Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Chanalai Romantica Resort Phuket - Ympäristö Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ympäristö Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Vastaanotto
Chanalai Romantica Resort Phuket - Näkymä Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilat
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 65
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 898 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (898)
Järjestä:
Roosa N. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2015
Hintansa väärti

Sängyt+peitot, amme, allasalue
7,7
Hotelli lähellä rantaa, mutta joutuu kiertämään sillä vain joistain "muurin" väleistä pääsi rantaan, linnuntietä olisi ollut vain 200m rantaan. Hieman hidas check-in, mutta sen jälkeen kaikki sujui hyvin. Huoneen valaistus sanoi itsensä kerran irti, mutta se korjattiin hetimiten. Kaunis allasalue ja siisti hotelli. Ravintolassa vain osa menüüsta englanniksi, muuten venäjäksi, joten valikoima suppea ja annokset pienet. Maun puolesta ihan ok.
Mia R. Ryhmät Finland, 28. joulukuuta 2013
Rantoja ja aurinkoa

Sijainti, huone, iso uima-allas
8
Mukava kokemus. Sijainti hyvä koska kaupat ja ravintolat lähellä ja kävelymatka sekä Karin ja Kata rannoille. Hotelli oli kiva koska ei liian suuri.
Jarmo O. Pariskunta Finland, 12. joulukuuta 2012
Mukava ja siisti hotelli

Keskeinen sijanti
7,7
Keskeinen sijanti Kata Beach 5 minuutin kävelymatkan päässä, hotellissa hyvä aamiainen ja ulkoallas viihtyisä.
Marjo T. Pariskunta Finland, 20. joulukuuta 2009
Phuket hotelli Tropical Resort

Ystävällinen henkilökunta, aamiainen hyvään aikaan, kiva uima-allasosasto, huomaavainen siivous. Hotelli sopii pariskunnille, jotka eivät enää perusta bilettämisestä. Rauhallinen hotelli, mutta kaikki kuitenkin lähellä.
8
Mukava hotelli, jossa ystävällinen ja huomaavainen palvelu. Uima-allasosasto aika pieni, mutta toimiva. Auringonottotuoleja aika vähän, joten sesonki aikana saattaa olla tungosta. Kävelymatka uimarannalle kohtuullisen lyhyt ja palveluiden taso hotellialueella hyvä. Kaikki löytyy lähietäisyydeltä. Kaupat, apteekki, hieronnat, ravintolat yms. hyvin saavutettavissa. Lapsiperheille ei sopiva, koska hotellin kohdeyleisö on aikuisväestö ja lapsia ei ole ajateltu suunnittelussa, eli ei lastenaltaita yms. lapsille tarkoitettua. Amerikkalainen aamiainen tyydytti ainakin meitä.
Tiffany P. Pariskunta Australia, 25. huhtikuuta 2015
Birthday getaway

pool access room, spacious, location
6,3
Our stay at the Chanalai Romantica was very pleasent. The room is very spacious and we stay in a pool access room which came in handy in the afternoon after a days worth of exploring to come back and slip into the pool right from our room. the pool bar was also nice to have.its not the most modern decor but as ive discovered in the Kata/Karon area the rooms are slighty dated but very spacious inclusive of the bathroom and bathtub. As i spent my birthday there, a staff member came to our room and gave me a fruit platter for my birthday which i thought was very nice. The location of the hotel was central to bars, restaurants,market stalls and the beach was a short stroll away. I would recommend this hotel if you are look for something affordable,central,comfortable and kid free. It was nice to not have the screams of kids in the pool waking us up in the morning. Wouldnt mind staying here again if ever we are in Phuket again.
Erik G. Pariskunta Slovakia, 9. huhtikuuta 2015
Great hotel

Everything
9,3
Craig G. Pariskunta Australia, 7. huhtikuuta 2015
Great staff and location

Angel at the front desk always had a welcoming smile and was very helpful. The cleaning staff were exceptional friendly efficient and went above and beyond. The location is great close to Kata beach.
7,3
The hotel is good clean well appointed and good sized rooms. Great location near Kata beach and surrounding restaurants and bars. Cleaning staff and most of the front desk staff were great. My only complaints would be the door lock on the room was faulty at times and really needed to be replaced. The pool was a bit green and chemicals not maintained well (made me ill). I would stay again but avoid the pool :)
Patrick K. Pariskunta Australia, 27. maaliskuuta 2015
Good Location

Clean room, great bed, good location
7,7
Location is close to beach. Breakfast was ok. Room had great air-conditioning.
Serene T. Pariskunta Singapore, 25. helmikuuta 2015
overall nice stay

pool access room is good, staff are friendly, location decent
8,3
Food variety can be improved. WiFi is terrible until u step out of ypur room. On the good side, quiet and comfortable hotel. But not worth a four star.
Carolyn L. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 14. helmikuuta 2015
Lovely hotel

The pool, the room, the location
7,3
It was good but didn't realise it was aimed at couples only. My twin 21 year old daughters and I enjoyed it very much but found the love songs and heart shaped eggs at breakfast a bit much.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort Phuket - YmpäristöChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilatChanalai Romantica Resort Phuket - YmpäristöChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - VastaanottoChanalai Romantica Resort Phuket - NäkymäChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3C08