tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Eden Saigon Hotel

38 Bui Thi Xuan Street, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Vastaanotto Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila
Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Yökerho Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpylä
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 129
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 1364 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1364)
Järjestä:
Juha N. Pariskunta Finland, 26. huhtikuuta 2014
Rentouttava kaupunkiloma

Henkilökunta, palvelut, siisteys
9,7
Olimme valinneet hotellista sviitin ja se täytti kaikin puolin tähtiluokituksen mukaisen laatutason. Sviitti oli siisti, mukava sekä rauhallinen asua ja sieltä näkyi kaupunkimaisema. Hotellin aamupala oli todella runsas ja monipuolinen. Hotellin katolla oli mukava uima-allas ja alhaalla oli Spa lukuisine palveluineen. Hotellin henkilökunta kaikissa palvelutehtävissä oli tosi ystävällistä ja kielitaitoista. Myös hotellin sijainti meidän tarpeisiimme oli erinomainen. Kaikki nähtävyydet ja kauppakeskukset sekä markkinat olivat lyhyen matkan päässä.
Sari N. Pariskunta Finland, 14. huhtikuuta 2014
perus hotelli

huone , aamupala ,
7,3
ihan hyvä perus hotelli, pieni allas ylhäällä. muutama aurinkotuoli, kävelymatkan päässä kaikesta
Seppo M. Pariskunta Finland, 25. helmikuuta 2014
Todella hyvä sijainti !

Sijainti, puhtaus ja henkilökunta
8
Olimme 4 viikon reissulla Vietnamissa ja olimme käyneet mm. Hanoissa. Yövyimme 5 viimeistä yötä tässä hotellissa ennen kotimatkaa. Mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde eli hyvin vastinetta rahalle. Siisti hotelli ja mukava henkilökunta. Aamiainen keskitasoa.
Pauliina K. Perhe isojen lasten kanssa Sweden, 5. tammikuuta 2014
Tyylikäs, hieno, pienempi hotelli

Hyvä sijainti, rauhallinen, hyvä palvelu
8,3
Ihana rauha hotellissa kun pääsi pois kaupungin liikenteestä
Ari H. Pariskunta Finland, 13. toukokuuta 2013
Viihtyisä hotelli

Uima-allas -alue katolla. Hyvä aamiainen. Erinomainen palvelu.
8,3
Huone oli erittäin siisti. Hotelli on uusi ja joissakin kohtaa "uudenjäykkyys" näkyi mutta kokonaisuutena erittäin hyvä hintaan nähden. Allas katolla erittäin viihtyisä ja hyvät näköalat.
Esko K. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2013
Laadukas kaikella tapaa

Uima-allas katolla
9,3
Hintaan nähden laatua. Mukava uima-allasalue katolla. Sijainti hyvä. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu moitteetonta. Aamiainen ok.
Renante P. Ryhmät Philippines, 17. elokuuta 2014
Best hotel and location

location, food and amenities
10
The hotel staffs are very and and can speak english very well. The location is very near to tourist spots walking distance to War Remnants and Notredame Church, but this is given that you love exploring with your own feet.
Renante P. Ryhmät Philippines, 17. elokuuta 2014
the best hotel and very clean

food, location and amenities
10
The hotel staffs are very and and can speak english very well. The location is very near to tourist spots walking distance to War Remnants and Notredame Church, but this is given that you love exploring with your own feet.
Yi L. Ryhmät Singapore, 17. elokuuta 2014
Worth the stay

Clean, good service, good location
9
Gregory F. Yksin matkustava Australia, 16. elokuuta 2014
Great Hotel in a great location

1. Location 2. Standard of Service 3. Quality of rooms
10
Generally very happy with this hotel and I would stay here again. My only suggestion is to put irons and ironing boards in rooms or at least make them available through housekeeping. Their ironing service is cheap but sometimes waiting 5 hours to get a shirt ironed is not very good.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Eden Saigon Hotel Ho Chi MinhEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - VastaanottoEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - SisäänkäyntiEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - YökerhoEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuuma-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEden Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula


AS-AGWEB-3C03