tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Ympäristö Eaton Hong Kong Hong Kong - Sisäänkäynti Eaton Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto Eaton Hong Kong Hong Kong - Aula Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Kaupat Eaton Hong Kong Hong Kong - Palvelut Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allas Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat
Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 465
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 3766 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3766)
Järjestä:
Teemu S. Yksin matkustava Finland, 5. helmikuuta 2013
Sijainti plussaa, huoneet pieniä.

Sijainti.
6,3
Iso siisti hotelli, mutta huoneet pieniä, tosin ajavat asiansa. Smart roomin "aamupala" osoittautui alakerran kahvilasta saatavaksi mehuksi, kahviksi ja leiväksi, joten en suosittele maksamaan ylimääräistä tästä optiosta. Osta mieluummin aamupala itse, säästät selvää rahaa. Muuten hotellin sijainti korvaa puutteita.
Esa A. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2013
Mukava hotelli Nathan Roadilla

Metro-ja lentokenttäbussin pysäkit aivan vieressä. Yömarkkinat ja ostareita melko lähellä
7,7
Yövyimme tässä hotellissa jo toista kertaa ja jälleen kaikki toimi hienosti. Tämänkertainen Deluxe huone ei ollut aivan Club huoneen veroinen mutta kaikki tarvittava löytyi. Hotelli on lähellä metroasemaa ja lentokenttä bussi lähtee aivan vierestä. Lisäksi markkinakaduille on lyhyt matka. Hotelli ei ilman tarjousta ole halpa. Sijaintiin ja siisteyteen nähden suosittelen sitä kuitenkin. Hieman edullisemman hotellin varaamalla voi päätyä melkoiseen murjuun.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin Eaton Clubin 35€ jäsenyys on hyvä ostos jos tarvitse lounge palveluja. Naposteltaavaa ja juotavaa tarjolla koko päivän. Erinomainen palvelu.
Risto P. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2012
Hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu

Yöpymiseen ja lyhyeen oleskeluun mainio hotelli.
8,3
Edullinen, uudenveroinen hotelli. Erinomainen aamiainen. Vuoteet hyvät. Ilmainen kuljetus Kowloon asemalle. Hyvä sijainti.
Bruce I. Pariskunta Australia, 5. maaliskuuta 2015
We would definitely stay at the Eaton Hotel again

The best three things were the location, the staff, and the cleanliness
8,3
We have difficulty finding anything to complain about our stay at the Eaton. We were there for 8 nights and enjoyed every minute. The staff were friendly and helpful and the hotel is very convenient to the MTR (train transport) as it is exactly in the middle of two stations. It is a two block walk (just a few minutes) in either direction. It is also only about a 15 minute walk to the Kowloon ferry terminal so it was easy for us to get to our next destination which was Macau. We used nothing but MTR transport the whole time that we were in Hong Kong, even when we went to Disney Land. The hotel is also walking distance from two different night markets. All in all it was a great trip.
Manoj A. Liikematkailija India, 4. maaliskuuta 2015
Excellent

Location Food Service
9
Excellent
Fonie C. Perhe isojen lasten kanssa Hong Kong, 28. helmikuuta 2015
Eaton Hong Kong

Nice room, environment and good service!
9,7
Awesome
Suat C. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 22. helmikuuta 2015
Enjoy

room was comfortable, staff very friendly and helpful, food is fresh and nice
7,7
I enjoy my stay in eaton. The room is clean and comfortable. The food at the restaurant called main street is fresh and delicious. But the choice of food there is less and easily out of stock. I think they should increase a few more choice for the express breakfast.
Sow Y. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 22. helmikuuta 2015
Convenient to go around the city.

Convenient, clean and tidy. Staff are friendly and efficient
9
A pleasant stay.
Shu L. Perhe pienten lasten kanssa New Zealand, 20. helmikuuta 2015
very good

clean and good location
9,3
Comfortable and efficient service
Ting K. Ryhmät China, 19. helmikuuta 2015
nice location

location, clean, friendly staff
6,7
The room is really not big but the location is very good coz near Nathan Road, just few steps. Also many transportation going to anywhere in hk, a busy area. Most of the staffs are friendly and the hotel is clean enough. Of course, restaurants are expensive as it is a 4 star hotel. I might stay in this hotel again if price is cheap.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - YmpäristöEaton Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiEaton Hong Kong Hong Kong - VastaanottoEaton Hong Kong Hong Kong - AulaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - KaupatEaton Hong Kong Hong Kong - PalvelutEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allasEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A08