Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malesia 93756 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Damai Beach Resort Kuching - Näkymä Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Näkymä Damai Beach Resort Kuching - Näkymä Damai Beach Resort Kuching - Näkymä Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Vastaanotto Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Parveke/Terassi Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli
Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Sisäänkäynti Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoli Damai Beach Resort Kuching - Hotellihuone Damai Beach Resort Kuching - Uima-allas Damai Beach Resort Kuching - Näkymä Damai Beach Resort Kuching - Uima-allas Damai Beach Resort Kuching - Uima-allas Damai Beach Resort Kuching - Uima-allas Damai Beach Resort Kuching - Näkymä
Alue: Damai / Santubong Huoneiden lukumäärä: 224

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä
1014 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,0
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (1014)
Järjestä:
Ella S. Pariskunta Finland, 20. tammikuuta 2015
Merinäkymä

Tilava mökkihuoneisto, ruoka ja rannan, meren sekä vuoren läheisyys.
7,3
Mikäli mökkuhuoneemme olisi ollut uudistettu olisi ollut miellyttävämpää. Viereisen huoneen (lapsiperhe) äänet kuuluivat liian hyvin. Oli sadekausi, joten satoi aika paljon. Mökistä oli hieno merinäkymä ja ravintolasta sai hyvää ruokaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Suvi-Tuuli S. Pariskunta Finland, 27. marraskuuta 2011
Ihana hotelli ja loistava palvelu

Palvelu ravintoloissa, altaalla ja vastaanotossa oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista, asiat hoituivat nopeasti ja sujuvasti. Asuimme chaletissa ja huone oli todella tilava ja viihtyisä. Ravintoloista erityisesti Fisherman's catch oli erinomainen, todella hyvät kalaruuat.
9
asuimme avomieheni kanssa viikon hotellissa ja pidimme kovasti. palvelu oli ensiluokkaista ja tilat viihtyisät ja siistit. ravintolat olivat hyviä ja baarityöntekijät ammattitaitoisia. olimme varanneet kuljetuksen lentokentältä ja vastassa olikin erittäin mukava ja puhelias kuljettaja. retki bakon kansallispuistoon ja kuljetus kuchingin kaupunkiin onnistuivat myös kätevästi hotellin kautta. lomamme oli marraskuun lopulla, joten borneolla oli tuolloin sadekausi. monsuunisateita tuli päivittäin, tavallisesti iltapäivisin. sade kesti yleensä kuitenkin korkeintaan tunnin, joten siitä ei ollut suurempaa haittaa. merenkäynti oli voimakasta ja iltapäiväisin ei uskaltanut uimaan aaltojen tullessa aivan ylös asti. damai beach on kuitenkin erinomainen lomakohde sadekaudellakin, hotelli oli melko tyhjillään ja useimmiten olimme ainoat asiakkaat ravintolassa. tämä takasi hyvän palvelun ja oman rauhan.
Nähtävyysvinkki: Bako national park oli elämys. Matka puistoon kestää noin 1,5 tuntia (45min autolla ja 30min veneellä). Kiersimme puiston reittejä taitavan oppaan kanssa, jonka saimme hotellin kautta. Reitit olivat paikoin haastaviakin, mutta niistä voi toki sopia oppaan kanssa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sophie R. Pariskunta France, 29. elokuuta 2015
Good but Need renovation

Location, food, pool
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Ong B. Pariskunta Malaysia, 29. elokuuta 2015
Bad room condition but good staff service

nice view, near culture village and nice pool
6,3
We were staying at the Hill Top Rooms during week. The view to the sea and swimming pool was quite nice. But, we felt like we were the only one staying there, most guests were staying near the sea. At night was quite scary and quiet. Almost all the rooms there were unoccupied. Worse thing was that we were not allowed to drive our car to the hill top. When we needed to go to lobby or beach, we had to wait for hotel bus to take us. Besides, The hill top room was quite old and toilet flushing was not working properly. Fortunately, after complained, the hotel staff switched our room to the chalet near the beach with much better room condition. Conclusion, the hill top room is not value for money compared to the chalet.
Ilmoita tästä arvioinnista
Khiddir N. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 26. elokuuta 2015
A must stay hotel in Damai Beach

Staff, Room and Location
9,3
Enjoyed it, room is affordable, clean and tidy, breakfast is good, just a stone throwaway from the beach but in room dining is on the expansive site but understandable given the tourist rate...all in all it was worth it
Ilmoita tästä arvioinnista
Hamzah H. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 26. elokuuta 2015
Nice location

Nice view of Mount Santubong, near to Sarawak Cultural Village & Damai Central, affordable
8,3
So far so good. Nice place to stay.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jenny N. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 23. elokuuta 2015
GOOD,BUT NEED MORE IMPROVEMENTS ON HOTEL CONDITION

FOOD,STAFF PERFORMANCE,ROOM COMFORT
5,3
SHOULD UPGRADE THE TELEVISION IN THE ROOM,SHOULD HAVE BATH TUB IN IT,EXTRA FLOOR MAT & TOWEL.BECAUSE I WAS STAYING AT BLOCK 7,IN HILLVIEW,I NEED TO WALK VERY FAR TO THE SWIMMING POOL AND BEACH.I AM NOT VERY STATISFY ABOUT THE ROOM ARRANGEMENT,I DIDN'T EXPECT I WAS BEEN ARRANGED TO STAY AT THAT BLOCK.OVERALL,I ONLY STATISFIED THE BREAKFAST,THE FOOD & BEVERAGE IS GOOD.
Ilmoita tästä arvioinnista
Marc V. Perhe isojen lasten kanssa Belgium, 23. elokuuta 2015
Pleasant Stay

local food, location near to Damai Golf, hill top swimming pool
8
We enjoyed our stay. The hotel is more than 20 years old and here and there this is noticeable. A refurbishment is ongoing. We got a free upgrade to hill top seaview rooms with double beds. We enjoyed the comfortable, big rooms with balcony but on the minus side a slow wifi and an outdated TV. The hill top swimming pool is fantastic. Free transport to the wonderful Damai Golf Course.
Ilmoita tästä arvioinnista
Boon H. Pariskunta Singapore, 22. elokuuta 2015
Nice sea view

confortable, food and relaxing place
6,3
It is a nice and relaxing environment. the room is overall comfortable and breakfast is quite nice.
Ilmoita tästä arvioinnista
Melissa S. Yksin matkustava United States of America, 22. elokuuta 2015
Dated hotel and very poor experience.
2,3
I was very disappointed with my stay. The hotel room had mildew damage- and the smell was overwhelming. I was upgraded to a new room, however, the carpet in that room smelled the same. There was a conference going on the same time and the breakfast buffet was dirty and the food was cold. I was harassed by the men from the conference and felt unsafe. I would not stay there again.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - VastaanottoDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - Parveke/TerassiDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - SisäänkäyntiDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - Hotellin ulkopuoliDamai Beach Resort Kuching - HotellihuoneDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - NäkymäDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Uima-allasDamai Beach Resort Kuching - Kahvila/KahvilaDamai Beach Resort Kuching - Kahvila/KahvilaDamai Beach Resort Kuching - Leikkikenttä


AS-AGWEB-3A01