Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Cidade De Goa Hotel

Vainguinim, Beach, Panaji, Pohjois-Goa, Intia 403 004 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellihuone Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellihuone Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellihuone Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellihuone Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Pubi/Aula Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Pubi/Aula Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Pubi/Aula Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ravintola Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ravintola Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ravintola Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ravintola Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Kahvila/Kahvila Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Uima-allas Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Uima-allas Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Kylpylä Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Kuntosali
Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Virkistysmahdollisuudet Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ympäristö Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ympäristö Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Aula Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoli Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoli Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoli Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoli Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ympäristö Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ympäristö Cidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ympäristö
Alue: Panaji Huoneiden lukumäärä: 205
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
74 arviota

Vastinetta rahalle
6,8
Sijainti
8,2
Henkilökunta
7,1
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (74)
Järjestä:
Juhani A. Yksin matkustava Finland, 4. toukokuuta 2010
Rantalomalla

Rauhallinen beach. Hyvät ravintolat.
6,7
Lukitussa huoneessani latauksessa ollut matkapuhelimeni hävisi hämäräperäisellä tavalla. Henkilökunta ei ollut halukas selvittämään asiaa. Asia siis jäi selvittämättä, kun minun oli pakko lähteä paluumatkalle.
Deepak G. Perhe pienten lasten kanssa India, 24. kesäkuuta 2015
It was awesome... i really enjoyed alot

Everything
9,7
Awesome
Atul T. Perhe pienten lasten kanssa India, 2. kesäkuuta 2015
Good resort but poor and arrogant staff service

location, private beach
5
Deepak G. Pariskunta India, 25. toukokuuta 2015
awsome location

Food was too good. location excellent. rooms were quite spacious
9
The overall stay was very comfortable.
Abhijeet B. Pariskunta India, 15. toukokuuta 2015
Good place ask for classic sea view room

Food rooms and beach
6,3
Lakshay S. Yksin matkustava India, 6. huhtikuuta 2015
Cidade De Goa Hotel
4
Very bad .What kind of a 5star hotel is this
Jaya G. Pariskunta India, 22. maaliskuuta 2015
food was not much options
3,7
food was stale me n my baby is unwell after consuming the food der
Gautam G. Perhe pienten lasten kanssa India, 7. maaliskuuta 2015
Amazing property will love to go back again

Location , food , staff
9,7
Cool chilled out
Nilesh H. Pariskunta India, 6. maaliskuuta 2015
Best of best ever

Sea view Poll restorant
10
Josee T. Pariskunta Canada, 25. helmikuuta 2015
Comforting...

The room, the pool and the beach.
8,7
Our staff was fantastic! The biggest complaint we have is that everything is 3x the price compared to all of the other places we stayed during our 3wk adventure in India. A coke was 210 INR, a bottle of water is 120 INR. A Mojhito at the bar was 510 INR. I found the pricing very insulting. When expressed our discomfort paying plus 3x more than any where else we had stayed in India, the response we got was 'this is a 5 star hotel' very arrogant! The rest was excellent.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Cidade De Goa Hotel Pohjois-GoaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - HotellihuoneCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - HotellihuoneCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - HotellihuoneCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - HotellihuoneCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Pubi/AulaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Pubi/AulaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Pubi/AulaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - RavintolaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - RavintolaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - RavintolaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - RavintolaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Kahvila/KahvilaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Uima-allasCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Uima-allasCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - KylpyläCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - KuntosaliCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - VirkistysmahdollisuudetCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - YmpäristöCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - YmpäristöCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - AulaCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoliCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoliCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoliCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Hotellin ulkopuoliCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - YmpäristöCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - YmpäristöCidade De Goa Hotel Pohjois-Goa - Ympäristö

Asiakasarvioita - Cidade De Goa Hotel, Pohjois-Goa

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

SG-AGWEB-6C02