tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Crown Regency Hotel Fuente
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Virkistysmahdollisuudet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Ravintola Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Ravintola Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellin ulkopuoli Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Kokoushuone Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Buffet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Virkistysmahdollisuudet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Uima-allas Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pubi/Aula Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Virkistysmahdollisuudet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Virkistysmahdollisuudet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellihuone Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellihuone Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellihuone Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellihuone Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellihuone
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Aula Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Kaupat Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellin ulkopuoli Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Uima-allas Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Kokoushuone Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Palvelut Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Palvelut Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Palvelut Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Palvelut Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Palvelut Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Ravintola
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 470

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1790 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (1790)
Järjestä:
Aleksi H. Pariskunta Finland, 21. kesäkuuta 2010
Ihan OK, ei valttamatta kuitenkaan hintansa arvoin

Henkilokunta
6,3
Huone oli itsessaan ihan mukava. Ikkunat olivat likaiset. Hotellissa on aivan alimitoitetut hissit (hissia joutuu odottelemaan & hissit taynna). Monissa yksityiskohdissa nakyi huonon suunnittelun merkkeja. Uima-allas oli tervetullut. Hintaan sisaltyva kuntosali oli ihan hyva. Aamiasbuffet oli kohtalaisen kattava, mutta luulen saaneeni aamiaisesta sairaalahoitoa vaatineen ruokamyrkytyksen. Henkilokunta oli avuliasta ja iloista. Silti, kaiken kaikkiaan hotelli oli mielestani ylihintainen: talla rahalla olisi odottanut parempaa (ruokamyrkytyksesta puhumattakaan)
Francis A. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 12. huhtikuuta 2015
Hotel and sky experience

a four star hotel accomodation, comfortable and relax rooms. Unforgetable sky activities worth experincing.
8,7
Rochelle B. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 2. huhtikuuta 2015
It's okay!

Skywalk.edge coaster, zip line
6
Short. Was not able to enjoy the pool. I did the edge coaster and skywalk. People are nice
Enrilyn E. Yksin matkustava Philippines, 31. maaliskuuta 2015
home with a view

location and friendly staff
7,7
I enjoyed my stay at this hotel. Was able to try the skywalk. The staff were all friendly and helpful. I just wish the room immediately comes with free breakfast.
Ike L. Yksin matkustava United States of America, 27. maaliskuuta 2015
elevators can get confusing

location, starbucks downstaitrs
6,7
average
Paul C. Pariskunta United States of America, 27. maaliskuuta 2015
acceptable

staff
7,3
Pleasant
Chris S. Pariskunta Australia, 23. maaliskuuta 2015
holiday

location and thats about it
5,7
This hotel suc##. The staff are terrible but not as bad as the rooms. The rooms have no ceiling lights, only lamps so the rooms are very very dark. That make makes it hard the see how clean the room is. Also no lights in the bathroom. The hotel is very busy as they hold events there so the wait for the lift takes forever and always full. Ill never stay in this hotel again.
Tyler E. Yksin matkustava Canada, 22. maaliskuuta 2015
Ok option in the centre of town but...

Lots of stuff happening and great location
6,3
The elevators are absolutely ridiculous...you wait wait wait
Stanley K. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 22. maaliskuuta 2015
so long jacket and camera

location, pool area, view..
7
Had my jacket and brand new water camera stolen from our room. Thank goodness I locked all other valuables in the safe. We didn't notice the items missing until after check out. I went to go use the camera for the first time. ...and to my surprise it was gone from my bag...Lesson learned. .if it doesn't fit in the safe. ..bring it with.
Davoud R. Yksin matkustava United States of America, 17. maaliskuuta 2015
Bath room dirty

Bed was clean
5
Got out after one night stay

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Crown Regency Hotel & Towers CebuCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VirkistysmahdollisuudetCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RavintolaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RavintolaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellin ulkopuoliCrown Regency Hotel & Towers Cebu - KokoushuoneCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BuffetCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VirkistysmahdollisuudetCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Uima-allasCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pubi/AulaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VirkistysmahdollisuudetCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VirkistysmahdollisuudetCrown Regency Hotel & Towers Cebu - HotellihuoneCrown Regency Hotel & Towers Cebu - HotellihuoneCrown Regency Hotel & Towers Cebu - HotellihuoneCrown Regency Hotel & Towers Cebu - HotellihuoneCrown Regency Hotel & Towers Cebu - HotellihuoneCrown Regency Hotel & Towers Cebu - AulaCrown Regency Hotel & Towers Cebu - KaupatCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Hotellin ulkopuoliCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Uima-allasCrown Regency Hotel & Towers Cebu - KokoushuoneCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PalvelutCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PalvelutCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PalvelutCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PalvelutCrown Regency Hotel & Towers Cebu - PalvelutCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Ravintola


AS-AGWEB-3C03