tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Ympäristö Eaton Hong Kong Hong Kong - Sisäänkäynti Eaton Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto Eaton Hong Kong Hong Kong - Aula Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Kaupat Eaton Hong Kong Hong Kong - Palvelut Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allas Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat
Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 465
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 3838 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3838)
Järjestä:
Teemu S. Yksin matkustava Finland, 5. helmikuuta 2013
Sijainti plussaa, huoneet pieniä.

Sijainti.
6,3
Iso siisti hotelli, mutta huoneet pieniä, tosin ajavat asiansa. Smart roomin "aamupala" osoittautui alakerran kahvilasta saatavaksi mehuksi, kahviksi ja leiväksi, joten en suosittele maksamaan ylimääräistä tästä optiosta. Osta mieluummin aamupala itse, säästät selvää rahaa. Muuten hotellin sijainti korvaa puutteita.
Esa A. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2013
Mukava hotelli Nathan Roadilla

Metro-ja lentokenttäbussin pysäkit aivan vieressä. Yömarkkinat ja ostareita melko lähellä
7,7
Yövyimme tässä hotellissa jo toista kertaa ja jälleen kaikki toimi hienosti. Tämänkertainen Deluxe huone ei ollut aivan Club huoneen veroinen mutta kaikki tarvittava löytyi. Hotelli on lähellä metroasemaa ja lentokenttä bussi lähtee aivan vierestä. Lisäksi markkinakaduille on lyhyt matka. Hotelli ei ilman tarjousta ole halpa. Sijaintiin ja siisteyteen nähden suosittelen sitä kuitenkin. Hieman edullisemman hotellin varaamalla voi päätyä melkoiseen murjuun.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin Eaton Clubin 35€ jäsenyys on hyvä ostos jos tarvitse lounge palveluja. Naposteltaavaa ja juotavaa tarjolla koko päivän. Erinomainen palvelu.
Risto P. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2012
Hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu

Yöpymiseen ja lyhyeen oleskeluun mainio hotelli.
8,3
Edullinen, uudenveroinen hotelli. Erinomainen aamiainen. Vuoteet hyvät. Ilmainen kuljetus Kowloon asemalle. Hyvä sijainti.
Sng P. Pariskunta Singapore, 16. huhtikuuta 2015
Comfortable Stay

Friendly Staff, Clean Room, Very near to Jordan MTR station
10
Very Pleasant Stay. clean room with comfortable bed. very near to Jordan MTR Station, so it's very convenient to go anywhere in HK :) it's a holiday to celebrate my birthday and eaton has made it very special when they had prepared a lovely birthday cake for me on my birthday. Thank you! ;) will definitely recommend this hotel to my friends who are coming to HK.
Kai P. Pariskunta Singapore, 12. huhtikuuta 2015
Superb location! Really easy to travel around.

The location of the hotel, the friendly staff & the size of the room
8
Overall, it was a pleasant stay at Eaton Hotel. The location of the hotel was definitely a bonus. It makes travelling around much easier. The area around the hotel was also pretty happening. Hotel room was of a decent size as well. However, on our last night stay the room reeked of smoking smell in the middle of the night. Not sure where the smell came from but the entire level we were staying at was non-smoking rooms. The smell of pretty strong & we even tried to turn off the aircon to see if things would get better but the smell continues to linger on. The smell was pretty overwhelming & we had some difficulties trying to get to sleep as our throat feels dry due to the poor air quality.
Janice P. Yksin matkustava Canada, 11. huhtikuuta 2015
Good Staff

Location,staff and food.
9
Actually, I have stayed there many many times because the Club Room is so good -but I was disappointed that it is not at the standard it was before . The food selection in the club is disappointing for the price we pay . The staff is still excellent there. My main reason for staying there has always been the Club so I may have to look elsewhere as The Club room is attractive .Apart from that-no problem.
Hwee Y. Liikematkailija Singapore, 10. huhtikuuta 2015
Water pressure at shower head too low

Location, hospitality, cleanliness
8,3
Good, it is better if the room thermostat can control the room temperature more effectively. It was very cold at night, the room temperature was very low even though thermostat was set to 30 Deg. C
Juergen K. Liikematkailija Switzerland, 10. huhtikuuta 2015
Efficient hotel reflecting the great HK city

Location close to MTR, Taxis and bus to airport
9
Stay was great. Room small but comfortable and CLEAN. Staff was great. Only when I wanted to extend they demanded their normal rate (as opposed to other hptels in HK) - so I left.
Polly N. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 6. huhtikuuta 2015
staff service very bad

location
4,7
staff service is very very bad
Dawn L. Ryhmät Singapore, 6. huhtikuuta 2015
Two family rooms for group holiday

location, good service, cleanliness
7,3
2nd time staying here, great service, rooms are small but this is the case with almost all hotels in hongkong. would come again!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - YmpäristöEaton Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiEaton Hong Kong Hong Kong - VastaanottoEaton Hong Kong Hong Kong - AulaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - KaupatEaton Hong Kong Hong Kong - PalvelutEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allasEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C02