Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Comfort Lodge

2/F Block A, Knight Garden, 7 - 8 Tak Hing Street, Jordan, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,6

yhteensä 883 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
6,4
Sijainti
8,3
Henkilökunta
6,2
Hotellin kunto/siisteys
6,5
Huonemukavuus/taso
6,7
Ruoka/syöminen
5,5
Kaikki arvostelut (883)
Järjestä:
Erno V. Yksin matkustava Finland, 28. helmikuuta 2011
Viihtyisä budjettihotelli

Ystävällinen palvelu, hyvä sijainti
7,7
Hotelli on vaikea löytää (sisäpihalla, ei opasteita kadulle). Huoneet ovat siisti mutta hyvin pienet. WC-pesuhuone on pieni ja suihkussa joutuu käymään lähes wc-istuimen päällä. Henkilökunta oli ystävällistä ja huoneet siivottiin päivittäin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rio S. Liikematkailija Indonesia, 12. tammikuuta 2016
fraud
2
it completely fraud, please take care. it not a hotel, its apartment more likely, we have to ring a bell to enter, all maid were wearing pajama, i've ask to change the bedcover but they just ignore me, we cannot lock the door properly, room's smell is musty. light very dimmed
Ilmoita tästä arvioinnista
Pupana K. Pariskunta Thailand, 5. joulukuuta 2015
Near MTR Jordan

Near MTR, Shopping Street, Safety
6
+ This hotel is very near mtr jordan and shopping street - the light in the room is not enough for using
Ilmoita tästä arvioinnista
Yu W. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 19. marraskuuta 2015
More like a Hostel

Location , friendly staff , clean rooms
6
It's disappointing that I did not get all the rooms as per my booking . Only 2 rooms were according to my booking . Instead of a super double room , I got a room with one double bed . The double bed is too small for 2 adults . Instead of a twin room , I was given 2 single rooms .
Ilmoita tästä arvioinnista
Richard K. Liikematkailija United States of America, 6. marraskuuta 2015
Location good but for slightly more expensive

none
5,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Robert C. Liikematkailija United States of America, 23. syyskuuta 2015
location

location
5,3
Sleep well.
Ilmoita tästä arvioinnista
Son T. Pariskunta Vietnam, 22. kesäkuuta 2015
good hotel

near center trading
8,7
very good
Ilmoita tästä arvioinnista
Szeto P. Liikematkailija Hong Kong, 17. kesäkuuta 2015
Near MTR

Near mtr, comfortable, cheap rental
6
Ilmoita tästä arvioinnista
Szeto P. Liikematkailija Hong Kong, 11. kesäkuuta 2015
Near MTR, cheap rental

Near MTR, cheap rental, convenience
5,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Chong T. Liikematkailija Malaysia, 24. toukokuuta 2015
Just for a night

Cheap for overnight
6
OK .. only.. nothing good
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
Comfort Lodge Hong KongComfort Lodge Hong Kong - KylpyhuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - Hotellin sisätilatComfort Lodge Hong Kong - PalvelutComfort Lodge Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetComfort Lodge Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetComfort Lodge Hong Kong - PalvelutComfort Lodge Hong Kong - KylpyhuoneComfort Lodge Hong Kong - KylpyhuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - HotellihuoneComfort Lodge Hong Kong - Sisäänkäynti


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A06