tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Soul, Etelä-Korea (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Doulos Hotel Soul - Kylpyhuone Doulos Hotel Soul - Kylpyhuone Doulos Hotel Soul - Kylpyhuone Doulos Hotel Soul - Kylpyhuone Doulos Hotel Soul - Hotellin sisätilat Doulos Hotel Soul - Hotellin sisätilat Doulos Hotel Soul - Kokoushuone Doulos Hotel Soul - Aula Doulos Hotel Soul - Hotellin sisätilat Doulos Hotel Soul - Business Center Doulos Hotel Soul - Ravintola Doulos Hotel Soul - Buffet Doulos Hotel Soul - Buffet Doulos Hotel Soul - Buffet Doulos Hotel Soul - Buffet Doulos Hotel Soul - Buffet
Doulos Hotel Soul - Hotellihuone Doulos Hotel Soul - Buffet Doulos Hotel Soul - Buffet Doulos Hotel Soul - Kokoushuone Doulos Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli Doulos Hotel Soul - Hotellihuone Doulos Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli Doulos Hotel Soul - Hotellihuone Doulos Hotel Soul - Hotellihuone Doulos Hotel Soul - Hotellihuone Doulos Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli Doulos Hotel Soul - Aula
Alue: Jongro / Insadong Huoneiden lukumäärä: 45
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 1750 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,5
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (1750)
Järjestä:
Juha L. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 16. toukokuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti Hinta/Laatu
9,3
Ystävällinen palvelu, hyvä sijainti keskustassa ja metroaseman lähellä, hinta/laatu kohdallaan, aamupala ihan ok myös suomalaiseen makuun.
Lasse A. Pariskunta Finland, 12. marraskuuta 2013
siisti, turvallinen, toimiva kaupunkikohde

aamiais buffe, siisteys, henkilökunta
8
huoneet ylä ja alapuolella sekä käytävän toisellapuolella vastaavat huoneet, ovat kohtuu kokoisia, kahdella vuoteella. muualla voi olla tosi tiukkaa. meillä oli 2 ikkunaakin mutta on lähes ikkunattomiakin. kaappitilat niukkoja.huippu siistiä, jopa kylpytakit vaihdettiin päivittäin. sijainti hieno! hotellilta oik ja ensimmäinen vas ja läpi wanhan ajan asutuksen suoraan. metroasemien exit 15 on näin vain muutaman min päässä (jongo 3 go) sinne kannattaa pyytää taxitkin ajamaan ne eivät löydä hotellia!!aamiainen on ok ja 2 krs automaatti tarjoaa suodatettua kylmää ja kuumaa suodattamatta ei voi vettä juoda. ihanat vuodevaatteet ja melko jämäkkä sänky. lähellä joki kolmikulmainen maisemaravintola ja solemio ravintola. vas ja oik isonkadun kulmaan 2krs.ei voi valittaa ja varsinkin palvelualttius hotellissa huippua.
Amarsanaa T. Pariskunta Mongolia, 10. syyskuuta 2014
great staff

Staff, breakfast, cleanliness
9,7
Very clean whats most important, great helpful staff, free breakfast which is amazing, absolutely best location, rooms are tiny but thats normal for this price in this country
Brian U. Ryhmät United States of America, 9. syyskuuta 2014
We loved it!

Good breakfast, clean room, excellent staff
10
I reserved two rooms: one for my wife and me, and the other for my visiting mother-in-law. We all loved this hotel. Everyone at the front desk speaks fluent English, and they are very courteous and professional. The hotel has a good continental breakfast, free WiFi, and clean, simple rooms. The style is sleek and clean. We could walk to the popular Jongro 3-ga subway station in less than five minutes, and we were within walking distance of Insadong Street (about 10-15 minutes away). The only disappointments were a couple of minor ones my wife had: there is no electric water kettle in the room, and there is only a western option for the continental breakfast (but then, she was comparing that to another hotel, where guests could opt for a Korean style breakfast). But the breakfast was plentiful and delicious anyway.
Wai C. Pariskunta United Kingdom, 6. syyskuuta 2014
good location, clean enviroment and nice staff

good location, clean, very nice staff
8,7
overall good.
Angelita C. Pariskunta Philippines, 1. syyskuuta 2014
Go for Doulos!

Friendly staff, Clean Room, near subway
8
The hotel is near the subway and bus stop going to and from Incheon Airport. Accomodation was also good. So many tourist attractions nearby. We will definitely book this hotel again if we plan to visit Seoul again. :)
Shinya T. Yksin matkustava Japan, 31. elokuuta 2014
no good

free wifi
4,3
not clean
Ghia C. Pariskunta Philippines, 30. elokuuta 2014
the Doulos stay

location, friendly staff, value for money
6,7
Daren K. Pariskunta Philippines, 28. elokuuta 2014
Best Value Hotel

Good location & service
8,7
We enjoyed our stay at this hotel. You can request for change of beddings everyday. Breakfast has wide variety although it's the same everyday. Hotel is clean and quiet and very near the subway and tourist destinations.
Cristine V. Pariskunta Philippines, 26. elokuuta 2014
good bf, near train, small room

bf, train station
7
just fine the hotel staff was helful and there was free bf which is good but id prefer a different location like myeongdong.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Doulos Hotel SoulDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - Hotellin sisätilatDoulos Hotel Soul - Hotellin sisätilatDoulos Hotel Soul - KokoushuoneDoulos Hotel Soul - AulaDoulos Hotel Soul - Hotellin sisätilatDoulos Hotel Soul - Business CenterDoulos Hotel Soul - RavintolaDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - KokoushuoneDoulos Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliDoulos Hotel Soul - AulaDoulos Hotel Soul - AulaDoulos Hotel Soul - SisäänkäyntiDoulos Hotel Soul - Hotellin sisätilatDoulos Hotel Soul - Business CenterDoulos Hotel Soul - Business CenterDoulos Hotel Soul - RavintolaDoulos Hotel Soul - RavintolaDoulos Hotel Soul - BuffetDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - HotellihuoneDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - Hotellin sisätilatDoulos Hotel Soul - NäkymäDoulos Hotel Soul - Hotellin sisätilatDoulos Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliDoulos Hotel Soul - Business CenterDoulos Hotel Soul - KylpyhuoneDoulos Hotel Soul - Aula


AS-AGWEB-3C08