tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Ympäristö Eaton Hong Kong Hong Kong - Sisäänkäynti Eaton Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto Eaton Hong Kong Hong Kong - Aula Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Kaupat Eaton Hong Kong Hong Kong - Palvelut Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allas Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat
Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 465
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 3558 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3558)
Järjestä:
Teemu S. Yksin matkustava Finland, 5. helmikuuta 2013
Sijainti plussaa, huoneet pieniä.

Sijainti.
6,3
Iso siisti hotelli, mutta huoneet pieniä, tosin ajavat asiansa. Smart roomin "aamupala" osoittautui alakerran kahvilasta saatavaksi mehuksi, kahviksi ja leiväksi, joten en suosittele maksamaan ylimääräistä tästä optiosta. Osta mieluummin aamupala itse, säästät selvää rahaa. Muuten hotellin sijainti korvaa puutteita.
Esa A. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2013
Mukava hotelli Nathan Roadilla

Metro-ja lentokenttäbussin pysäkit aivan vieressä. Yömarkkinat ja ostareita melko lähellä
7,7
Yövyimme tässä hotellissa jo toista kertaa ja jälleen kaikki toimi hienosti. Tämänkertainen Deluxe huone ei ollut aivan Club huoneen veroinen mutta kaikki tarvittava löytyi. Hotelli on lähellä metroasemaa ja lentokenttä bussi lähtee aivan vierestä. Lisäksi markkinakaduille on lyhyt matka. Hotelli ei ilman tarjousta ole halpa. Sijaintiin ja siisteyteen nähden suosittelen sitä kuitenkin. Hieman edullisemman hotellin varaamalla voi päätyä melkoiseen murjuun.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin Eaton Clubin 35€ jäsenyys on hyvä ostos jos tarvitse lounge palveluja. Naposteltaavaa ja juotavaa tarjolla koko päivän. Erinomainen palvelu.
Risto P. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2012
Hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu

Yöpymiseen ja lyhyeen oleskeluun mainio hotelli.
8,3
Edullinen, uudenveroinen hotelli. Erinomainen aamiainen. Vuoteet hyvät. Ilmainen kuljetus Kowloon asemalle. Hyvä sijainti.
Chu S. Liikematkailija Singapore, 25. marraskuuta 2014
Great link by agoda

convenient. clean enviroment, good service
9,7
Very pleasant stay.. good deal.
Hwee L. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 25. marraskuuta 2014
Pleasant stay at Eaton.

Cleanliness, completeness of equipments in the room and friendly staff and cleaner.
9
Happy customers who are satisfied with the family room which was spacious, clean, well-equipped with the necessities such as hair dryer, kettle, toiletries and nice aroma shower gel which was very pleasant. Hotel lobby was filled with nice aroma which made me felt welcome the moment i stepped into the place. Friendly staff and room cleaners. Overall very happy with the condition of the room and hotel however, hotel is located between 2 mtr stations and it's a 15 mins leisure walk which can prove to be dreadful after the whole day of shopping.
Vincent L. Yksin matkustava Singapore, 24. marraskuuta 2014
Fantastic Hotel with Fantastic Service

Location, Great Service, Nice rooms
7,3
The room looks very modern and functional with a great view. Room price is extremely good value. The locality of the hotel is it's assets being strategically location between Jordon MTR & Mongkok MTR. Everything is just a short walk away. Phobe from front desk offers a warm and quick check in experience. Overall this is the one & only hotel I would book if I am in HK. Eaton is one of the best! Thank you I had a pleasant stay indeed!
Kris O. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 24. marraskuuta 2014
Quiet stay with no loud crowds

Quiet, boutique and pleasant
6,7
Vincent C. Perhe pienten lasten kanssa Mexico, 23. marraskuuta 2014
Very conveniently located close to Jordan MTR.

Convenient location. Fitness and Pool.
8,7
Second year in a row that we stay here for a weekend stay. Good value for money, will come back again next time in HK for holiday. Not sure how it would be as business hotel.
Adolphus S. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 22. marraskuuta 2014
Hotel Stay @ Eaton

We booked a Family Room. 1) It had 2 rooms 2) The Child Room comes with a bunk bed. My daughter loved it a lot! 3) Comes with rain shower
7
Experience was very pleasant in general. The 3 best things as written above (2 rooms, bunk bed, rain shower). We didn't like the fact that bedsheets were not changed for 3 days. Also, the room is very cold. Even when we set the temperature control to 28 degC, it still felt very cold. I don't think the temperature control helps at all.
Chai L. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 22. marraskuuta 2014
Travelling with children

Cleanliness, comfortable in the room and location is very convenient
8,7
I find it weird to have the concerige at the ground level, where the reception is at the 5th floor. There are so many entrance/ exit areas, quite confusing. We stayed at the 10th floor, our room is non-smoking but next door is a smoking room. Other than these, all are very acceptable.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - YmpäristöEaton Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiEaton Hong Kong Hong Kong - VastaanottoEaton Hong Kong Hong Kong - AulaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - KaupatEaton Hong Kong Hong Kong - PalvelutEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allasEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C07