tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Chanalai Romantica Resort Phuket - Ympäristö Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ympäristö Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Sviitti Chanalai Romantica Resort Phuket - Vastaanotto
Chanalai Romantica Resort Phuket - Näkymä Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allas Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Chanalai Romantica Resort Phuket - Ravintola Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilat
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 65
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 851 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (851)
Järjestä:
Mia R. Ryhmät Finland, 28. joulukuuta 2013
Rantoja ja aurinkoa

Sijainti, huone, iso uima-allas
8
Mukava kokemus. Sijainti hyvä koska kaupat ja ravintolat lähellä ja kävelymatka sekä Karin ja Kata rannoille. Hotelli oli kiva koska ei liian suuri.
Jarmo O. Pariskunta Finland, 12. joulukuuta 2012
Mukava ja siisti hotelli

Keskeinen sijanti
7,7
Keskeinen sijanti Kata Beach 5 minuutin kävelymatkan päässä, hotellissa hyvä aamiainen ja ulkoallas viihtyisä.
Marjo T. Pariskunta Finland, 20. joulukuuta 2009
Phuket hotelli Tropical Resort

Ystävällinen henkilökunta, aamiainen hyvään aikaan, kiva uima-allasosasto, huomaavainen siivous. Hotelli sopii pariskunnille, jotka eivät enää perusta bilettämisestä. Rauhallinen hotelli, mutta kaikki kuitenkin lähellä.
8
Mukava hotelli, jossa ystävällinen ja huomaavainen palvelu. Uima-allasosasto aika pieni, mutta toimiva. Auringonottotuoleja aika vähän, joten sesonki aikana saattaa olla tungosta. Kävelymatka uimarannalle kohtuullisen lyhyt ja palveluiden taso hotellialueella hyvä. Kaikki löytyy lähietäisyydeltä. Kaupat, apteekki, hieronnat, ravintolat yms. hyvin saavutettavissa. Lapsiperheille ei sopiva, koska hotellin kohdeyleisö on aikuisväestö ja lapsia ei ole ajateltu suunnittelussa, eli ei lastenaltaita yms. lapsille tarkoitettua. Amerikkalainen aamiainen tyydytti ainakin meitä.
Ralf B. Yksin matkustava Germany, 3. joulukuuta 2014
Nice Hotel - good price

Nice room
7,3
Great stay
Abhishek B. Pariskunta Australia, 3. joulukuuta 2014
Kata stay

Pool, Room and decor, Location
7,7
Decent hotel, Breakfast was average and a lot of flies present (it was outdoors breakfast). I don't know why they say adults only, plenty of kids around. Not that its an issue, but why claim otherwise? Doesn't have soap at the sink like someone else mentioned. I loved the inside of the room, it was nice. Its a 5 min walk from the beach away from the main town. If you go right out of the hotel there is a smaller strip with restaurants etc. Overall decent value for money.
Weihua D. Pariskunta China, 19. marraskuuta 2014
the air con is very noisy, could not sleep at all

friendly staff
7,3
Noor J. Pariskunta Singapore, 13. marraskuuta 2014
Simply Awesome

Awesome staffs, great location and nice room.
9,7
It was a great experience, starting from the time we stepped into the hotel with a warm welcome. Until the end of my stay, they were helpful and accommodating to our needs. Always smiling, never a frown on them. Even if they did between themselves, they will always greet us warmly with their great smiles as we walk past. Location is good, just 5 mins walk away from Kata beach. Food and shopping were accessible too everywhere. ATM, currency exchange, minimarts, were all just around everywhere. We were so comfortable in the area for the 3 nights, we didn't even go to Patong! The tours were readily provided by hotels, and their guides provided good services too. We were well taken care of from the start until the end of our stay. Only downside was the slow wi-fi and flushing cistern. But they weren't a big issue since everything else was great. Totally worth every penny stayed here & definitely highly recommended.
Pavinee Y. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 10. marraskuuta 2014
Good service

Staff very nice . Good area, Clean room
10
-
Tommy K. Pariskunta Sweden, 8. marraskuuta 2014
Good hotel

Restaurant, room, Staff
7,7
A good stay and a Nice pool area
Ross K. Pariskunta Canada, 6. marraskuuta 2014
Nice pool front room

Nice pool, especially nice because we had a pool front room. We had a nice bbq dinner at their restaurant, nice bed.
7,7
It was a very pleasant stay. Even after we found out we had to take a long walk to the beach because there's a big wall. It's very nice to be able to have a swim at the pool and go right back to your room or your balcony. the BBQ dinner was inexpensive, and came with a free salad bar. Breakfast was decent.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliChanalai Romantica Resort Phuket - YmpäristöChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilatChanalai Romantica Resort Phuket - YmpäristöChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - SviittiChanalai Romantica Resort Phuket - VastaanottoChanalai Romantica Resort Phuket - NäkymäChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - Uima-allasChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - Ruoka ja JuomatChanalai Romantica Resort Phuket - RavintolaChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B02