tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Ympäristö Eaton Hong Kong Hong Kong - Sisäänkäynti Eaton Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto Eaton Hong Kong Hong Kong - Aula Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Kaupat Eaton Hong Kong Hong Kong - Palvelut Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allas Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat
Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 465
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 3423 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3423)
Järjestä:
Teemu S. Yksin matkustava Finland, 5. helmikuuta 2013
Sijainti plussaa, huoneet pieniä.

Sijainti.
6,3
Iso siisti hotelli, mutta huoneet pieniä, tosin ajavat asiansa. Smart roomin "aamupala" osoittautui alakerran kahvilasta saatavaksi mehuksi, kahviksi ja leiväksi, joten en suosittele maksamaan ylimääräistä tästä optiosta. Osta mieluummin aamupala itse, säästät selvää rahaa. Muuten hotellin sijainti korvaa puutteita.
Esa A. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2013
Mukava hotelli Nathan Roadilla

Metro-ja lentokenttäbussin pysäkit aivan vieressä. Yömarkkinat ja ostareita melko lähellä
7,7
Yövyimme tässä hotellissa jo toista kertaa ja jälleen kaikki toimi hienosti. Tämänkertainen Deluxe huone ei ollut aivan Club huoneen veroinen mutta kaikki tarvittava löytyi. Hotelli on lähellä metroasemaa ja lentokenttä bussi lähtee aivan vierestä. Lisäksi markkinakaduille on lyhyt matka. Hotelli ei ilman tarjousta ole halpa. Sijaintiin ja siisteyteen nähden suosittelen sitä kuitenkin. Hieman edullisemman hotellin varaamalla voi päätyä melkoiseen murjuun.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin Eaton Clubin 35€ jäsenyys on hyvä ostos jos tarvitse lounge palveluja. Naposteltaavaa ja juotavaa tarjolla koko päivän. Erinomainen palvelu.
Risto P. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2012
Hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu

Yöpymiseen ja lyhyeen oleskeluun mainio hotelli.
8,3
Edullinen, uudenveroinen hotelli. Erinomainen aamiainen. Vuoteet hyvät. Ilmainen kuljetus Kowloon asemalle. Hyvä sijainti.
Janie P. Liikematkailija United Kingdom, 28. syyskuuta 2014
Comfy hotel - great location

It's in a central location walking distance time to main markets to TST peninsula , harbour , Mong kook ideally located in Nathan Rd good suez pool open until 11pm. Shame not enough sun lounges
7,3
Comfy hotel shame no room service for food. Great location staff v helpful
Henry K. Pariskunta South Korea, 27. syyskuuta 2014
very nice

very close to subway, lots of bus rout,very clean
9,3
very close to subway, lots of bus rout,very clean
June T. Pariskunta Singapore, 27. syyskuuta 2014
Everything is good

Service, cleanliness, location
9
Swee B. Yksin matkustava Singapore, 26. syyskuuta 2014
Excellent

Hotel Location/Cleanliness/Room Comfort
10
I like.
J C. Yksin matkustava Hong Kong, 26. syyskuuta 2014
Room Attendant needs training, lots of training

Nice decor, Nice location, Comfortable
4,7
I chose this hotel was because of the location as i went for a concert that night, my experience was below: 1. the check in staff (i think it was Josef) did not inform me what he was doing when he was searching room for me while he was looking at a piece of paper marking the bedding. overall, he was in good manner though, but he did not inform me how to operate the elevator (need to insert the room key first) and farewell me. 2. elevator was fast. 3. when i got into the room, found a stain on the duvet cover (right on the top part where near the pillows), they managed to change it for me, however, when the room attendant came in, she looked at it and said it was rust and cannot be washed, so......???? do i care what stain it was? i need a clean place for the night. of course, she showed her long face when saying it. what attitude was it? 4. the box tissue in the bathroom, it really far far far below standard.... it had only like less then 10 pieces left in the box. 5. when i came back at night, i gave the above comment to the manager (derek), he was patient enough and apologized for what i had experience, which was standard. if you ask me if i would come back to stay? well, train the staff first and i will see in case, the management see this comment, i was in room 816, 25-26 Sep, 2014
Adrian H. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 26. syyskuuta 2014
Value for money

Price, location and size
7,7
Comfortable stay with my 7 month old.
Martin C. Liikematkailija Malaysia, 25. syyskuuta 2014
Was given a small room on the first day checking..

Location, Price, service
8
I was given a smaller room (not the one i paid for) on the first due to i checked in around 12pm. I was told the room i booked was not ready. Not so happy at first due to this was my second stay at this hotel. I booked a Club room with E-Club lounge access.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - YmpäristöEaton Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiEaton Hong Kong Hong Kong - VastaanottoEaton Hong Kong Hong Kong - AulaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - KaupatEaton Hong Kong Hong Kong - PalvelutEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allasEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B03