tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd.,, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Coconut Village Resort Phuket - Uima-allas Coconut Village Resort Phuket - Uima-allas Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Uima-allas Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Kahvila/Kahvila Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Coconut Village Resort Phuket - Kahvila/Kahvila Coconut Village Resort Phuket - Kahvila/Kahvila
Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone Coconut Village Resort Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 85
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 667 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (667)
Järjestä:
Mathawat J. Ryhmät Thailand, 7. huhtikuuta 2013
Mukava/edullinen hotelli

Allas, sijainti ja halpa
7
Vesa S. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 10. maaliskuuta 2011
Mukava hotelli rannan läheisyydessä

Siisti allasalue, ystävällinen henkilökunta, hyvä aamiainen
7,3
Huoneemme sijaitsi kadun puolella, joten se oli valitettavasti tosi meluinen.. läpi yön jatkuva liikenne haittasi.. Huoneet tilavia ja siistejä, tosin pikapuolin remontin tarpeessa. Muuten hotellin tilat ja alue oli todella mukava, allasalue hyvin hoidettu. Aamiainen perushyvä. Hotellin oma ravintola kokeilemisen arvoinen!ruoka todella hyvää, samaten palvelu joka osastolla.
Ostosvinkki: Loistavia taululiikkeitä hotellin läheisyydessä, kannattaa tutustua! :)
Ari K. Pariskunta Finland, 6. helmikuuta 2011
Pikkunätti hotelli

Rauhallinen hotelli rantaan vievän kadun varrella. Syvä puhdas uima-allas.
7
Huoneet ovat OK vaikka kalusteet eivät ihan uusia olekkaan varsinkaan kylppärissä. Huoneiden yleiskuva on silti siisti. Kaikki tarvittava hotellissa toimi odotusten mukaan. Uima-allas oli yllättävän syvä (2,7m) toisesta päästä ja sopivasti yhteydessä matalasta päästä lasten altaaseen. Henkilökunta ystävällisyydestä huolimatta jäi vähän etäiseksi. Osalla henkilökunnasta englannin kielen taito oli tosi keikkoa. Siivoojat, yllättävää kyllä, osasivat kommunikoida asioista ja olivat tuon porukan parhaimmistoa. Muut vieraat olivat tuolloin monesta eri maasta mutta 1/4 oli Baltian maista. Hotellista ei jäänyt mitään suurta moitetta vaikkei mitään suurta kiitettävääkään. Käypä Hotelli
Hotelliin liittyvä vinkki: Lyhyt matka kävellen rantaan ja liikenne yksisuuntaisena juuri rantaan päin.
Mika T. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2010
Coconut village resort

Tilavat huoneet ja parvekkeet. Siisteys ja sijainti hyvä. Hotelli on myös erittäin rauhallinen, patongin äänet eivät kuulu hotelliin. Hotelli sopii niin perheille kuin yksin matkustaville
8,3
Hotelli vastaa hyvin luokitustaan kolmea tähteä. Hotelli on hyvä vaihtoehto jos isot allas-alueet ja uima-altaat eivät ole tärkeitä. Huoneet ja parvekkeet ovat tilavat. Hotelliin ei patongin äänet kuulu, mutta olet silti muutamassa minuutissa keskustan vilinässä.
Vinkki: Hotellilla hyvä retkien myyjä, jonka hinnat ovat vertailu kelpoiset patongin muiden retkien myyjien kanssa
Hanna-Anniina H. Pariskunta Finland, 16. joulukuuta 2009
Coconut Village Resort 3.-16.12.

+ hotellin sijainti, vain parisataa metriä rannasta ja kävelymatkan päässä banglasta sekä jungceylonista + ystävällinen ja avulias henkilökunta + aamiaisbuffet
9
Saapuessamme hotelliin aikaisin aamulla saimme tervetulodrinkit, mutta meille ilmoitettiin ettei huone ole vielä valmis edellisten vasta kirjauduttua ulos (aivan ymmärrettävää) - saimme jättää matkatavaramme hotellille säilytykseen kun odottelun ajaksi lähdimme kiertelemään lomakohdetta. Ensivaikutelma paikasta oli todella hyvä! Hotelli on edustavan näköinen ja sen sisäpiha (allasalue ja hotellihuoneiden sisäänkäynnit) on rauhaisa. Altaan reunalla on baari, josta saa kohtuuhintaista pikkupurtavaa ja tietenkin ravintolahintaisia juomia. Huoneet ovat myös hienoja kolmen tähden hotellille ja televisiosta näkyy englanninkielisiä elokuvia, mutta sänky oli melkoisen kivikova. Kylpyhuoneessa wc-istuin oli siisti, mutta sekä suihkutila että ammeen suihkuosa olivat todella kalkkeutuneita kuin niitä ei olisi juuri puhdisteltu. Itse amme oli uudehkon näköinen ja siisti. Hanoista tuleva vesi oli hieman kellertävää, mutta kyllä sillä hampaat pesi ilman ongelmaa! Mielestäni hotelli sopii sekä perheille (lastenallas löytyy) että bilematkaajillekin, juurikin mahtavan sijaintinsa vuoksi; ei kaukana mistään mutta siltikin rauhallista, huoneissa saa nukuttua yönsä ilman juhlinnan melua! Jos pitäisi keksiä joku, jolle hotelli ei sovi niin se olisi reppumatkailija joka haluaa tutustua paikallisten elämäntyyliin ja asumiseen, sillä Coconut Village Resort on suunnattu rentoutumista ja kohtuuhintaista luxusta etsivälle.
Hotelliin liittyvä vinkki: Älä käytä hotellin koneita internetsurffailuun, hinta on 100baht/15min kun internetkahviloissa hinnat ovat 1baht/min. Lisäksi internetyhteys oli todella hidas.
Scott H. Yksin matkustava Canada, 14. joulukuuta 2014
Coconut Village Resort (Phuket)

Staf freindly and helpfull
8,3
Foo K. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 26. marraskuuta 2014
2 star hotel

parking lots, parking lots and parking lots
4
Definately not up to the standard. This is the 3rd times I've stayed her over 6 years and it's getting from bad to worst. The conditions is bad. And it is not meant for anyone who is on wheelchair. The staffs is bad. Not all but should say a few. Maybe they welcome westerner more as their attitude can be clearly seen. There is an incident that I told them that the air con is not working and the staff can tell me that it takes time to get cold. But it's after 3 hours that I on the air con and call call them. I asked if can change the room and she immediately replied it's all fully booked. We can see that there are plenty of empty rooms. But we still let them fix the air con and after another 3 hours they finally said they will changed another for us. I must say all the front desk staffs are lousy. Esp a half man half woman staff. As we have 3 rooms, we like to gather in one room after our swim to chit chat. And 1 of my family left her towel in my room. After the housekeeping the next day, they replace only 2 towels which make the towel my mother left go missing. And we were asked to pay to it. Telephone not working and mosquito all over the room. Not only mine but all the 3 rooms. This is the 9 times in phuket and 3rd times in this hotel. I'm sure there are plenty of hotels offer better rooms better price and better service that this.
Foo K. Ryhmät Singapore, 26. marraskuuta 2014
run down hotel with bad staffs
3
Unpleasant. Not friendly. Rooms run down. Staffs attitude problem.
Christopher J. Yksin matkustava Australia, 24. lokakuuta 2014
Excellent

Staff / service / food
9,7
Very good
Volker D. Yksin matkustava Germany, 21. lokakuuta 2014
Good value for money

Location,not too big,quiet
3,3
I enjoyed my stay very much other than for the many without manners beeing there at my time.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - Uima-allasCoconut Village Resort Phuket - Uima-allasCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - Uima-allasCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - Kahvila/KahvilaCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - Ruoka ja JuomatCoconut Village Resort Phuket - Kahvila/KahvilaCoconut Village Resort Phuket - Kahvila/KahvilaCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - HotellihuoneCoconut Village Resort Phuket - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Coconut Village Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B04