tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eden Saigon Hotel

38 Bui Thi Xuan Street, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Vastaanotto Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila
Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Yökerho Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpylä
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 129
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1431 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,1
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1431)
Järjestä:
Juha N. Pariskunta Finland, 26. huhtikuuta 2014
Rentouttava kaupunkiloma

Henkilökunta, palvelut, siisteys
9,7
Olimme valinneet hotellista sviitin ja se täytti kaikin puolin tähtiluokituksen mukaisen laatutason. Sviitti oli siisti, mukava sekä rauhallinen asua ja sieltä näkyi kaupunkimaisema. Hotellin aamupala oli todella runsas ja monipuolinen. Hotellin katolla oli mukava uima-allas ja alhaalla oli Spa lukuisine palveluineen. Hotellin henkilökunta kaikissa palvelutehtävissä oli tosi ystävällistä ja kielitaitoista. Myös hotellin sijainti meidän tarpeisiimme oli erinomainen. Kaikki nähtävyydet ja kauppakeskukset sekä markkinat olivat lyhyen matkan päässä.
Sari N. Pariskunta Finland, 14. huhtikuuta 2014
perus hotelli

huone , aamupala ,
7,3
ihan hyvä perus hotelli, pieni allas ylhäällä. muutama aurinkotuoli, kävelymatkan päässä kaikesta
Seppo M. Pariskunta Finland, 25. helmikuuta 2014
Todella hyvä sijainti !

Sijainti, puhtaus ja henkilökunta
8
Olimme 4 viikon reissulla Vietnamissa ja olimme käyneet mm. Hanoissa. Yövyimme 5 viimeistä yötä tässä hotellissa ennen kotimatkaa. Mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde eli hyvin vastinetta rahalle. Siisti hotelli ja mukava henkilökunta. Aamiainen keskitasoa.
Pauliina K. Perhe isojen lasten kanssa Sweden, 5. tammikuuta 2014
Tyylikäs, hieno, pienempi hotelli

Hyvä sijainti, rauhallinen, hyvä palvelu
8,3
Ihana rauha hotellissa kun pääsi pois kaupungin liikenteestä
Ari H. Pariskunta Finland, 13. toukokuuta 2013
Viihtyisä hotelli

Uima-allas -alue katolla. Hyvä aamiainen. Erinomainen palvelu.
8,3
Huone oli erittäin siisti. Hotelli on uusi ja joissakin kohtaa "uudenjäykkyys" näkyi mutta kokonaisuutena erittäin hyvä hintaan nähden. Allas katolla erittäin viihtyisä ja hyvät näköalat.
Esko K. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2013
Laadukas kaikella tapaa

Uima-allas katolla
9,3
Hintaan nähden laatua. Mukava uima-allasalue katolla. Sijainti hyvä. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu moitteetonta. Aamiainen ok.
Nina S. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 21. syyskuuta 2014
Great surprise in great location

The room size was great, the pool was amazing, the views spectacular from the pool deck. Walking distance to everything
9
Fabulous, highly recommend
Matthew C. Yksin matkustava South Africa, 21. syyskuuta 2014
Great stay at Eden Saigon

Great room decor and very functional
8
Check in and check out very quick with no hassles. Any problems always a staff member on hand to help out. Very friendly and competent staff.
Natasha E. Ryhmät Philippines, 21. syyskuuta 2014
great customer service

perfect location,great cutomer service and nice pool
9,7
our vacation in ho chi minh was perfect.Special thanks eden saigon hotel for making it extra amazing.the hotel is very clean and situated on a pretty good location.the staffs are very accommodating, welcoming and courteous. The pool is nice too. We had a very comfortable and relaxing stay. Will reccommend this hotel to my family and friends.
Janice M. Yksin matkustava New Zealand, 20. syyskuuta 2014
Great place to stay

Fantastic staff, good location and nice to have a pool to cool off in
9,7
The rooms were good with comfortable beds, but the best part was the staff. Very helpful, right down to making sure we were wearing our handbags the correct way to keep them safe from the motorbikes thieves. Great location within walking distance to everything. Would definitely recommend.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eden Saigon Hotel Ho Chi MinhEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - VastaanottoEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - SisäänkäyntiEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - YökerhoEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuuma-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula


AS-AGWEB-3B03