Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Chanalai Romantica Resort, Kata Beach

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 941 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,2
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (941)
Järjestä:
Roosa N. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2015
Hintansa väärti

Sängyt+peitot, amme, allasalue
7,7
Hotelli lähellä rantaa, mutta joutuu kiertämään sillä vain joistain "muurin" väleistä pääsi rantaan, linnuntietä olisi ollut vain 200m rantaan. Hieman hidas check-in, mutta sen jälkeen kaikki sujui hyvin. Huoneen valaistus sanoi itsensä kerran irti, mutta se korjattiin hetimiten. Kaunis allasalue ja siisti hotelli. Ravintolassa vain osa menüüsta englanniksi, muuten venäjäksi, joten valikoima suppea ja annokset pienet. Maun puolesta ihan ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mia R. Ryhmät Finland, 28. joulukuuta 2013
Rantoja ja aurinkoa

Sijainti, huone, iso uima-allas
8
Mukava kokemus. Sijainti hyvä koska kaupat ja ravintolat lähellä ja kävelymatka sekä Karin ja Kata rannoille. Hotelli oli kiva koska ei liian suuri.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jarmo O. Pariskunta Finland, 12. joulukuuta 2012
Mukava ja siisti hotelli

Keskeinen sijanti
7,7
Keskeinen sijanti Kata Beach 5 minuutin kävelymatkan päässä, hotellissa hyvä aamiainen ja ulkoallas viihtyisä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Marjo T. Pariskunta Finland, 20. joulukuuta 2009
Phuket hotelli Tropical Resort

Ystävällinen henkilökunta, aamiainen hyvään aikaan, kiva uima-allasosasto, huomaavainen siivous. Hotelli sopii pariskunnille, jotka eivät enää perusta bilettämisestä. Rauhallinen hotelli, mutta kaikki kuitenkin lähellä.
8
Mukava hotelli, jossa ystävällinen ja huomaavainen palvelu. Uima-allasosasto aika pieni, mutta toimiva. Auringonottotuoleja aika vähän, joten sesonki aikana saattaa olla tungosta. Kävelymatka uimarannalle kohtuullisen lyhyt ja palveluiden taso hotellialueella hyvä. Kaikki löytyy lähietäisyydeltä. Kaupat, apteekki, hieronnat, ravintolat yms. hyvin saavutettavissa. Lapsiperheille ei sopiva, koska hotellin kohdeyleisö on aikuisväestö ja lapsia ei ole ajateltu suunnittelussa, eli ei lastenaltaita yms. lapsille tarkoitettua. Amerikkalainen aamiainen tyydytti ainakin meitä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Natalie F. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 10. tammikuuta 2016
EXCEPTIONAL HOTEL IN GREAT LOCATION

LOCATION, POOL, ROOMS,
10
Cannot recommend this hotel enough. Absolutely loved our stay, 3 nights and wished it was more! All rooms overlook the pool. We had a deluxe room and on our next visit will book the pool access rooms. The pool is huge, clean with a great swim up pool bar THB99 per cocktail and they were delicious. Lounge chairs were great and comfortable. Our room was very large with a huge free standing bath, separate toilet and separate large shower. King size bed which was extremely comfortable. Large balcony with 2 lounge chairs and foot stools. Furnishings were fantastic. Aircon was nice and icy cold and quiet. At night, we could not hear a thing and slept like babies! The hotel is a mere 5 min walk to beach with great restaurants at your doostep. The buffet breakfast was absolutely superb! The hotel staff were excellent with "Golf", the restaurant Manager making sure everyone was enjoying their stay. Nothing was too much trouble for Golf, he was fantastic! I rate this hotel 10/10 and will definitely be back for another holiday in the not too distant future.
Ilmoita tästä arvioinnista
Henrik S. Pariskunta Norway, 8. tammikuuta 2016
They have to fix their booking system

Nice pool. A big and good room. Quiet atmosphere.
8
They need to fix their booking system! Six months ago we booked a deluxe room with pool access (for 13 nights), but the hotel was overbooked when we arrived, and we had to stay in another Chanalai hotel for two nights. According to other reviews, we are NOT the first guests (with a room with pool access) that have experienced this. As a compensation we got paid back the two nights difference between the ordinary room and the pool access room (which we had paid in advance). They have unstable wifi. We were told it was a problem especially in the peak season, and that they are going to improve the wifi system. It is a nice hotel, and not far from the beach. We enjoid our stay (when we got our room).
Ilmoita tästä arvioinnista
Siau T. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 29. joulukuuta 2015
Hotel that not welcome children
3
When i made booking at agoda, it did not state that no children allowed. I even put in additional comment to request additional bed for my child. I booked in sep and travel in dec, during these month no staff contacted us to ask us to cancel/change our booking. When i arrived, 1st word from staff was that my child is not welcome. Have to transfer to another hotel which was cheaper and did not refund the difference. But the staff was helpful and nice. I suspect they did not prepare our room at all. Very disappointed.
Ilmoita tästä arvioinnista
Patrick R. Yksin matkustava Australia, 30. marraskuuta 2015
Room layout not good ,, expensive for the room ,,

Location ,, friendly staff,
6,7
Hotel is overrated and price is too high for the value
Ilmoita tästä arvioinnista
Matthew W. Yksin matkustava United Kingdom, 30. marraskuuta 2015
Good - but room for improvement

Staff, Location and Room Size
7
I had a lovely stay, with a couple of frustrations. The safe got locked closed and I had to get it manually unlocked. I also made a list at the beginning of my 6 night stay there with room problems, including, most importantly, a problem with the loo flush. None of those were fixed at all. It was mostly a positive stay, minimal hot water, but for a hot country, this was forgivable.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ayush M. Yksin matkustava Singapore, 12. marraskuuta 2015
Best hotel

Pool, breakfast and location
10
The stay was fantastic. The location is great. Staff are warm and friendly. Rooms are big, clean and tidy. Would recommend for stay!
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
Chanalai Romantica Resort, Kata Beach PhuketChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KylpyhuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KylpyhuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Parveke/TerassiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Parveke/TerassiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellin sisätilatChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - NäkymäChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - YmpäristöChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KuntosaliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KylpyhuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KuntosaliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KuntosaliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Pohjapiirrokset


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B06