tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Ympäristö Eaton Hong Kong Hong Kong - Sisäänkäynti Eaton Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto Eaton Hong Kong Hong Kong - Aula Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Kaupat Eaton Hong Kong Hong Kong - Palvelut Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allas Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat
Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 465
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 3844 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3844)
Järjestä:
Teemu S. Yksin matkustava Finland, 5. helmikuuta 2013
Sijainti plussaa, huoneet pieniä.

Sijainti.
6,3
Iso siisti hotelli, mutta huoneet pieniä, tosin ajavat asiansa. Smart roomin "aamupala" osoittautui alakerran kahvilasta saatavaksi mehuksi, kahviksi ja leiväksi, joten en suosittele maksamaan ylimääräistä tästä optiosta. Osta mieluummin aamupala itse, säästät selvää rahaa. Muuten hotellin sijainti korvaa puutteita.
Esa A. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2013
Mukava hotelli Nathan Roadilla

Metro-ja lentokenttäbussin pysäkit aivan vieressä. Yömarkkinat ja ostareita melko lähellä
7,7
Yövyimme tässä hotellissa jo toista kertaa ja jälleen kaikki toimi hienosti. Tämänkertainen Deluxe huone ei ollut aivan Club huoneen veroinen mutta kaikki tarvittava löytyi. Hotelli on lähellä metroasemaa ja lentokenttä bussi lähtee aivan vierestä. Lisäksi markkinakaduille on lyhyt matka. Hotelli ei ilman tarjousta ole halpa. Sijaintiin ja siisteyteen nähden suosittelen sitä kuitenkin. Hieman edullisemman hotellin varaamalla voi päätyä melkoiseen murjuun.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin Eaton Clubin 35€ jäsenyys on hyvä ostos jos tarvitse lounge palveluja. Naposteltaavaa ja juotavaa tarjolla koko päivän. Erinomainen palvelu.
Risto P. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2012
Hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu

Yöpymiseen ja lyhyeen oleskeluun mainio hotelli.
8,3
Edullinen, uudenveroinen hotelli. Erinomainen aamiainen. Vuoteet hyvät. Ilmainen kuljetus Kowloon asemalle. Hyvä sijainti.
Ronald R. Pariskunta Australia, 20. huhtikuuta 2015
Good

Location
8
Good
Lanni S. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 20. huhtikuuta 2015
Clean Room

The housekeeping Lady is number one staff always smile
6,3
Nothing special, front desk bit busy and front desk staff did not greet customer when we arrived. Housekeeping staff both ladies were friendly and always clean up our room daily, thank you! But I had nice bday cake surprise :)
Pitchaya R. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 19. huhtikuuta 2015
Room

Cleanliness, Warm welcome staff, Location
7,7
It was a great time spend my short break with my family and stay at the Eaton Hong Kong for 4 nights in family room. this is valued of money accomodation I would recommend.
Rex M. Pariskunta Philippines, 17. huhtikuuta 2015
Great

Clean room, nice staff, great buffet
10
Very good
Sng P. Pariskunta Singapore, 16. huhtikuuta 2015
Comfortable Stay

Friendly Staff, Clean Room, Very near to Jordan MTR station
10
Very Pleasant Stay. clean room with comfortable bed. very near to Jordan MTR Station, so it's very convenient to go anywhere in HK :) it's a holiday to celebrate my birthday and eaton has made it very special when they had prepared a lovely birthday cake for me on my birthday. Thank you! ;) will definitely recommend this hotel to my friends who are coming to HK.
Amit M. Yksin matkustava India, 15. huhtikuuta 2015
VFM at good location

nice room, friendly staff and good location
10
Kai P. Pariskunta Singapore, 12. huhtikuuta 2015
Superb location! Really easy to travel around.

The location of the hotel, the friendly staff & the size of the room
8
Overall, it was a pleasant stay at Eaton Hotel. The location of the hotel was definitely a bonus. It makes travelling around much easier. The area around the hotel was also pretty happening. Hotel room was of a decent size as well. However, on our last night stay the room reeked of smoking smell in the middle of the night. Not sure where the smell came from but the entire level we were staying at was non-smoking rooms. The smell of pretty strong & we even tried to turn off the aircon to see if things would get better but the smell continues to linger on. The smell was pretty overwhelming & we had some difficulties trying to get to sleep as our throat feels dry due to the poor air quality.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - YmpäristöEaton Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiEaton Hong Kong Hong Kong - VastaanottoEaton Hong Kong Hong Kong - AulaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - KaupatEaton Hong Kong Hong Kong - PalvelutEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allasEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A06