Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Chanalai Romantica Resort, Kata Beach

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 954 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,2
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (954)
Järjestä:
Roosa N. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2015
Hintansa väärti

Sängyt+peitot, amme, allasalue
7,7
Hotelli lähellä rantaa, mutta joutuu kiertämään sillä vain joistain "muurin" väleistä pääsi rantaan, linnuntietä olisi ollut vain 200m rantaan. Hieman hidas check-in, mutta sen jälkeen kaikki sujui hyvin. Huoneen valaistus sanoi itsensä kerran irti, mutta se korjattiin hetimiten. Kaunis allasalue ja siisti hotelli. Ravintolassa vain osa menüüsta englanniksi, muuten venäjäksi, joten valikoima suppea ja annokset pienet. Maun puolesta ihan ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mia R. Ryhmät Finland, 28. joulukuuta 2013
Rantoja ja aurinkoa

Sijainti, huone, iso uima-allas
8
Mukava kokemus. Sijainti hyvä koska kaupat ja ravintolat lähellä ja kävelymatka sekä Karin ja Kata rannoille. Hotelli oli kiva koska ei liian suuri.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jarmo O. Pariskunta Finland, 12. joulukuuta 2012
Mukava ja siisti hotelli

Keskeinen sijanti
7,7
Keskeinen sijanti Kata Beach 5 minuutin kävelymatkan päässä, hotellissa hyvä aamiainen ja ulkoallas viihtyisä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Marjo T. Pariskunta Finland, 20. joulukuuta 2009
Phuket hotelli Tropical Resort

Ystävällinen henkilökunta, aamiainen hyvään aikaan, kiva uima-allasosasto, huomaavainen siivous. Hotelli sopii pariskunnille, jotka eivät enää perusta bilettämisestä. Rauhallinen hotelli, mutta kaikki kuitenkin lähellä.
8
Mukava hotelli, jossa ystävällinen ja huomaavainen palvelu. Uima-allasosasto aika pieni, mutta toimiva. Auringonottotuoleja aika vähän, joten sesonki aikana saattaa olla tungosta. Kävelymatka uimarannalle kohtuullisen lyhyt ja palveluiden taso hotellialueella hyvä. Kaikki löytyy lähietäisyydeltä. Kaupat, apteekki, hieronnat, ravintolat yms. hyvin saavutettavissa. Lapsiperheille ei sopiva, koska hotellin kohdeyleisö on aikuisväestö ja lapsia ei ole ajateltu suunnittelussa, eli ei lastenaltaita yms. lapsille tarkoitettua. Amerikkalainen aamiainen tyydytti ainakin meitä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Katie B. Pariskunta United Kingdom, 10. huhtikuuta 2016
Good hotel, great pool, average breakfast
5,7
We stayed here looking for a little luxury on our travels. The hotel was very nice, good size room and was very clean. Had a few issues with hot water when we first arrived but a staff member was sent to our room and fixed this in no time. I do rate this hotel highly, however I found the reception staff quite unhelpful. We had breakfast included with our room, which I would say is average. We used the gym, which is quite basic, but had enough cable machines to be able to do a full work-out The pool was lovely and perfect for a relaxed afternoon! Location wise, this hotel is fab! Walk for 2 minutes and you are on Kata beach, which is, in my opinion, the nicest beach in Phuket - lots of places to eat and drink nearby and Patong beach is a 20 minute (400 baht) took-tuk away!
Ilmoita tästä arvioinnista
Stephen G. Pariskunta New Zealand, 7. huhtikuuta 2016
Good hotel for the price
5,3
Quite a nice hotel, great pool and very good location. Needs a bit of a refurbish but over all a very nice stay.
Ilmoita tästä arvioinnista
Adelina S. Perhe pienten lasten kanssa Portugal, 2. huhtikuuta 2016
The hotel is good and in good location.
4,7
The service is satisfactory and I recommend the hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sandra H. Pariskunta United Kingdom, 30. maaliskuuta 2016
Recent stay at Chanalai Romantica Resort Kata
6,3
Really lovely hotel with a very big swimming pool in a great location. Staff were very friendly and helpful. Rooms a good size and kept very clean. A great atmosphere. The only thing that I thought could be improved on is to offer a bit more variety at breakfast but apart from that everything was perfect
Ilmoita tästä arvioinnista
Mary O. Pariskunta United States of America, 18. maaliskuuta 2016
Close to beach
6,3
Last place we stayed for our trip. The pool was great and had drinks for 99 baht at the swim up bar. The wifi was hit or miss and the power kept going off while we were there. The staff was very friendly. We would stay again, but not as resort ish as some of the places we stayed during the trip.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ryan F. Pariskunta United Kingdom, 9. maaliskuuta 2016
Great stay

Room, location and pool
8,3
Excellent stay would go back
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
Chanalai Romantica Resort, Kata Beach PhuketChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KylpyhuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KylpyhuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Parveke/TerassiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Parveke/TerassiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellin sisätilatChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - NäkymäChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - YmpäristöChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KuntosaliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - HotellihuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KylpyhuoneChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KuntosaliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - KuntosaliChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Pohjapiirrokset


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07