tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malesia 93756 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Aula Damai Beach Resort Kuching - Sisäänkäynti Damai Beach Resort Kuching - Lasten klubi Damai Beach Resort Kuching - Uima-allas Damai Beach Resort Kuching - Uima-allas Damai Beach Resort Kuching - Kuntosali Damai Beach Resort Kuching - Virkistysmahdollisuudet Damai Beach Resort Kuching - Virkistysmahdollisuudet
Damai Beach Resort Kuching - Virkistysmahdollisuudet Damai Beach Resort Kuching - Kylpylä Damai Beach Resort Kuching - Ravintola Damai Beach Resort Kuching - Ravintola Damai Beach Resort Kuching - Ravintola Damai Beach Resort Kuching - Ravintola Damai Beach Resort Kuching - Ravintola Damai Beach Resort Kuching - Ranta Damai Beach Resort Kuching - Ympäristö Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli
Alue: Damai / Santubong Huoneiden lukumäärä: 224

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 821 arviota

Vastinetta rahalle
7,1
Sijainti
7,7
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (821)
Järjestä:
Suvi-Tuuli S. Pariskunta Finland, 27. marraskuuta 2011
Ihana hotelli ja loistava palvelu

Palvelu ravintoloissa, altaalla ja vastaanotossa oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista, asiat hoituivat nopeasti ja sujuvasti. Asuimme chaletissa ja huone oli todella tilava ja viihtyisä. Ravintoloista erityisesti Fisherman's catch oli erinomainen, todella hyvät kalaruuat.
9
asuimme avomieheni kanssa viikon hotellissa ja pidimme kovasti. palvelu oli ensiluokkaista ja tilat viihtyisät ja siistit. ravintolat olivat hyviä ja baarityöntekijät ammattitaitoisia. olimme varanneet kuljetuksen lentokentältä ja vastassa olikin erittäin mukava ja puhelias kuljettaja. retki bakon kansallispuistoon ja kuljetus kuchingin kaupunkiin onnistuivat myös kätevästi hotellin kautta. lomamme oli marraskuun lopulla, joten borneolla oli tuolloin sadekausi. monsuunisateita tuli päivittäin, tavallisesti iltapäivisin. sade kesti yleensä kuitenkin korkeintaan tunnin, joten siitä ei ollut suurempaa haittaa. merenkäynti oli voimakasta ja iltapäiväisin ei uskaltanut uimaan aaltojen tullessa aivan ylös asti. damai beach on kuitenkin erinomainen lomakohde sadekaudellakin, hotelli oli melko tyhjillään ja useimmiten olimme ainoat asiakkaat ravintolassa. tämä takasi hyvän palvelun ja oman rauhan.
Nähtävyysvinkki: Bako national park oli elämys. Matka puistoon kestää noin 1,5 tuntia (45min autolla ja 30min veneellä). Kiersimme puiston reittejä taitavan oppaan kanssa, jonka saimme hotellin kautta. Reitit olivat paikoin haastaviakin, mutta niistä voi toki sopia oppaan kanssa.
Albert S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 26. joulukuuta 2014
Good for family with children

Beach
3,7
Poor breakfast.
Bong Y. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 25. joulukuuta 2014
room

dusty, just nice, near beach
4,7
everything ok
Thu J. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 25. joulukuuta 2014
Value for money hotel

Beautiful scenery
8
Satisfied
Leh S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 22. joulukuuta 2014
Poor room facilities
4
1. Bed is uncomfortable and old, 2. Bedsheet is dirty, 3. No water supply or low water pressure during peak hour, 4. Room is smelly, 5. Door key provided by front desk not functioning
Jeffrey Y. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 17. joulukuuta 2014
Nice Beach Hotel

Nice Beach, Big Room, Clean
6,7
Good. Chalet room is big but toilet is a bit small. Exterior looks old but inside is refurbished. Breakfast food choices is limited. Swimming pool is not big enough for peak seasons with a lot of children.
Justina K. Perhe pienten lasten kanssa Brunei Darussalam, 16. joulukuuta 2014
Disappointed

The Beach, The View & The fresh Air
3,3
Charlet Room was sandy and very dirty. Room wasn't clean & the toilet Smell really bad. Towel was smelly also. Pool towel station is always out of towel and the pool was cloudy.
Bibiana L. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 13. joulukuuta 2014
Could Have Been Better

Locality, View, Friendly Staff
5,3
Just pleasant. Area by the board-walk along the sea-view of the Resort would have been better utilized if more lounge chairs are placed along board-walk, instead of just around pool-side.
Yean N. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 13. joulukuuta 2014
Unhappy With room arrangement

Normal only.
5,7
i'm not very happy with this booking because Damai put me to stay at Hillview room. Actually i booked was garden balcony view. I had asked the staff but they reply me that Agoda arrange to stay at Hillview. To me i felt that has been cheated because room type is different from what i booked. Secondly, i don't like hill because i have two small kids. It was give me a trouble to up and down. Hope there is no next time for this issue. Thanks.
Lim G. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 10. joulukuuta 2014
Old and dusty floor room

Cold ice beer, windy beach, and green surrounding.
5,7
The hotel building is old and the room is same age too. Found the room lighting are dim. Please do not open the balcony sliding door, you mat attacked by a lot of big size mosquito. We add an extra bed and notice bed spring is very old and concave. The bed sheet is yellowish stained too. I found the pool is a bit dangerous for kids use because the water glide down area water level is too height which those kids who do not know swimming may drown if its parent overlooking it. I think the water level should at no more than a feet height. During night time, not much we can do and only having a time in a bar. Is nice cold beer but the snooker table mat is torn and some of the snooker Q head stud is totally miss off! During morning breakfast, staff really friendly to help us for seat arrangement. By the restaurant ambiance is too warm. The AC are available but it doesn't emit chill air. Overall I am i m in the opinion this hotel needs some refurbishment.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - AulaDamai Beach Resort Kuching - SisäänkäyntiDamai Beach Resort Kuching - Lasten klubiDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - KuntosaliDamai Beach Resort Kuching - VirkistysmahdollisuudetDamai Beach Resort Kuching - VirkistysmahdollisuudetDamai Beach Resort Kuching - VirkistysmahdollisuudetDamai Beach Resort Kuching - KylpyläDamai Beach Resort Kuching - RavintolaDamai Beach Resort Kuching - RavintolaDamai Beach Resort Kuching - RavintolaDamai Beach Resort Kuching - RavintolaDamai Beach Resort Kuching - RavintolaDamai Beach Resort Kuching - RantaDamai Beach Resort Kuching - YmpäristöDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - YmpäristöDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - YmpäristöDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Näkymä


AS-AGWEB-3B02