tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Ravintola Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Palvelut Coco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone
Coco de Heaven Hotel Bali - Kylpyhuone Coco de Heaven Hotel Bali - Näkymä Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone
Alue: Jimbaran Huoneiden lukumäärä: 45
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 806 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
5,5
Kaikki arvostelut (806)
Järjestä:
Juho T. Pariskunta Finland, 2. marraskuuta 2012
Tykkää tästä.

.
9
palattiin hotelliin kuukauden balin kiertämisen jälkeen. mukava siisti ja rauhallinen lentokentälle muutaman kilometrin matka. surffikauppaa ja paikallis ravintolaa ympärillä. löytyy toki myös muutama länkkärirafla. Pikku miinus todellavilkkaasta kadusta mikä on monesti ylitettävä koska pesulat ja ravintolat on aina tietty siä "väärällä" puolella.
Juho T. Pariskunta Finland, 9. lokakuuta 2012
uus on aina uus

.
8,3
Hotelli oli kaikin puolin hyvä tilat oli uudet ja siistit palvelutoimi. ainoa miinus oli hotellin sijainti vähän kaukana kaikesta paikallisia ravintoloita tosin alueella oli.
Sabrina L. Yksin matkustava Australia, 18. maaliskuuta 2015
Super nice staff. Specially Bobi

Staff and it was so close to the airport
8
Very good, I first stayed the first night I arrived to Bali to then leave to jimbaran. Unplanned I had to stay for 2 more days in Denpasar at the end of my trip and I didn't hesitate to book again. although I would recommend to expand their food area, having a place to eat inside and not have to walk around to find something would have been good. Also the Internet could have been better.
Yantao Z. Yksin matkustava China, 14. maaliskuuta 2015
staff attitude good

Clean
9
good
Kalaiisehilvie R. Ryhmät Malaysia, 27. helmikuuta 2015
need to fix alot of things

good customer service
4
the bed has some stain..the towel wasnt clean n smells good. the fridge got some weird smell n sound. the hotel breakfast need to be more hotel standard.
Fadel M. Pariskunta Indonesia, 12. helmikuuta 2015
Near to the Airport.

Room, pool, near to the airport.
7,7
Hotel was good, near to the airport. Hotel staff was nice but, sadly there was no tv cable in my room. Maybe stay at this hotel again in the near future.
Dodi A. Pariskunta Indonesia, 23. tammikuuta 2015
friendly staff and value for money

clean, close to airport, friendly staff
8
2 days
Michael M. Yksin matkustava Australia, 23. tammikuuta 2015
Handy to the Airport..

Handy location. Value for money. Nice pool
6
Stayed over to be close to airport. Basic/small room and was a bit boxed up!
Junianty M. Pariskunta Indonesia, 20. tammikuuta 2015
Good staffs

Clean, not far from the airport
7,7
Its really fun
Julian E. Pariskunta Argentina, 16. tammikuuta 2015
Good hotel and great staff

Nice and helpful staff, good rooms with nice bathroom and a nice swimming pool
9
We had a good time there and definitely we would go there again

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - RavintolaCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - PalvelutCoco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja JuomatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - KylpyhuoneCoco de Heaven Hotel Bali - NäkymäCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C01