Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Ravintola Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Palvelut Coco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone
Coco de Heaven Hotel Bali - Näkymä Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Ravintola Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Vastaanotto Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Kylpyhuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Coco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja Juomat
Alue: Jimbaran Huoneiden lukumäärä: 45
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä
848 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
5,5
Kaikki arvostelut (848)
Järjestä:
Juho T. Pariskunta Finland, 2. marraskuuta 2012
Tykkää tästä.

.
9
palattiin hotelliin kuukauden balin kiertämisen jälkeen. mukava siisti ja rauhallinen lentokentälle muutaman kilometrin matka. surffikauppaa ja paikallis ravintolaa ympärillä. löytyy toki myös muutama länkkärirafla. Pikku miinus todellavilkkaasta kadusta mikä on monesti ylitettävä koska pesulat ja ravintolat on aina tietty siä "väärällä" puolella.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juho T. Pariskunta Finland, 9. lokakuuta 2012
uus on aina uus

.
8,3
Hotelli oli kaikin puolin hyvä tilat oli uudet ja siistit palvelutoimi. ainoa miinus oli hotellin sijainti vähän kaukana kaikesta paikallisia ravintoloita tosin alueella oli.
Ilmoita tästä arvioinnista
Benita C. Pariskunta Australia, 20. elokuuta 2015
Dirty linen- hadn't been changed

Close to airport
5
The linen was really horrible and dirty, with hairs and marks all over it. It clearly hadn't be changed from the person before us. Otherwise the hotel would have been acceptable for a transit stay- located in an inconcenient place for any other stay. Don't bother with breakfast- eat at the airport.
Ilmoita tästä arvioinnista
Morgan B. Yksin matkustava New Zealand, 10. elokuuta 2015
Unclean hotel

Pool, close to airport
3
Dirty room, hair on sheets and all over bathroom. Dirty filthy bathroom smelled of urine. Can't sleep at night noisey traffic
Ilmoita tästä arvioinnista
Theresa H. Pariskunta Australia, 7. elokuuta 2015
Great transit hotel

location, clean and comfortable
8,3
We stayed at Coco de Heaven as a stopover for one night. We found it to be the best value for money accommodation that we stayed at in Bali on our trip (we stayed in 3) and would definitely recommend it to those looking for the same. We will be back next time we come through. Thank you!
Ilmoita tästä arvioinnista
Miriam N. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 2. elokuuta 2015
Love this hotel

Staff, pool, comfy bed.
8
We are always made very welcomed by the staff, they are fantastic with our daughter. We have stayed many times before and will always return as its close to my fiances family, beds comfy and airconditioner works great. If we had any problems the staff are always willing to help with anything.
Ilmoita tästä arvioinnista
Phyo T. Pariskunta Myanmar, 25. heinäkuuta 2015
Nice Room

Room, pool, friendly staff
7,3
wonderful
Ilmoita tästä arvioinnista
Elly S. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 15. heinäkuuta 2015
Very satisfaction

Price, Clean and Easy
8,3
Comfortable
Ilmoita tästä arvioinnista
Miriam N. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 13. heinäkuuta 2015
Fantastic staff

Staff, pool, comfy bed
7,3
Fantastic as usual, have stayed several times and will continue to stay when in bali, location is great for how close it is to my family. The staff are very friendly and great with my baby, they remember us everytime we go.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kristiandi K. Yksin matkustava Indonesia, 9. heinäkuuta 2015
Great budget hotel

Clean, cozy, comfortable
8
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - RavintolaCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - PalvelutCoco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja JuomatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - NäkymäCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - RavintolaCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - VastaanottoCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - KylpyhuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja JuomatCoco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja JuomatCoco de Heaven Hotel Bali - KylpyhuoneCoco de Heaven Hotel Bali - KylpyhuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04