Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

CQ Comfort Hotel Wellington

213 Cuba Street, Wellingtonin keskusta, Wellington, Uusi-Seelanti

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 435 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,1
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (435)
Järjestä:
Antti P. Pariskunta Finland, 12. helmikuuta 2013
Hyvä sijainti mutta pieni huone

Hyvä sijainti
7,3
Pieni ja vähän nuhjuinen huone, mutta hyvä sijainti ja edullinen.
Mira P. Pariskunta Finland, 19. joulukuuta 2012
hyvä sijainti

keskellä kaupunkia
5
Cuba streetillä ravintoloiden lähellä, loistava sijainti siis. Shoppailu paikat 10 min kävelyn päässä. Huoneissa olematon äänieristys mutta siistiä. Ihan ok valinta hintaan nähden.
Debbie I. Pariskunta New Zealand, 19. toukokuuta 2016
Comfort
6,7
Didn't really enjoy the restaurant. Told blue warahau for the fish....it was monkfish also pesto left off dish. Otherwise enjoyed our stay although a fridge would have been nice seeing as we were 3 night.
Gary M. Pariskunta Australia, 16. toukokuuta 2016
Excellent location, reasonably priced.
5,3
Travelers could do no better than CQ for the price and amenities. Well satisfied.
Lyudmila S. Yksin matkustava Russia, 15. toukokuuta 2016
Fine stay at CQ Comfort Hotel
6,7
I liked the room very much. It was clean and quiet, and there was a selection of coffee and tea in the room, as well as a nice kettle, and a good shower. The staff is also very friendly. Thank you!
Alice F. Pariskunta New Zealand, 8. toukokuuta 2016
Great location and service
6
The room was smaller than I expected for the money, but otherwise I thought it was great :). Really great reception staff.
Warwick H. Liikematkailija New Zealand, 29. huhtikuuta 2016
.
6
.
Brent R. Pariskunta New Zealand, 28. huhtikuuta 2016
Ok hotel
5
Older style hotel, small room, but clean , and close to many small bars and restaurants, A big thanks to lady on front desk that sorted my accommodation problems out after a bit of convincing, as I had mucked up the dates.
Jenny T. Pariskunta Malaysia, 27. huhtikuuta 2016
Location & convenient
6
Very good staying in this hotel
Jenny T. Pariskunta Malaysia, 27. huhtikuuta 2016
Location & Shopping
6,3
Very strategic located at the Cuba street with eatery and shops surrounding
1-2/2 arvioinnista
CQ Comfort Hotel Wellington WellingtonCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Pubi/AulaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Pubi/AulaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin ulkopuoliCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Kahvila/KahvilaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin ulkopuoliCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Pubi/AulaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - KuntosaliCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin ulkopuoliCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Uima-allasCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Ruoka ja JuomatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin ulkopuoliCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Kahvila/KahvilaCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin ulkopuoliCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - HotellihuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - HotellihuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin ulkopuoliCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - HotellihuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - HotellihuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - HotellihuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - KylpyhuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilatCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - HotellihuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - HotellihuoneCQ Comfort Hotel Wellington Wellington - Hotellin sisätilat


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B08