Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Danau Toba Hotel International

Jl. Imam Bonjol No. 17, Medan Maimun, Medan, Indonesia (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Executive Lounge Danau Toba Hotel International Medan - Kahvila/Kahvila Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Kahvila/Kahvila Danau Toba Hotel International Medan - Ravintola Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone
Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone Danau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone
Alue: Medan Maimun Huoneiden lukumäärä: 270

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä 448 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,1
Sijainti
7,9
Henkilökunta
6,9
Hotellin kunto/siisteys
6,8
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (448)
Järjestä:
Marko S. Pariskunta Finland, 5. kesäkuuta 2013
Medanin ytimessä

Hyvä sijainti, siistit huoneet ja hyvä aamupala Indonesialaisittain
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Marianne P. Pariskunta Finland, 28. toukokuuta 2012
erinomainen sijainti, tilavat huoneet

Tilava, siisti huone. Kunnon kirjoituspoyta huoneessa - tyomatkustajaa ajatellen.
6,7
Hotellin henkilokunta erittain ystavallista, niin vastaanotossa kuin ravintoloissakin. Hotellilla mukava uima-allasalue, liukumakineen ajatelen lapsiperheita. Myoskin hotellin vieressa leikkipaikkaalue. Huone oli siisti ja tilava, mutta varitys ja kalustus kaipaisi udistamista. Huoneessa oli erillinen kunnonkokoinen kirjoituspoyta. Lobbybaari viihtyisa, mutta ruoka ravintola iso - vanhahtava. 2 televisiota eri seinilla, joista eri kanavilta tuli ohjelmaa dinnerin aikana! Ruoka ihan Ok. Hotellin sijainti hyva, noin 10 min kavely isoon kauppakeskukseen ja hotellin viereisessa rakennuksessa ATM.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chee M. Liikematkailija Malaysia, 17. tammikuuta 2016
Old...Bad and poor in room facilities
2,7
When the 1st day i check into the hotel, i found that the fridge is out of order, so i call up the hotel manager and complain about it, the they change me to the other room, but then i found that the bath room long bath tap water tap was out of order and the shower head was leaking, then i call to the manager again and asking to change the room, but they only sent a maintenance guy came to my room and check its, the water tap control was loose and cant adjust the water tempreture. But the maintenance guy told me that in Indonesia all the water tap controls are like that, and i still can use it, but the water tempreture is very hot too use for the shower. So i need to use the basin water for my shower for my 3 days stay at Danao Toba. This is the worst experience for me. Hope this issue can be solve ASAP. Thanks
Ilmoita tästä arvioinnista
Nur H. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 18. joulukuuta 2015
nice hotel

spacious room, nice swimming pool
7,3
The room is spacious but bathroom i think need some renovation. My kids loves the swimming pool. Breakfast has not much variaties. Easy to get taxi outside of the hotel. Overall it was a good stay.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jimmy G. Liikematkailija Indonesia, 18. joulukuuta 2015
A old property.

The staff is very friendly
4,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Edwin F. Liikematkailija Singapore, 14. joulukuuta 2015
Nice hotel location but very old and poor service.

The location was great, very accessible, nice swimming pool
5
It was very disappointing as the service tendered by the receptionist was bad. She refused to give extra room key card even though we were 2 persons sharing the room. Weirdest thing is their bathrooms have more hot water than cold water. The water pressure was excellent when turned towards the hot water, but when you turned to the cold water on the tap, you will just get very low water pressure level. Why i said almost all the rooms, we changed the rooms twice, all the same. Same goes for my other colleagues' rooms.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ganeswaran S. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 13. marraskuuta 2015
comfortable hotel for our journey

food, staff performance, rooms comfortable
10
have been book this hotel for 4 times and had a wonderful stay in this hotel.... will prefer to recommend this hotel to my friends .....
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohd S. Liikematkailija Malaysia, 26. lokakuuta 2015
everything very good

food , interior , friendly staff
9
everything good
Ilmoita tästä arvioinnista
Saiful B. Liikematkailija Malaysia, 23. lokakuuta 2015
Old hotel need renovation

Locotion.
4
This hotel must inprove service... and wifi.. .clean of that hotel must take serius..
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohd A. Pariskunta Malaysia, 18. lokakuuta 2015
Value for money- 1 stop entertainment ctr

Girl girls everywhere
8,3
Wunderbar
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Danau Toba Hotel International MedanDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - Executive LoungeDanau Toba Hotel International Medan - Kahvila/KahvilaDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - Kahvila/KahvilaDanau Toba Hotel International Medan - RavintolaDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - HotellihuoneDanau Toba Hotel International Medan - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C06