tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Korallisaari, Phuket, Thaimaa 83130 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Coral Island Resort Phuket - Sisäänkäynti Coral Island Resort Phuket - Ravintola Coral Island Resort Phuket - Uima-allas Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Ranta Coral Island Resort Phuket - Kylpylä Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Coral Island Resort Phuket - Ympäristö Coral Island Resort Phuket - Ranta
Coral Island Resort Phuket - Ympäristö Coral Island Resort Phuket - Ravintola Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone Coral Island Resort Phuket - Hotellihuone
Alue: Korallisaari Huoneiden lukumäärä: 64

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 315 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,0
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (315)
Järjestä:
Tuomo L. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 11. maaliskuuta 2013
rauhallinen, rentouttava, terveyttä edistävä

rauhallisuus, meluttomuus, kaikki toimi
6,7
miellyttävä, rentouttava, kuntoa parantava eli paljon uintia ja erinomaista thaihierontaa sekä ruokaa kohtuullisesti
Heikki K. Pariskunta Finland, 12. maaliskuuta 2012
Rauhallinen hotelli mukavalla saarella

rauhallinen ja hiljaiinen
8
Siistit bungalowit ja myös aika halvat. Maaliskuussa huoneet olivat 29e per yö. Miinuksena oli saaren sähköt jotka olivat poissa klo 10-11 ja 15-17. Lisäksi yksi ravintola ja yksi baari tarkoittavat sitä että hinnat ovat muuta thaimaata huomattavasti korkeammat. Me olimme siellä 3 yötä ja se tuntui ihan sopivalta ajalta, ei missään nimessä viikoksi sinne. Päivällä rannan toiseen päähan tulee satoja turisteja, mutta hotellin rannassa sai aika rauhassa olla
Nähtävyysvinkki: Kannattaa vuokrata snorkkelit ja lähteä snorklaamaan saaren edustalle
Juha K. Pariskunta Finland, 10. helmikuuta 2012
hotelli paratiisisaarella

illalla rauhallinen kun päivämatkaajat poistuneet
7,7
Rentoututtavaa makailua kuutamossa rannalla kuun loisteessa. sopii hyvin avio / avopareille.
Nähtävyysvinkki: koralleja voi ihailla laskuveden aikaan ilman että snorklaa ( tossut jalkaan )
Markku V. Pariskunta Finland, 14. helmikuuta 2010
Unohtumaton loma Coral Islandilla!

Erittäin rauhallinen ja kaunis paikka. Täällä viihtyy perheet ja stressaantuneet, myös hääparit. Todellinen levon ja rauhan tyyssija. Upea ja puhdas meri.
9,3
Saari + siellä sijaitseva hotelli ovat ainutlaatuisia. Hinta oli edullinen ja hinta-laatusuhde loistava. Venekuljetuksen voisi hoitaa hotelli itse, koska aikataulut on mitä sattuu eikä oikein tiedä mikä kanava valita venekuljetus olisi järkevä, koska mielestäni helppoa se ei ollut, kun hintahaitari oli valtava. Saarella oli vain yksi hieroja, eikä sinne päässyt niinpaljon kuin olisi halunnut. Kuitenkin hieronta/hoito meren rannalla luonnon ääniä kuunnellen on uskomaton kokemus.
Hotelliin liittyvä vinkki: Varaa heti hoito itsellesi saapuessasi, tai sitten jäät ilman!
Sanna H. Pariskunta Finland, 23. tammikuuta 2010
Kiva paikka

Hotellissa oli kiva asua ja henkilökunta oli ystävällistä. Suosittelen hotellia matkustajille jotka haluavat viettää muutaman päivän rauhallista lomaa.
10
Nina A. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2010
Perus bungalovi paratiisissa

Pieni söpö oma piha. Herkullinen buffet- ruokailu. Banana beach kävelymatkan päässä, vielä hiukan rauhallisempi ranta. Paratiisi! Valtavasti erilaisia kaloja ihan rannassa.
10
Rauhaliinen ja siisti perus bungalovi. Hotelli tarjosi päivittäin iltapäiväkahvin aikaan pienen makean leivonnaisen.
Wai K. Perhe pienten lasten kanssa Macau, 13. elokuuta 2014
Disappoint Coral Island Resort

Location, beach, no more...
5,3
We came Coral Island since 2006 and came everyear, but this year make us be very disappoint, when we arrived this time, manythings were changed, there are no more smile from the staffs, we could not bring any out side water or fruit, this is a bundled consumption, we never imagine it happend in Phuket. We won't come to Coral Island again anymore,
James C. Ryhmät New Zealand, 25. kesäkuuta 2014
Relaxed

Friendly staff and dogs; good breakfast; nice pool
6,3
We had hoped to do some snorkelling but sea was rough and dirty. Not many things to do so we just relaxed. If you have been to any Pacific island you wouldn't rate this at all. Staff were friendly and helpful. A kettle in the room would be great.
Joy N. Pariskunta Singapore, 23. kesäkuuta 2014
The russian island in thailand

a few steps to the beach
5
My experience there was boring. The island is pretty dead and quiet by late afternoon time. The only restaurant open is the one from the resort, although researching tells me there are 4 restaurants on the island. Not much activities to do. I mean, even if you are looking for an activity to do, it's all in russian, how would you understand? Since we were bored, we went back to the room... to watch TV. :( Ya i know, beach nice view, but yet we were watching TV. After 8 hours on the beach, we went back to the room and found that there are 10 Tv channels. 3 thais, 5 russians, and 1 north korean national TV. Interesting... I wonder who are the targeted audience for that channel. Tap water is salty... after a full day on the beach, bathing in salty water is the last thing I want to do. Air-con is not strong enough. Power disrupt in the middle of the night. But I managed to fall asleep to the tidal sounds right outside my door. Pros and cons of staying here, a family/friends trip here will be good. Definitely not for couple.
Steven M. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 24. toukokuuta 2014
Russian run island but still fun.

Peaceful,romantic, nice beach
6,7
We had previously been to Coral Island and we were shocked this time around to be greeted by two Russian guys at reception telling us we couldnt bring any food or drinks onto the island and so they took our duty free alcohol and our water bottles from us and said they would be returned to us when we left the island. The island was mainly full of Russian tourists and the menu included Russian food. So it was certainly a big change from our previous trip. Nonetheless we still had a great time on the island and it was a peaceful and relaxing stay.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - SisäänkäyntiCoral Island Resort Phuket - RavintolaCoral Island Resort Phuket - Uima-allasCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - KylpyläCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - YmpäristöCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - YmpäristöCoral Island Resort Phuket - RavintolaCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetCoral Island Resort Phuket - RavintolaCoral Island Resort Phuket - RavintolaCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - NäkymäCoral Island Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - KylpyläCoral Island Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCoral Island Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCoral Island Resort Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCoral Island Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCoral Island Resort Phuket - HuvilaCoral Island Resort Phuket - NäkymäCoral Island Resort Phuket - Uima-allasCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - RantaCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - HotellihuoneCoral Island Resort Phuket - Hotellin sisätilatCoral Island Resort Phuket - Hotellin sisätilatCoral Island Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCoral Island Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCoral Island Resort Phuket - KylpyhuoneCoral Island Resort Phuket - Hotellin sisätilatCoral Island Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliCoral Island Resort Phuket - RavintolaCoral Island Resort Phuket - Uima-allasCoral Island Resort Phuket - Pubi/Aula


AS-AGWEB-3C03