Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Mabolo, Cebun kaupunki, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Aula Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Aula Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Aula Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Aula Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Ravintola Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Parveke/Terassi Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Juhlasali
Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Juhlasali Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Juhlasali Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Juhlasali Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Sviitti Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Sviitti Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Sviitti Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Sviitti Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Sviitti Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat
Alue: Mabolo Huoneiden lukumäärä: 103

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 385 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
7,4
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (385)
Järjestä:
Eija L. Pariskunta Finland, 22. helmikuuta 2012
Ei todellakaan 4 tähden hotelli

Ystävällinen henkilökunta
5
haiseva kokolattiamatto, likaiset pyyhkeeet, muurahaisia vilisi kylppärissä, wifi ei toiminut.
Ostosvinkki: Lähellä oli iso ostoskeskus jossa kymmeniä ravintoloita.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kari J. Pariskunta Sweden, 24. tammikuuta 2012
Ihan hyvä hotelli

tässä hotellissa yöpyy mielellään sellainen matkailija, joka on lähinnä läpikulkumatkalla, eikä aio viipyä paikkakunnalla kovin pitkään.
6,3
hotellin sijanti ei ollut ehkä paras mahdollinen, sillä vaikka se sijaitsi suhteellisen keskeisesti, niin ympäristö ei missään tapauksessa houkutellut lähtemään liikkeelle pimeän aikaan muuten kuin taksilla. huone oli suhteellisen siisti, mutta aika pieni. hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. aamiainen oli riittävä, mutta ei millään tavoin ylellinen. olimme kuitenkin oleskeluumme ihan tyytyväisiä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Vien C. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 8. helmikuuta 2016
The way

Good location, reasonable price and accessible
7,3
Very good stay and accommodation
Ilmoita tästä arvioinnista
Teodosio A. Liikematkailija Philippines, 6. helmikuuta 2016
Good City hotel

Location, affordability, large room
7,3
Good breakfast buffet selection, nice clean spacious rooms, good city view from top floors
Ilmoita tästä arvioinnista
Teodosio A. Liikematkailija Philippines, 6. helmikuuta 2016
Good City hotel

Location, affordability, large room
7,3
Good breakfast buffet selection, nice clean spacious rooms, good city view from top floors
Ilmoita tästä arvioinnista
Michael K. Pariskunta Australia, 3. tammikuuta 2016
Great restaurant staff

Restaurant staff, food and layout of restaurant
5,7
Very impressed with the restaurant staff, food, and decoration. Hotel is located next to a busy/noisy road. Hotel is old construction. Our room was on the 6th floor, and we could hear very noisy people in adjoining room until very late.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tyler A. Liikematkailija Philippines, 2. joulukuuta 2015
Overpriced, empty hotel with no wifi

quiet, decent location, polite staff
5
- water not drinkable - wifi was down for 4 days - had issues with laundry service - dim lighting in the room - terrible food in restaurant
Ilmoita tästä arvioinnista
Graham C. Pariskunta United Kingdom, 17. marraskuuta 2015
All the qualities of a Four Star

Staff. Room. Cleanliness.
9,7
Up until 2 years ago we enjoyed frequent visits here over a period of about 3 years. We noticed that the hotel rates were going up and we were getting similar treatment at half the price locally, so we stopped coming here for a while. Just recently we got married very close to here but the hotel we used for our reception was not very good. I made a decision for us to transfer to CitiPark for old times sake. I am so glad we did. The tariffs were lower and the staff were all absolutely spot on. I was greeted by the Manageress there and she kindly upgraded our Deluxe to a Matrimonial room. Fantastic. We were also shocked to find out that our favorite waiter Richard was still working in the dining area downstairs. He is an impressive guy because he knows how to serve and look after his guests attentively. He gets a 5/5 from us. We extended our stay and came back for more time there. The Citi Park hotel has always been one of our favorites and we will return here again and again. They are excellent value for money. I cannot believe they are not 4 star. Its a 4.9 out of 5 from us.
Ilmoita tästä arvioinnista
Graham C. Pariskunta United Kingdom, 16. marraskuuta 2015
Spot on every time. Superb staff.

Staff. Dining experience. Value for money.
9,7
We stayed here twice this time around. We left here for an Island break and then returned back here because it is where we wanted to be. We have had excellent experience here with the staff and it makes us feel most welcomed. Food was excellent. Pricing is good and variety is above average. We had two Double rooms well located. Housekeeping staff were very efficient and attentive to our needs on this occasion. I injured my foot while away and the Hotel were kind enough to lend me the use of a wheelchair. I could not ask more. We enjoyed our second stay as we did our first previously. Well done CitiPark. Our stay this time round was a 4.8 out of 5. Thank you and see you again soon !
Ilmoita tästä arvioinnista
Franck C. Yksin matkustava France, 2. marraskuuta 2015
don t try

staff staff staff
4,7
the hotel is not well located and close a main street with half of the allocated room facing the road . the Hotel is old and the carpet would need to be replaced as well as other thing . While i had booked though the secret deal saving $8 per day , this still way over priced for what it is now !! there are better deal around . I Must say that through my criticism the manager did upgraded me after checking out 4 other rooms . Without a doubt the staff made it a better stay
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Citi Park Hotel Cebun kaupunkiCiti Park Hotel Cebun kaupunki - AulaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoCiti Park Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoCiti Park Hotel Cebun kaupunki - AulaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - AulaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - AulaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaCiti Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatCiti Park Hotel Cebun kaupunki - Parveke/TerassiCiti Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatCiti Park Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - SviittiCiti Park Hotel Cebun kaupunki - SviittiCiti Park Hotel Cebun kaupunki - SviittiCiti Park Hotel Cebun kaupunki - SviittiCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - SviittiCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B05