Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Citi Park Hotel Cebu - Aula Citi Park Hotel Cebu - Vastaanotto Citi Park Hotel Cebu - Vastaanotto Citi Park Hotel Cebu - Aula Citi Park Hotel Cebu - Aula Citi Park Hotel Cebu - Aula Citi Park Hotel Cebu - Ravintola Citi Park Hotel Cebu - Ravintola Citi Park Hotel Cebu - Ravintola Citi Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Citi Park Hotel Cebu - Parveke/Terassi Citi Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Citi Park Hotel Cebu - Juhlasali Citi Park Hotel Cebu - Juhlasali Citi Park Hotel Cebu - Juhlasali Citi Park Hotel Cebu - Juhlasali
Citi Park Hotel Cebu - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebu - Sviitti Citi Park Hotel Cebu - Sviitti Citi Park Hotel Cebu - Sviitti Citi Park Hotel Cebu - Sviitti Citi Park Hotel Cebu - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebu - Sviitti Citi Park Hotel Cebu - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Citi Park Hotel Cebu - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebu - Hotellihuone Citi Park Hotel Cebu - Hotellihuone
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 103
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
374 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
7,4
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (374)
Järjestä:
Eija L. Pariskunta Finland, 22. helmikuuta 2012
Ei todellakaan 4 tähden hotelli

Ystävällinen henkilökunta
5
haiseva kokolattiamatto, likaiset pyyhkeeet, muurahaisia vilisi kylppärissä, wifi ei toiminut.
Ostosvinkki: Lähellä oli iso ostoskeskus jossa kymmeniä ravintoloita.
Kari J. Pariskunta Sweden, 24. tammikuuta 2012
Ihan hyvä hotelli

tässä hotellissa yöpyy mielellään sellainen matkailija, joka on lähinnä läpikulkumatkalla, eikä aio viipyä paikkakunnalla kovin pitkään.
6,3
hotellin sijanti ei ollut ehkä paras mahdollinen, sillä vaikka se sijaitsi suhteellisen keskeisesti, niin ympäristö ei missään tapauksessa houkutellut lähtemään liikkeelle pimeän aikaan muuten kuin taksilla. huone oli suhteellisen siisti, mutta aika pieni. hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. aamiainen oli riittävä, mutta ei millään tavoin ylellinen. olimme kuitenkin oleskeluumme ihan tyytyväisiä.
Yasuko I. Liikematkailija Japan, 21. kesäkuuta 2015
good

清潔さ 静かさ フレンドリーさ
9
Michael O. Pariskunta Australia, 18. kesäkuuta 2015
great stay

location, staff and service
9,3
Harmay C. Liikematkailija Philippines, 26. helmikuuta 2015
Great Location

Great location which is near all the best hang out places and restaurants. Staff are friendly. Place is clean.
8,7
Timothy G. Pariskunta Canada, 12. helmikuuta 2015
Big room, very quiet

They upgraded me to a matrimonial room, front desk staff friendly and efficient. Decent TV.
8
Short stay and good value as I was upgraded to a much better room.
Joan L. Liikematkailija Philippines, 6. helmikuuta 2015
conveniently located, friendly staff, good bkfst

conveniently located, friendly staff, good buffet breakfast
8,7
Our stay at Citi Park Hotel was very pleasant. The front desk officer who facilitated our checking in was very friendly and accomodating. We found our room spacious.
Jonathan D. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 19. tammikuuta 2015
Value for money hotel. Not so fancy but nice.

Location. Location. Location.
8
Our stay is smooth and easy. No hassle and stress free. Very courteous staff!
Daniel L. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 2. marraskuuta 2014
CitiPark-Good, but Degraded In Past Years

Price, Location, Staff
8,7
Excellent/nice--I can't say anything negative--but it has noticeably degraded since our last stay in 2012. The scores would be much higher if we weren't comparing it to a previous stay. At around P2000($50 US) it's an excellent value... but it no longer has the 4-star qualities it did a short time ago.
Maggie L. Yksin matkustava Australia, 15. syyskuuta 2014
Fantastic location and value for money

Location, value and helpful staff
9,3
Very close to main malls and Mango area. Great price and service.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Citi Park Hotel CebuCiti Park Hotel Cebu - AulaCiti Park Hotel Cebu - VastaanottoCiti Park Hotel Cebu - VastaanottoCiti Park Hotel Cebu - AulaCiti Park Hotel Cebu - AulaCiti Park Hotel Cebu - AulaCiti Park Hotel Cebu - RavintolaCiti Park Hotel Cebu - RavintolaCiti Park Hotel Cebu - RavintolaCiti Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCiti Park Hotel Cebu - Parveke/TerassiCiti Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCiti Park Hotel Cebu - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebu - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebu - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebu - JuhlasaliCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - SviittiCiti Park Hotel Cebu - SviittiCiti Park Hotel Cebu - SviittiCiti Park Hotel Cebu - SviittiCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - SviittiCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilatCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - HotellihuoneCiti Park Hotel Cebu - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07