Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Ravintola Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Palvelut Coco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilat Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone
Coco de Heaven Hotel Bali - Näkymä Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Ravintola Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Vastaanotto Coco de Heaven Hotel Bali - Uima-allas Coco de Heaven Hotel Bali - Kylpyhuone Coco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone Coco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Coco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja Juomat
Alue: Jimbaran Huoneiden lukumäärä: 45
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä
834 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
5,5
Kaikki arvostelut (834)
Järjestä:
Juho T. Pariskunta Finland, 2. marraskuuta 2012
Tykkää tästä.

.
9
palattiin hotelliin kuukauden balin kiertämisen jälkeen. mukava siisti ja rauhallinen lentokentälle muutaman kilometrin matka. surffikauppaa ja paikallis ravintolaa ympärillä. löytyy toki myös muutama länkkärirafla. Pikku miinus todellavilkkaasta kadusta mikä on monesti ylitettävä koska pesulat ja ravintolat on aina tietty siä "väärällä" puolella.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juho T. Pariskunta Finland, 9. lokakuuta 2012
uus on aina uus

.
8,3
Hotelli oli kaikin puolin hyvä tilat oli uudet ja siistit palvelutoimi. ainoa miinus oli hotellin sijainti vähän kaukana kaikesta paikallisia ravintoloita tosin alueella oli.
Ilmoita tästä arvioinnista
Miriam N. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 13. heinäkuuta 2015
Fantastic staff

Staff, pool, comfy bed
7,3
Fantastic as usual, have stayed several times and will continue to stay when in bali, location is great for how close it is to my family. The staff are very friendly and great with my baby, they remember us everytime we go.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kristiandi K. Yksin matkustava Indonesia, 9. heinäkuuta 2015
Great budget hotel

Clean, cozy, comfortable
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Cecilia A. Ryhmät Philippines, 5. heinäkuuta 2015
Good for one night stay

With pool, good staff, good food
7,7
We arrived early so we were asked to wait for the check-in time, though they allowed us to left our luggage to look for a place to eat. The hotel was along the main road and no food establishment around the area (need to walk around 500 meters to find Benoa Square - with just Burger King).
Ilmoita tästä arvioinnista
Zuzana R. Pariskunta Czech Republic, 23. kesäkuuta 2015
Dirty and bad position

nice staff, good pool
5,7
Room was really dirty. We booked deluxe room but it was only in dream. Hotel is situated on the main street. You cant walk if you want. You have to call taxi or borow scooter. We choosed second option but first night with scooter we have a flat tire because scooter wasnt good and young.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anne G. Yksin matkustava Austria, 12. kesäkuuta 2015
Airport hotel

Close to airport nice staff
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Quang D. Pariskunta Vietnam, 5. kesäkuuta 2015
Great

Good location, good staff and tidy
9
I and my wife stay 1 night only but from here we can easily travel to Jimbaran beach and have romantic dinner. This hotel close to the airport, so it is convenience to go to the airport for the early flight.
Ilmoita tästä arvioinnista
Annisa N. Pariskunta Indonesia, 3. kesäkuuta 2015
No water

Pool
5,3
Booked for 3nights in a row,just moved after 1st night. No water in the morning,can not flush toilet,no towel exchange
Ilmoita tästä arvioinnista
Lee K. Pariskunta Malaysia, 19. toukokuuta 2015
friendly room service staffs

room service staffs, distance to jimbaran bay,
6
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - RavintolaCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - PalvelutCoco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja JuomatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin sisätilatCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - NäkymäCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - RavintolaCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - VastaanottoCoco de Heaven Hotel Bali - Uima-allasCoco de Heaven Hotel Bali - KylpyhuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja JuomatCoco de Heaven Hotel Bali - Ruoka ja JuomatCoco de Heaven Hotel Bali - KylpyhuoneCoco de Heaven Hotel Bali - KylpyhuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - HotellihuoneCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B01