have can make a difference, actually we changed room after the first night. Just a problem about baby sitting, for young children the baby sitters are not profesional, they send any staff from hotel and not well-trained. The kid club close at 17:45 , so there is no place for young baby to play in the evening. We book babysitting in the evening and she arrived with the high shoe ( can not run after the children ) Otherwise everything was nice. Food at the restaurant is good
Ilmoita tästä arvioinnista
Galia A. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 8. tammikuuta 2016
Activities for family and kids

Entertaining kids, great breakfast, excellent breakfast staff
7,7
We loved our stay at this resort , the kids enjoyed themselves , the team who runs the activities daily are from Yugoslavia and they are energetic , friendly , caring and friendly . They made sure they connect with each guest and made sure to remember the kids name and what they liked . This was something very different from any other resort we have stayed in.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chi M. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 1. tammikuuta 2016
Nice Carpe Diem team staffs

We would like to thank you Drago, Leon,Jo and 3 ladies for providing us a good entertainment during our stay. They are nice and try let each of guests feel happy & enjoy. They did a great job!
7,7
Nice environment, staffs and Carpe Diem members. Just one thing to make us feel unhappy is E zone staffs not quite helpful and welcome kids to play in there. Thanks again for each of Carpe Diem members. Regards James
Ilmoita tästä arvioinnista
Brandon M. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 28. joulukuuta 2015
Great place for families

Great pools, well organized with lots of activities, very nice staff.
7,3
We had 4 families, with 7 small children aged 1-4. The hotel was a great place to enjoy the weather and relax with young children, with a very nice park, kids' clubhouse and kids pool complete with waterfalls and slides. 5 minutes walk from the beach, lots of conveniently close shops and restaurants. The staff were all very kind and accommodating, and universally helpful. The breakfast buffet was fantastic, with many options and very healthy, fresh options. Lots of fruits and vegetables, yogurt, eggs, a variety of breads, pancakes and waffles, and other non-Western options as well! The only negative observations are that the level of English proficiency was a bit low and we sometimes wondered whether we were understood at all, and that the kids' pool was quite cloudy and dirty looking (we suspect from all of the sunblock on the kids!) However, the staff regularly ran a filter and pump on the pool while we were there, and we are fairly sure that it was simply the high number of children in the pool that caused the cloudiness. The other pools were both crystal clear and clean.
Ilmoita tästä arvioinnista
Megumi R. Perhe pienten lasten kanssa Japan, 28. joulukuuta 2015
Overall good hotel. Could use some staff training.

Kids swimming pool, breakfast buffet, easy access to beach and resturants outside of the hotel
7,3
Over all, we enjoyed our stay. A couple things could improve. Communication with staff was at times difficult, our toilet needing fixing as it leaked and smelled bad, and childcare was misleading. Staff was not trained well in childcare and could not speak English. My son was not comfortable being dropped off and staff wouldn't make an effort to keep him happy. One of the reasons we choose Centara was because the childcare reviews so we were disappointed that it was a rather small space and lack of proactive effort on staff part to welcome kids so parents could leave easier. My son loved the kid pool though and spent hours in there. The playground next to the daycare also was appreciated. There was a couple western staff that were very nice and friendly. We felt we should have done more research in regards to the hotel, but we did enjoy ourselves and had a great holiday regardless of a couple disappointments
Ilmoita tästä arvioinnista
1-5/5 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Karon Resort Phuket - KuntosaliCentara Karon Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCentara Karon Resort Phuket - KokoushuoneCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - PalvelutCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - Lasten klubiCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - Pubi/AulaCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - AulaCentara Karon Resort Phuket - SviittiCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - KylpyläCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - KylpyläCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - Uima-allasCentara Karon Resort Phuket - KylpyläCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - HotellihuoneCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - RavintolaCentara Karon Resort Phuket - Ravintola


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01