Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 3887 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,4
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (3887)
Järjestä:
Irina P. Pariskunta Finland, 11. tammikuuta 2016
Hyvä hotelli, kulkuyhteydet toimii

Sijainti, ilmainen kuljetus kaupungille, ystävällinen palvelu
9
Ilmoita tästä arvioinnista
Jani S. Pariskunta Finland, 25. syyskuuta 2011
Tasokas hotelli

Lähellä metroasema
6
Hotelli itsessään on korkea josta on kivat näkymät Hongkongiin. Hotellin vastaanotto on koko ajan ruuhkainen ja asiat käsitellään kiireessä joten asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa..
Ilmoita tästä arvioinnista
Chong W. Pariskunta Malaysia, 23. toukokuuta 2016
Value for money and good location
5
The hotel is good to stay and consider convenient location.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dorcas C. Pariskunta Singapore, 22. toukokuuta 2016
2 night stay
5
Easily accessible. Reasonable price with free usage of 3G phone. 👍🏻
Ilmoita tästä arvioinnista
Jane S. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 22. toukokuuta 2016
Ok
4
Everything is fine nice hotel to stay but little far... Good thing there was a shuttle service provided.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mitzi A. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 22. toukokuuta 2016
Great stay:
6,7
The staff are very helpful and accomodating. Rooms are small and compact in design. The beds are comfortable. Location very accessible to McDo, Western Union, 7 11 store, mall and MTR. We'll recommend this hotel to friends and will come back again to stay in this hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Li L. Pariskunta China, 21. toukokuuta 2016
Average
4,7
It is very convenient, but the toilet is very very small and the bed is not comfortable.
Ilmoita tästä arvioinnista
Shu W. Pariskunta Hong Kong, 21. toukokuuta 2016
Disappointed about the arrangement
4
This is a deserved hotel for people who preferred to spend less money tht enjoying the 4 stars hotel. However, They did not provide me a big bed but provided me two single beds even if I reminded the staff when I check-in at the front counter. As u know, I go with my gf, and ur hotel did not provide me a queen size bed, it makes me tht fully disappointed abt this hotel. by the way, the hygiene level is satified.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kok W. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 20. toukokuuta 2016
Nil.
5,7
Very good staff services.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mei Y. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 18. toukokuuta 2016
nil
5,7
nil
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SviittiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SviittiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - AulaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GolfkenttäDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PalvelutDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KuntosaliDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RavintolaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - YmpäristöDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PalvelutDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RavintolaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - VastaanottoDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Aula


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02