tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Ympäristö Eaton Hong Kong Hong Kong - Sisäänkäynti Eaton Hong Kong Hong Kong - Vastaanotto Eaton Hong Kong Hong Kong - Aula Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Ravintola Eaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/Kahvila Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Kaupat Eaton Hong Kong Hong Kong - Palvelut Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Eaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allas Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat
Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Juhlasali Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 465
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 3326 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3326)
Järjestä:
Teemu S. Yksin matkustava Finland, 5. helmikuuta 2013
Sijainti plussaa, huoneet pieniä.

Sijainti.
6,3
Iso siisti hotelli, mutta huoneet pieniä, tosin ajavat asiansa. Smart roomin "aamupala" osoittautui alakerran kahvilasta saatavaksi mehuksi, kahviksi ja leiväksi, joten en suosittele maksamaan ylimääräistä tästä optiosta. Osta mieluummin aamupala itse, säästät selvää rahaa. Muuten hotellin sijainti korvaa puutteita.
Esa A. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2013
Mukava hotelli Nathan Roadilla

Metro-ja lentokenttäbussin pysäkit aivan vieressä. Yömarkkinat ja ostareita melko lähellä
7,7
Yövyimme tässä hotellissa jo toista kertaa ja jälleen kaikki toimi hienosti. Tämänkertainen Deluxe huone ei ollut aivan Club huoneen veroinen mutta kaikki tarvittava löytyi. Hotelli on lähellä metroasemaa ja lentokenttä bussi lähtee aivan vierestä. Lisäksi markkinakaduille on lyhyt matka. Hotelli ei ilman tarjousta ole halpa. Sijaintiin ja siisteyteen nähden suosittelen sitä kuitenkin. Hieman edullisemman hotellin varaamalla voi päätyä melkoiseen murjuun.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin Eaton Clubin 35€ jäsenyys on hyvä ostos jos tarvitse lounge palveluja. Naposteltaavaa ja juotavaa tarjolla koko päivän. Erinomainen palvelu.
Risto P. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2012
Hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu

Yöpymiseen ja lyhyeen oleskeluun mainio hotelli.
8,3
Edullinen, uudenveroinen hotelli. Erinomainen aamiainen. Vuoteet hyvät. Ilmainen kuljetus Kowloon asemalle. Hyvä sijainti.
Louanna T. Pariskunta Singapore, 1. syyskuuta 2014
Small room, but lots to do in the area

Airport Express stop, easy access to food, basic yet modern.
7,3
Koh C. Pariskunta Singapore, 1. syyskuuta 2014
Excellent location

Fantastic location. Easy assess to Mok kok and Tsim sha cui. Near Jordon mtr. Airport express free shutter K1 rifht at foot step
3
Clean room. Fantastic location. Strong shower. Mtr (Jordon) within 5min. Temple street opp hotel
Reginald N. Pariskunta Australia, 1. syyskuuta 2014
Eaton Hongkong

Location,close to public travel services,overall high standards
8
Generally very good due to above factors,also very restful. Well insulated from outside noise.
Michael C. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 1. syyskuuta 2014
Great place away from home

Has family room, free wifi and good location
10
Stay was enjoyable, house keepers were great and Phoebe at front reception very nice and helpful
Richard U. Pariskunta Philippines, 31. elokuuta 2014
Lock Things You Shop

Location, Food, Cleanliness
7,7
We stayed in Eaton (TST) from Aug. 28-31, 2014. My wife just noticed when we arrived home that she was missing 2 pcs. Esprit clothing. She was very upset with the room cleaner because it is only them that have access to our room. So, the lesson of the story is to lock things you shop in your luggage.
Seima L. Pariskunta Australia, 30. elokuuta 2014
Eaton Hotel a good place to stay

location, staff, cleaniless
9
Eaton was a good choice for us, the location in central, the room size is OK but understandable being in Hong Kong, the room is clean, staff helpful, there are airport express buses not far from the hotel. walk out of the hotel and you find food and all sorts of shopping at the door step.
Ying C. Yksin matkustava Singapore, 30. elokuuta 2014
2nd visit after 2 years

Accessibility to MTR and airport shuttle, clean & comfortable room, friendly staff.
7,7
This is my 2nd time staying at Eaton. I was glad that Eaton has not dissapoint me. I had stated certain requirements when I booked the room, like a queen size bed, high floor, room not to be near the lift. All my requests were catered for. As I only check-in around 7pm, I requested for a late check out and they gave me free late check out at 1pm (intead of 11am). After check out, I could leave my bags with the concierge and come back for it later when I am going to the airport. I also like that the airport shuttle pick up is just at the door step. I have no complaints for Eaton.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - YmpäristöEaton Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiEaton Hong Kong Hong Kong - VastaanottoEaton Hong Kong Hong Kong - AulaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - RavintolaEaton Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - KaupatEaton Hong Kong Hong Kong - PalvelutEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - KuntosaliEaton Hong Kong Hong Kong - Uima-allasEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - JuhlasaliEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneEaton Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C08